Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Δεν υπάρχει ακόμα κάποιο τεστ του φορτιστή για να σου πούμε την άποψη μας.

Βασικά εγώ την φοβάμαι την nitecore και περιμένω.

Αυτή είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς!

Για 14500

Το πήρα απόφαση μετά απο πολύ καιρό να πάρω τη μπαταρία που προτείνεις!
για 10440 βρήκα μόνο αυτή και λόγω τιμής δε με ενδιαφέρει να το ψάξω άλλο.

Είναι όμως protected ή τέλος πάντων ασφαλή η χρήση της, ή θα σκάσει στα μούτρα μας?
http://www.banggood.com/Ultrafire-3_7V-500mAh-10440-Rechargeable-Battery-1PCS-p-910886.html

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Απλά μην την πάρεις δεν είναι protected αν ηταν θα το έγραφε και είναι πολύ φτηνιάρικη μάρκα Ειναι το πολύ για 2 χρήσεις μετά την πετάς

Καλημέρα.
Όπως ανέφερα σε άλλο thread , μόλις παρέλαβα τις KeepPower 18650 - 3100 mAh Protected από Banggood.
Τώρα τις έχω βάλει για φόρτιση με τον Nitecore D2. Ήρθαν με 3.65 Volt. Φορτίζουν στα 500mA , που είναι και το μέγιστο που δίνει ο D2.
Χρόνο φόρτισης , θα δούμε !!!

Μπαταρίες-φορτιστές

Σε ευχαριστώ.

σε 10440 υπάρχει τίποτα ή μένω με τις eneloop AAA?

Υπάρχουν αυτές www.ebay.com/itm/XTAR-18650-3400-3-...US_Rechargeable_Batteries&hash=item565fe71d49

Συγνώμη λάθος αυτές ειναι 18650

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ εχω πάρει της sysmax που εχω την εντύπωση ότι ανήκει στον όμιλο της Nitecore αλλα δεν τις βλέπω πια. Τις μόνες που βρίσκω είναι αυτές. www.ebay.com/itm/4-x-AAA-10440-600m...rElectronics_Batteries_SM&hash=item1c42e100d2
Δεν είναι βεβαια από τις καλές αν γνωρίζει κάποιος από άλλο site ας μας πει.

Τωρα μόλις είδα οτι πιο πάνω σου προτείνει ο jpil Keepower αυτή μαλιςτα ειναι καλή και σε καλη τιμή. Να ξέρεις στις μπαταρίες οι πολύ φτηνές ειναι πεταμένα λεφτά, μη τις κυνηγάς.

Last edited:

λεπτομερεια..η sysmax ειναι ο ομιλος και η Nitecore θυγατρικη μαζι με τις Jetbeam & Nitεeyes...Σημερα φαινεται ο ομιλος να εχει διαλυθει και η Nitecore να ειναι μονη της

Μια ερωτηση για οσους εχουν Και τον Nitecore i2/i4 KAI τον SOSHINE S7

Μηπως ταιριαζει το καλωδιο αυτοκινητου του πρωτου στον δευτερο?

Μπαταρίες-φορτιστές

Μια ερωτηση για οσους εχουν Και τον Nitecore i2/i4 KAI τον SOSHINE S7

Μηπως ταιριαζει το καλωδιο αυτοκινητου του πρωτου στον δευτερο?

