Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

τι περιμενεις οταν εχεις μπλεξει με μια εταιρια που "δεν θελει να ζυμωσει και δεκα μερες κοσκινιζει" :bigcry:
Οταν εχει το κομπλεξ της μεγαλης γερμανικης εταιριας (που φτιαχνει τα προιοντα της στην Κινα με φθηνο τροπο) μην περιμενεις να ανοιχτει στους καταναλωτες δινοντας προδιαγραφες και αποκαλυπτοντας βρωμικα μυστικα (ελλειψη ηλεκτρονικων)

Aπό την δικη μου εμπειρία πάντως δεν θα έλεγα ότι οι επαναφορτιζόμενες ΑΑ/ΑΑΑ μπαταριες έχουν τοσο ορατή μειωμενη απόδοση φωτός στους φακούς απλους αλλα και LED.Aπλά οι τύπου Εneloop λογω χωρητικότητας τελειώνουν πιο γρήγορα απο τις κοινές καλές αλκαλικες μπαταρίες και δίνουν αυτην την αισθηση πιο σύντομα καθώς εξασθενούν.Παντως σε κάθε περίπτωση εξαρταται και από το προιον με ότι κυκλοφορεί στην αγορά κυρίως από Κίνα και Ινδία (και ιδιαίτερα μεσω αγορών από το Internet).

Σημερα εφτασαν μπαατριες απο το wallbuys.
Το δεμα ηρθε συστημενο μεσω των Μαλαισιανων ταχυδρομειων και με αυτο το αυτοκολλητο

web-IGP9674.jpg

φαινεται πως ολες ειναι διαθεσιμες....

μπραβο τους...τωρα που ζοριστηκα, στοκαρισα και χρυσοπληρωσα οτι ηθελα να παρω μεσα σε ενα χρονο... :smash:

ειχα μια παραγγελια να κανω απο εκει αλλα η αποστολη με τα Μαλαισιανα ταχυδρομεια δεν ισχυει για Ελλαδα....
μαλλον πρεπει να τους το ζητησουμε?

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

γεια σας κ παλι,εχω σκοπο να παρω εναν φορτιστη για να φορτιζω τις 18650,τις cr123 κ τις ΑΑ εχετε κατι να προτεινετε?
τωρα για τις 18650 εχω εναν φακο που του βαζεις μεσα την μπαταρια κ συνδεεται με ενα φορτιστη.(ειχα παρει εναν φθηνο φορτιστη απο του Τεο αλλα παραδοξως μου εκανε κατι κουλα κ σε συνεννοηση με τον παντα εξυπηρετικο Τεο θα τον στειλω πισω κ θα παρω ειτε αλλο φορτιστη, ειτε καμμια μπαταρια samsung που ειναι κορυφη για τα λεφτα της.)

Last edited:
Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

καλος φαινεται οντως,μια ερωτηση ακομη τις cr123 3v πως τις φορτιζω?μπορω με τον απο πανω φορτιστη?ο Xtar XP4 κ ο Nitecore i4 τι σας λενε σαν φορτιστες?αλλη κατηγορια τιμης βεβαια αλλα ακουω αποψεις.

οχι Soshine εκτος και αν ειναι ο S7. ολοι οι αλλοι εχουν θεματα με τον αλγορυθμο φορτισης.
Οι Xtar εχουν βγει ΟΛΟΙ πολλοι καλοι, αξιζουν τα λεφτα τους. Δες και τα αλλα μοντελα...

για τις cr123 3v , θυμισε μου, ειναι κοβαλτιου ή πολυμερους?

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

δεν ειμαι σιγουρος ποιες ειναι σιγουρα δεν ειναι οι lipo.για ενα φακο που εχω ειναι.αυτος ο φακος γραφει εσωτερικα στο σωμα cr123 3v και επειδη οταν ρωτησα να βαλω η' οχι 3,7v μου ειπαν οτι ετσι θα μειωθει ο χρονος ζωης του led λογο υπρφορτωσης κ θερμοκρασιων λεω να μη ρισκαρω(αν κ επειδη 3βολτες δεν υπαρχουν ωρες ωρες μου περναει απο το μυαλο να παρω 3,7 κ να μην τις φορτιζω εντελως).
για τον nitecore δε μου ειπατε γνωμες!!!

Last edited:

Παρε τον δοκιμασμενο Nitecore I4/Ι2.
Bγαινει με πριζα ευρωπαικη και με (η χωρις) φορτιστη αυτοκινητου, με 2 η 4 θεσεις. Απο FastTech.
http://www.fasttech.com/search?nitecore%20charger

EDIT

Τωρα ειδα οτι μιλας για 3βολτες rcr123A. Εκει δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να προτεινω τον ανωτερω φορτιστη. Αν και εγω το εχω κανει χωρις προβλημα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

δεν ειμαι σιγουρος ποιες ειναι σιγουρα δεν ειναι οι lipo.για ενα φακο που εχω ειναι.αυτος ο φακος γραφει εσωτερικα στο σωμα cr123 3v και επειδη οταν ρωτησα να βαλω η' οχι 3,7v μου ειπαν οτι ετσι θα μειωθει ο χρονος ζωης του led λογο υπρφορτωσης κ θερμοκρασιων λεω να μη ρισκαρω(αν κ επειδη 3βολτες δεν υπαρχουν ωρες ωρες μου περναει απο το μυαλο να παρω 3,7 κ να μην τις φορτιζω εντελως).
για τον nitecore δε μου ειπατε γνωμες!!!

αυτες τα ειπαμε και πριν απο καιρο, μονο στον μανισιο φορτιστη

απο το cpf

Ultrafirebatterycon_zpsd966ec06.jpg

:FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Τα φώτα σας παρακαλώ.
1. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ 18650 και 26650 εκτός από το μέγεθος τους ? Η μεγαλύτερη χωρητικότητα στις 26650 ή και κάτι άλλο ?
2. Εφ' όσον και οι 2 είναι (θεωρητικά) στα 3.7V ισχύει ότι δεν έχουν διαφορά στην απόδοση του led ή κάνω λάθος ?
3. Λόγω μεγέθους θέλουν δικό τους φορτιστή ? γιατί προφανώς στον i4 προφανώς δεν χωρούν, σωστά ?

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω τα παρακατω :
http://www.banggood.com/4PCS-NCR-18...ted-Rechargeable-Lithium-Battery-p-90989.html
http://www.banggood.com/NiteCore-NL166-RCR123A-650mAh-Rechargeable-Li-ion-Battery-p-80805.html ( δυο τετοιες θα παρω )
http://www.fasttech.com/products/0/...ore-i4-lithium-li-ion-ni-mh-ni-cd-smart-batte ( δυο φορτιστες θα παρω)

Εχω διαβασει γενικα πολυ καλα σχολια εδω στο φορουμ για ολα τα παραπανω,αλλα ας ρωτησω για επιβεβαιωση πριν την παραγγελια.
Απο το banggood μολις παρηγγειλα εναν φακο. Στο fasttech υπαρχει καποιο κουπονι για επτωση?
Επισης σκεφτηκα και μου προτεινε και ο Χιωτης να παραγγειλω το καθε κομματι σε ξεχωριστη παραγγελια για να μην ειναι μεγαλο το πακετο και εχω θεμα με τελωνειο. Πχ στο fasttech που θα παρω δυο φορτιστες θα κανω δυο ξεχωριστες παραγγελιες.