Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Εγώ φίλε μου παράγγειλα τις Gold-Plating και τις KeepPower από 2 τεμάχια στις 27 Σεπτεμβρίου αλλά ακόμα τις περιμένω

Παρήγγειλα δύο Panasonic και δύο Samsung μια μέρα πιο μετά και περιμένω κι εγώ ακόμη...

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Εγώ φίλε μου παράγγειλα τις Gold-Plating και τις KeepPower από 2 τεμάχια στις 27 Σεπτεμβρίου αλλά ακόμα τις περιμένω

Παρήγγειλα δύο Panasonic και δύο Samsung μια μέρα πιο μετά και περιμένω κι εγώ ακόμη...

Τι νομίζετε ότι φταίει γι' αυτήν την καθυστέρηση;
Το είδος του δέματος επειδή είναι μπαταρίες ή απλά έτυχε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους Κινέζους μου έχουν έρθει φακοί μέσα σε 2 εβδομάδες μόνο απο την παραγγελία και με δωρεάν ταχυδρομείο μάλιστα και τις περισσότερες φορές κάνουν πάνω απο μήνα. Ίσως να φταίνε και τα δικά μας τα ΕΛΤΑ στην παράδοση που εχουν αποδεκατιστεί απο υπαλλήλους και δεν προλαβαίνουν.

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Ούτε τις Olight έχει. Ίσως είναι πιο καινούργια μοντέλα και δεν έχουν προλάβει. Ίσως αυτός που έκανε τα review να κουράστηκε. Χίλιοι δυο λόγοι μπορεί να είναι, ποιος ξέρει!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους Κινέζους μου έχουν έρθει φακοί μέσα σε 2 εβδομάδες μόνο απο την παραγγελία και με δωρεάν ταχυδρομείο μάλιστα και τις περισσότερες φορές κάνουν πάνω απο μήνα. Ίσως να φταίνε και τα δικά μας τα ΕΛΤΑ στην παράδοση που εχουν αποδεκατιστεί απο υπαλλήλους και δεν προλαβαίνουν.

Από το tracking φαίνεται ότι δεν έχουν μπει Ελλάδα ακόμη. Μια άλλη παραγγελία (καλώδιο usb) από το ίδιο κατάστημα που έγινε μια εβδομάδα μετά έχει φτάσει ήδη. Δεν ξέρω μήπως φταίει το ότι είναι μπαταρίες. Πλησιάζουν και οι 45 μέρες που είναι και το όριο για να επικοινωνήσει κανείς για το θέμα με το Paypal...

Μήπως να δοκιμάσω την τύχη μου από τον hkequipment μπας και έρθουν πιο γρήγορα;

http://hkequipment.net/index.php?r=0&sp=2&p=1&cat0=2&cat1=1&cat2=74&lang=en

Έχει όλες τις μάρκες Keeppower, Olight, Nitecore, Fenix, Xtar και πολλές άλλες.
Απλά είναι λίγο πιο ακριβός!

εχω μπλοκαρισμενο δεμα ατο ΗΚ απο τις 17/10....
καλυτερα να προτιμησεις καποιον που στελνει με αλλα ταχυδρομειοα. (Σιγκαπουρης, Ελβετικα κτλ)

Αν βοηθάει πάντως, παρήγγειλα το flash battery pack για το οποίο μιλαγαμε σε προηγούμενα μηνύματα από πωλητή στο Hong Kong του ebay και έλαβα το εξής μήνυμα:

hi,Dear customer
thanks for your order,i am sorry,i must inform you that there is no shipping service to your country from this month, due to this item is Pure battery ,as the customs are rather strictly,m
and our colleague made a mistake for the shipping to your country
we have remove the country from the listing which can not be sent to now.
how about issue a refund to solve the problem?
Really sorry for the trouble caused
waiting for your reply

Μήπως λοιπόν τελειώνουν οι αποστολές μπαταριών από Ασία?

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

εχω μπλοκαρισμενο δεμα ατο ΗΚ απο τις 17/10....
καλυτερα να προτιμησεις καποιον που στελνει με αλλα ταχυδρομειοα. (Σιγκαπουρης, Ελβετικα κτλ)

και γω... - μια μπαταρια laptop. έφυγε (χτες), 30 μέρες μετά...!!!

Μπαταρίες-φορτιστές

Ναι αυτό είναι καλό eshop με φρέσκες μπαταρίες απο ότι ακούω εδώ μέσα, αλλά έχει κάποιο κόστος στα μεταφορικά δεν ξέρω πόσο, κάποιος που έχει ψωνίσει ας μας πει. Το καλό με αυτό το Eshop είναι ότι δεν φοβάσαι το τελωνείο γιατί είναι εντός ΕΟΚ.
Πάντως αφού τα μεταφορικά δεν ειναι δωρεάν εδώ συμφέρει να ψωνίσεις μαζικά για να ρίξεις το κόστος και όχι μια δυο μπαταρίες

Από nkon π.χ. δύο μπαταρίες Keeppower 3400mAh 2 Χ 12,95 = 25,90 + 4 μεταφορικά = 29,90

Από banggood δυο μπαταρίες Keeppower 3400mAh 2 Χ 12,69$ = 25,38$ + 1.60$ για tracking = 26,98$ σε ευρώ 21,20

Διαφορά 8,70

Ειναι σχεδον μια μπαταρια διαφορα....Αλλα μηπως με αυτη την διαφορα αισθανεται καποιος μεγαλυτερη ασφαλεια?