Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

το λεει στη συζητηση που εβαλα...αλλαζεις μαι αντισταση....Αλλα αν ξεφυγεις πολυ απο την αρχικη τιμη πεφτει η αποδοση πολυ απο οσο ξερω....
Πολυ 1Α δεν ειναι για μπαταριες μεγαλης χωρητικοτητας

για 18650 3100mah,2000mah και 14500 600/750mah τι λεει?

Last edited:

μονο για τις 18650....επιαμε φορτιση μπαταριων εχει μεγιστο 0,7C (αντε 1)
Αρα ξεπερνας αυτο των 14500

ουτε να το σκεφτεις.....αν κατι ισως αξιζει θα ειναι οι μπαατριες της ΧΤΑΡ

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Δεν πρόσεξα ιδιαίτερα αλλά έχω την εντύπωση οτι κανείς δεν έγραψε για το γεγονός ότι η γνωστή SYSMAX , απο Jetbeam / Nitecore , μετά το φορτιστή μπαίνει και στις μπαταρίες με μοντέλα 18650 , 14500 , 16340 .
Εγώ πάντως , θα πάρω απο μια μιας και βρίσκω τις τιμές πολύ καλές , ειδικά για την 18650.

jpil για κοιτα τις 4sevens, εχω χρησιμοποιήσει και ειναι αρκετα καλες και φθηνες
και οι jetbeam μου βγηκαν πολυ καλες αλλα λιγο πιο ακριβες απο τις πρωτες

jpil για κοιτα τις 4sevens, εχω χρησιμοποιήσει και ειναι αρκετα καλες και φθηνες

New USPS Federal Policy Regarding Lithium Batteries
Unfortunately due to USPS federal regulations beginning May 16, 2012, no lithium or lithium-ion batteries may be shipped internationally or to and from an APO, FPO, or DPO location with USPS (Post). If your order contains lithium batteries, either normally included with your light or extra batteries you may have ordered, you have three choices in order to proceed with your order: 1) Chose either UPS or FEDEX as your courier (forfeiting free shipping) 2) Remove the batteries and/or lights that include lithium batteries from your shopping cart, or 3) Acknowledge that the lights that normally include lithium batteries will have their batteries removed. If you are an international customer we apologize for the new federal policy.

Last edited:

εχει ξανααναφερθει.....για μερες δεν προλαβα την παραγελια....για αυτο μιλησα για XTAR (και ισως jetbeam?)

να δουμ τωρα ποτε κανεις θα κανει εμπεριστατωμενες δοκιμες τους

Last edited:

ωχ σορυ jpil δεν το ηξερα!!
για jetbeam παντως ειχα παρει 4 απο ebay οταν πηρα τον bc10 και με το ματι βεβαια
ο φακος ειχε ενα κλικ παραπανω φωτεινοτητα απο τις 4sevens

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 6αδα απο D μπαταρίες Ni-MH.Από την εμπειρία και τις γνώσεις σας ποιες θα μου συστήνατε?
Ενδιαφέρομαι για αξιόπιστες σε βάθος χρόνου και ποιοτικές μπαταρίες με μεγάλη χωρητικότητα απλές ή LSD.Επίσης εαν έχετε κάποιο link απο κάποιον αξιόπιστο πωλητή καλοδεχούμενο.

Αν επαιρνα επαναφορτιζομενες D, θα επαιρνα slow discharge (τυπου eneloop) αυτες στα 8.500μαω. http://eu.nkon.nl/sanyo-eneloop-aa-aaa-batteries/ansmann-maxe-d-batteries.html
Υπαρχουν και φτηνοτερες βεβαια απλες σαν και αυτες http://www.amazon.co.uk/Extreme-Rec...SB46/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1342858804&sr=8-3

Δες ομως μηπως μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με ανταπτορες 2ΑΑ-->D που αναλογα με την περιπτωση μπορει να αξιζει περισσοτερο απο το να επενδυσεις σε καλες D.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιο κατάστημα με δωρέαν ή προσιτά έξοδα αποστολης γι αυτο τον φορτιστή ?
La Crosse Technology Alpha Power Battery Charger, BC1000.:a0210:

Σ ευχαριστώ η τιμή είναι καλή και απο αμερίκη τοσο βγαίνει έχει όμως ακριβα μεταφορικά...-bye-

οχι αυτο ειναι ασχετο.

αλλα ετοιμαζει τα γραφηματα απο τις δοκιμες του ο subwoofer

παιδια καλημερα...

Εχει κανεις αυτον τον φορτιστη (η τουλαχιστον ξερει για κανενα review)?
http://www.manafont.com/product_inf...-for-2665025500267001865016340-us-plug-p-8851

Εχω δει μeρικα στο Budgetlightsforum αλλα δεν αοπαντουσανσ το κρισιμο ερωτημα να τερματιζει σωστα την φορτιση

επισης μπορει ακνεις να προτεινει κανενα πιο οικονομικο φορτιστη μιας θεσης που να φορτιζει απο RCR μεχρι 18650 και επισης να τερματιζει αξιοπιστα
(που εισαι ρε Τεο σπεσιαλιστα?)