Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ρε παιδια πηρα απο cnquality 3 φορτιστες 139 ultrafire και οταν βαζω να φορτισει μπαταριες δεν αναβοσβυνει το λεντ πρασινο-κοκκινο αλλα μενει σταθερα κοκκινο.
ο ενας που δοκιμαστηκε σε πληρη φορτιση κοβει στο 4.15.
τι παιζει τωρα με αυτους?
αυτοι ειναι λαθος η ο αλλος που μου εστειλε ο AW που αναβοσβυνει κοκκινο πρασινο στη φορτιση και κοβει στο 4.2?

Άσε Εργοτέλη , πήρα φόρα λέμε , μετά απο χρόνια , αλλά οι μπαταρίες και οι φορτιστές είναι must

Μα το έγραψε ο kospap 2 - 3 σελίδες πριν που τον είχα ρωτήσει και γω σχετικά.
Τέλος πάντων το ξαναβάζω και εγώ , απο ΕΔΩ

Την τεμπελια ουδεις εμισησε...νασαι καλα!

Edit
Πρεπει να εγγραφω στο cpf , δεν υπαρχει απευθειας λινκ?

Last edited:

Μα δεν υπήρχε περίπτωση να μη βοηθήσω απλά ήταν σχετικά φρέσκια η απάντηση στο ρώτημα σου.
Μια φορά ο τύπος είναι πολύ σωστός , αλλά θα στα πουν και οι άλλοι καλύτερα απο μένα.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Πρεπει να εγγραφω στο cpf , δεν υπαρχει απευθειας λινκ?

Καλώς ή κακώς, πρέπει να γραφτείς...
Ειναι 2-3 έμποροι εκει που πουλάνε μπαταρίες AW και παραπλήσιες (πχ Redilast) στο subforum DEALERS CPF

Απ την άλλη, o 4Sevens πουλάει AW απευθείας, αν θέλεις να αποφύγεις την διαδικάσια CPF Marketplace, κλπ

ρε παιδια πηρα απο cnquality 3 φορτιστες 139 ultrafire και οταν βαζω να φορτισει μπαταριες δεν αναβοσβυνει το λεντ πρασινο-κοκκινο αλλα μενει σταθερα κοκκινο.
ο ενας που δοκιμαστηκε σε πληρη φορτιση κοβει στο 4.15.
τι παιζει τωρα με αυτους?
αυτοι ειναι λαθος η ο αλλος που μου εστειλε ο AW που αναβοσβυνει κοκκινο πρασινο στη φορτιση και κοβει στο 4.2?

Κοκκινο οταν φορτίζει
Κοκκινο/πράσινο στο τελευταίο στάδιο (4.15-4.20, με επιφύλαξη)
Πράσινο μόλις ολοκληρώσει φόρτιση

αυτος που εχω απο aw δεν μενει ποτε σταθερο κοκκινο οσο φορτιζει.
γινεται πρασινο οταν ολοκληρωσει τη φορτιση στα 4.2.
οι νεοι που ηρθαν δοκιμασα και τους 3 να βαλω μπαταρια και μενει σταθερο κοκκινο οσο φορτιζει,φορτιζει παντως τουλαχιστον ο ενας που τον τσεκαρα,σταματαει στα 4.15.

αυτος που εχω απο aw δεν μενει ποτε σταθερο κοκκινο οσο φορτιζει.
γινεται πρασινο οταν ολοκληρωσει τη φορτιση στα 4.2.
οι νεοι που ηρθαν δοκιμασα και τους 3 να βαλω μπαταρια και μενει σταθερο κοκκινο οσο φορτιζει,φορτιζει παντως τουλαχιστον ο ενας που τον τσεκαρα,σταματαει στα 4.15.
εχω αγορασει 15! φορτιστες wf-139. πρεπει να αναβοσβινει πρασινο-κοκκινο στην φορτιση και να αναβοσβηνουν τα δυο λαμπακια συγχρονως ( για δες αυτο και πες μου ) .
συγουρα του AW ειναι καλο.

ναι..καποιος ειχε κανει δοκιμη στο Cpf.....θα την ξεθαψω

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

εχω αγορασει 15! φορτιστες wf-139. πρεπει να αναβοσβινει πρασινο-κοκκινο στην φορτιση και να αναβοσβηνουν τα δυο λαμπακια συγχρονως ( για δες αυτο και πες μου ) .
συγουρα του AW ειναι καλο.

οπως το λες συμβαινει στου AW τον φορτιστη εφ οσον εχει και τις δυο μπαταριες σε φορτιση,αναβοσβυνουν ταυτοχρονα.

αντε και του AW ειναι καλος οι αλλοι τι ειναι???
help:drummer:

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

ειναι αντιγραφα που κανουν αλλα εργοστασια (καμια φορα μαπα ) νομιζω. για δες οταν τον κουνας δυνατα τον φορτιστη ενω φορτιζει μπαταριες - σταματαει η φορτιση? κοκκινιζουν τα λαμπακια?

βασικα με μπερδεψες τωρα.
τα λαμπακια στους νεους φορτιστες κοκκινηζουν μολις το βαλεις στην πριζα και ειναι οι μπαταριες επανω.
δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
δλδ λες να ειναι απομιμιση?

kospap,ergotelis καμια ιδεα-προταση?

Χμ θα σας γελάσω προσωπικά, είχα 2 Old style nokia φορτιστές, μαζί με 2 DSD είναι μια λύση πιστεύω πολύ πιο αξιόπιστη!

βασικα με μπερδεψες τωρα.
τα λαμπακια στους νεους φορτιστες κοκκινηζουν μολις το βαλεις στην πριζα και ειναι οι μπαταριες επανω.
δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
δλδ λες να ειναι απομιμιση?

kospap,ergotelis καμια ιδεα-προταση?
μπερδευτηκα, ηθελα να πω πρασινιζουν.
απο τα 15 ( τα επερνα για φιλους και τρια κρατησα εγω ) που ειχα παρει απο διαφορα σαιτ μονο ενας ηταν μαπα ( ειχε συμπτωματα σαν στο δικο σου ) σταματουσε φορτιση οποτε ηθελε - 3,90V,4,00V, 4,10V, 4,16V ή με ενα κουνημα. δεν το δουλευω. αν τα δικα σου κανουν το ιδιο μην τα χρυσιμοποιεις

Last edited:

Χμ θα σας γελάσω προσωπικά, είχα 2 Old style nokia φορτιστές, μαζί με 2 DSD είναι μια λύση πιστεύω πολύ πιο αξιόπιστη!

το δοκιμασα......με τους μικρους των 3,7Βολτ και λιγων αμπερ (250-300mA) ο φορτιστης ΔΕΝ σταματα

Μιας και κουβεντιαζουμε σχετικά , για πείτε ποιος θεωρείτε ο καλύτερος φορτιστής για 18650 και R123a ?