Εχω τον I4 και χθες παρέλαβα τον D4 αλλα Soshine δεν έχω. Ασε που αρχικά έφαγα απογοήτευση από τον D4 που μόλις παρέλαβα γιατί δεν δούλευε αλλά ευτυχώς μετά από συνομιλία με τον πωλητή ( ebay Hqequipment) αφού με ρώτησε αν έχω άλλο καλώδιο που να ταιριάζει, μόλις δοκίμασα με του I4 είδα το φως το αληθινό και μου είπε ότι θα μου στείλει άλλο καλώδιο. Μερικές φορες το μυαλό μας δεν παει στα πιο απλά πράγματα.
Πάντως ο νέος φορτιστής D4 μου φαίνεται μεγάλη αναβάθμιση εχει πλέον πληροφορίες αρκετές και όχι μόνο την μπάρα που ανεβοκατεβαίνει όταν φορτίζει αλλά δεν είδα να έχει λειτουργία refresh & cycle για NI MH οποτε αυτές θα τις φορτίζω στον MAHA

Επίσης μια λεπτομέρεια ο I4 δεν έχει καλώδιο αυτοκινήτου ο D4 ναι έχει.

Last edited:

Ο nitecore i2 έρχεται και με καλώδιο αυτοκινήτου από banggood?

Δεν ξέρω τι να πω εγώ τον πήρα από ebay και κοίταξα τώρα προσεκτικά το κουτί του και αναφέρει ότι συνοδεύεται με το καλώδιο του αυτοκινήτου. Μάλλον μου το έφαγαν αλλά τώρα έχω το καλώδιο από τον D4. Τελικά πρέπει να τα ψάχνουμε όλα όταν κάνουμε unboxing αλλά ποιος έχει τον χρόνο και την υπομονή να κάτσει να διαβάσει όλες τις λεπτομέρειες;

Τελικά ο nitecore i4 ερχόταν με καλώδιο ; Εγώ που έψαξα το κουτί του αναφέρει το καλώδιο αλλά δίπλα του έχει ένα τετραγωνάκι κενό.
Όχι οτι με νοιάζει και τόσο , σιγά μην κάτσω να φορτίζω την μπαταρία στο αμάξι αλλά για να ξέρουμε τι συμβαίνει από εκεί που ψωνιζουμε.

Στον δικό μου από Banggood πάντως αναφέρει στο κουτί από έξω ότι του αυτοκινήτου είναι optional.

Αν αφήσω έναν φακό με μια φορτισμένη 18650 σε ένα συρτάρι χωρις να τον χρησιμοποιώ, για πόσο καιρό θα παραμείνει φορτισμένη περίπου;

Είχα αυτόν τον φορτιστή στην κατοχή μου http://www.batteryworld.gr/p.Fortistis-gia-10440-14500-17670-18650-TrustFire-TR-001.603136.html Θα πάρω κάποιον άλλο αλλά προς το παρών είναι καλός να κάνω την δουλειά μου?

Προσωπικά θα έκανα την δουλειά μου με αυτόν - μέχρι να πάρω κάποιον καλύτερο - χωρίς όμως να τον εμπιστεύομαι απόλυτα... Δηλαδή όταν φόρτζα θα είχα τον νου μου να τσεκάρω συχνά την κατάσταση των μπαταριών . Και σε καμιά περίπτωση δεν θα τον άφηνα να φορτίζει χωρίς να είμαι κοντά..

Προσωπικά θα έκανα την δουλειά μου με αυτόν - μέχρι να πάρω κάποιον καλύτερο - χωρίς όμως να τον εμπιστεύομαι απόλυτα... Δηλαδή όταν φόρτζα θα είχα τον νου μου να τσεκάρω συχνά την κατάσταση των μπαταριών . Και σε καμιά περίπτωση δεν θα τον άφηνα να φορτίζει χωρίς να είμαι κοντά..
Ποιον οικονομικό και πιο αξιόπιστο θα μπορούσα να κοιτάξω?

Ποιον οικονομικό και πιο αξιόπιστο θα μπορούσα να κοιτάξω?

Nitecore i2 ή i4.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν αφήσω έναν φακό με μια φορτισμένη 18650 σε ένα συρτάρι χωρις να τον χρησιμοποιώ, για πόσο καιρό θα παραμείνει φορτισμένη περίπου;

Πρέπει να έχεις ένα πολυμετρο και να την μετράς κάθε λίγο.

Οι δικές μου ένα χρόνο μετά είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.