λοιπον, αν εννοεις σε φακο trustfire s-a2 ( γιατι αυτον εχεις θυμαμαι ) τοτε με επαναφορτιζομενη θα εχεις 10% αυξηση φωτινοτητας και πιο σταθερη αποδοση , τα υπολιπα στα ειπε ο Εργοτελης.υποθέτουμε ότι έχουμε ένα φακό που τρέχει με μιά 1.5άρα ΑΑ αλκαλική. Αυτές τις κίτρινες του ΙΚΕΑ.
Αν βάλουμε μιά 2500mA επαναφορτιζόμενη Nimh τι θα πάρουμε?
περισσότερο φως?
περισσότερη διάρκεια?
μήπως και τα δυό?
υπαρχει εξηγηση: η αλκαλικη μπαταρια ( 1,5 βολτ ) υπο φορτιο πεφτει στα 1,1-1,2 βολτ, ενω η επαναφορτιζομενες σε πληρη φορτιση ειναι 1,4 βολτ και υπο φορτιο σχεδον δεν πεφτει το βολταζ.για τον συγκεκριμένο ρωτάω.
Πήρα κάποιες energy tron από το λιντλ γιά τις φωτογραφικές μηχανές και σκέφτηκα να τις δοκιμάσω στους φακούς.
Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι το φως είναι δυνατότερο.
Όμως μου κάνει εντύπωση το ότι δεν παίζει ρόλο το χαμηλότερο βολταζ
τα αποτελεσματα του τεστ θα τα ανακοινωσω μαλλον σημερα.Mαιμου Μπαταριες Trustfire 18650
για δειτε αυτο....
εν τω μεταξυ αρχισαν να εμφανιζονται αναφορες για ελατωματικα κυκλωματα προστασιας στην μαρκα (σε 14500 & 16340)
Τεο....με τοσες που εχεις σου βαζω δουλεια για το σπιτι το ξερω....
επισης πως παει το τεστ διαρκειας που κανεις?
Ναι ετσι ειναι, εγω δουλευω μονο το 3-4 που ειναι 500mA.
Εχω κι'εγω στο τελος της eneloop στα 1.43V.
Τα καναλια 1-2 δεν τα δουλευω γιατι το 2 μου κολλαει ειναι προβληματικο(με το που το βαζω στην πριζα αναβοσβηνει το led λες και εχει μπαταρια,θα το βγαλω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα),αλλα και δεν θα εβαζα να φορτισω με 1000mA,.
O προηγουμενος που ειχα ηταν ενας της GP και ειχε 2.8V 130mA τελιωνε η φορτιση μετα απο 24ωρο.Τα 500mA νομιζω οτι ειναι καλα.
Μετα απο μερικες φορτισεις εμενα μου φαινετε καλος,ο χρονος θα δειξει.
ακριβωςΠολυ ωραιο τεστ. Σε αυτο το τεστ βλεπουμε οτι τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.