Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Φίλε teomav πρεπει να άλλαξαν όντως οι όροι στο ebay για dispute έκανα σήμερα μια αγορά και κοιτά να δεις τι γράφει στην ενημέρωση του PayPal :
Issues with this transaction?
You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.
Ναι, έχεις δίκιο. Απο το Φεβρουάριο μάλλον. Γιατί του Ιανουαρίου αγορές δειχνουν 45 μερες. Καλη είδηση - ευχαριστώ.

Re: μπαταριες-φορτιστες

Παιδιά μια απορία
Αγόρασα δύο μπαταρίες 18650 από fasttech στις 16 Δεκεμβρίου 2014.
Στην αναζήτηση φαίνεται ότι έφυγαν από Χόνγκ Κόνγκ για Ελλάδα στις 15 Ιανουαρίου 2015.
Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Λέτε να μου τις έφαγαν?

Re: μπαταριες-φορτιστες

Παιδιά μια απορία
Αγόρασα δύο μπαταρίες 18650 από fasttech στις 16 Δεκεμβρίου 2014.
Στην αναζήτηση φαίνεται ότι έφυγαν από Χόνγκ Κόνγκ για Ελλάδα στις 15 Ιανουαρίου 2015.
Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Λέτε να μου τις έφαγαν?

Εκτός απροόπτου κάποια στιγμή θα παραλάβεις, υπομονή θέλει... Αν δεν, ζήτα refund ή επανάληψη αποστολής από την fasttech. Αλλά καλό είναι να τους κοινοποιήσεις την καθυστέρηση άμεσα...

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Συμφωνω κανε υπομονη γιατι οι μπαταριες του fastech ερχονται με αλλη διαδικασια και καθυστερουν παρα πολυ.

Απάντηση: Re: μπαταριες-φορτιστες

Παιδιά μια απορία. Αγόρασα δύο μπαταρίες 18650 από fasttech στις 16 Δεκεμβρίου 2014. Στην αναζήτηση φαίνεται ότι έφυγαν από Χόνγκ Κόνγκ για Ελλάδα στις 15 Ιανουαρίου 2015. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους. Λέτε να μου τις έφαγαν?
Τα δέματα μέσω Honk Kong & Singapore εχουν απίθανη καθυστέρηση (αυτον τον καιρό). Λογικά, εσύ με 15/1 departure θα παραλάβεις next week

Δεν εχω χασει ποτε δεμα απο fasttech αλλα καποιες φορες η καθυστερηση ξεπερνα τους 2 μηνες. Εγω δεν θα ανησυχουσα και λογω περιοδου.

τις μπαατριες η φασττεκ τις στελνει πια με surface mail,. αρα θα ερθουν με το καραβι απο την κινα...2 μηνακια τουλαχιστον

Ακριβώς το ίδιο και εδώ με παραγγελία στις 20/12 το traking δείχνει ότι έφυγαν στις 15/1 όπως και του φίλου "pardalis" οπότε λογικά θα έρθουν μαζί :D Φυσικά επικοινώνησα με fasttech και μου είπαν να περιμένω μιας και ο τρόπος αποστολής για μπαταρίες έχει αλλάξει και καθυστερούν περισσότερο.

Σε αναμονή λοιπόν ...

Απο την χθεσινοβραδυνη μετρηση εσωτερικης αντιστασης 4 σειρων μπαταριων.
Θα εβαζα και τα αποτελεσματα αλλα κατι δεν παει καλα με τις τιμες των κεραμικων αντιστασεων.

web-IGP1168_zpsbad122b8.jpg~original

Αααα Κωστα, βλεπω τελειες συνθηκες για τσεκαρισμα εσωτερικης αντιστασης μπαταριων: Μπυριτσα και ξηροκαρπια :))

ναι..για αυτο τα νουμερα βγηκαν αλλα αντι αλλων!!!!

μαλλον επρεπε να πιω διαφορετικη μπυρα

Κώστα χρησιμοποιής τόν τύπο R_int = V_bat/I - R_ext ?

Ενα πολύμετρο χρειάζεσαι,τό δεύτερο γιατί τό έχεις συνδέση ?

Μαλλον κατι κανεις λαθος με τα δυο πολυμετρα,δοκιμασε αυτην την μεθοδο

https://www.youtube.com/watch?v=q58E8DdNgDs

Στο λινκ που μου εδωσες αυτος μετραει με την πρωτη μεθοδο,με ενα πολυμετρο,τα ιδια πραγματα ειναι σχεδον.

Resistance = (volt_no_load - volt_at_load) * load_resistance / volt_at_load

Ταση μπαταριας χωρις φορτιο - ταση μπαταριας υπο φορτιο με την βαττικη αντισταση 5,6 ohm που εχεις δηλαδη ,επι την αντισταση του φορτιου 5,6 ohm δηλαδη,διά την ταση υπό φορτίο ,απλο είναι.

τα ιδια..δοκιμασα με το ιδιο πολυμετρο

volt_no_load 4,12
volt_at_load 3,93
ampere load = 2,03
εσωτ αντισταση = 0,93

με τον δικο σου τυπο
βαττικη αντισταση 1,8 θεωρητικο 0,087
βαττικη αντισταση 2,2 πραγαμτικο 0,106

Μιά χαρα Κώστα
Αυτή η απειροελαχιστη διαφορα ειναι φυσικη λογο της μετρησης του ρευματος amber,το ρευμα εχει αρνητικη τροχιά οσο υπαρχει φορτιο,δεν ειναι σταθερο.

θες να πεις οτι ξεγιελιεται το πολυμετρο?

ΠΑντως αν προλαβω το τριημερο θα ξανακανω τις εμτρησεις εμ ενα πολυμετρο και κατι χονδρα καλωδια να!!

για δειτε αυτο το βιντεο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kωστα οχι ακριβως οτι ξεγελιεται το πολυμετρο,αλλα οσο αφηνεις την μετρηση υπο φορτιο ,τοσο θα βλεπεις αρνητικη τροχια του ρευματος (ampere),θα πρεπει να πάρεις αμέσως την μέτρηση ,και επισης παιζει λιγο και το 5 % ανοχη στην βαττική αντισταση.

Οσο για το βιντεο,ειπαμε κοροιδια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,66 mah !!!!!!!! και να εχουν βαλει μεσα αλευρι :smash::flipout: