Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Ξερουμε επισης διαφορες ncr18650b made in japan και made in china ? εριξα μια παραγγελια απο gearbest , μηπως να ακυρωσω ? Εβαλα και μια inr18650-30q στην παραγγελια , αν ειναι γνησια και αυτη...

Ξερουμε επισης διαφορες ncr18650b made in japan και made in china ? εριξα μια παραγγελια απο gearbest , μηπως να ακυρωσω ? Εβαλα και μια inr18650-30q στην παραγγελια , αν ειναι γνησια και αυτη...

Απο εδω τις πηρα εγω και ειναι γνησιες! http://www.banggood.com/1PCS-NR18650-30Q-3000mah-20A-Power-Li-ion-Battery-for-Samsung-p-981565.html

Εχω ριξει την παραγγελια απο gearbest , και λογικα ισα ισα αν μαθω κατι σημερα θα προλαβω να ακυρωσω. Τι εννοω :

Στο gearbest λεει στα σχολια για τις ncr18650b :
Question:
Hi, Are these products authentic Panasonic Factory's batteries? What is write on batteries? MADE IN JAPAN or MADE IN CHINE?which one write on batterries?
Reply:
Hi,this is original Panasonic Factory's batteries but it is made in China.

Last edited:

μια χαρα ειναι, εγω εχω παρει...τυπικη εξυπηρετηση. αλλα 15+ ευρω μεταφορικα (DHL)

κοιτα εδω:
http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/panasonic-ncr18650b-made-in-japan.html

Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου μιας απ' ότι είδα το site του nkon.nl είναι στα Αγγλικά ενώ το akkuteile.de είναι μόνο στα Γερμανικά που δεν τα κατέχω. Επίσης έχει ακόμα χαμηλότερη τιμή. Από μεταφορικά πως πάει; Είναι εξίσου ακριβό;

Τελικά τα μεταφορικά από Ολλανδία για 6 μπαταρίες βγαίνουν στα 14,13 και η τελική τιμή στα 41,43. Με 9,5 ευρώ παραπάνω τις παίρνω από το grobotronics.gr. Οπότε απ´ότι βλέπω δεν πολυσυμφέρει αγορά από Ευρώπη λόγω υψηλών μεταφορικών.

Παρήγγειλα 2 samsung 3200 από gearbest πριν από κανα πενταήμερο και ακόμα δεν τις στείλαν... Τι παίζει μ' αυτούς;

προσεξες οτι θα ερθουν με τον καρβουνιαρη ετσι? τις δικες μου τις εστειλαν με swedish surface post αλλα εκανα μονο 1+ μηνα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν ξερω, μου ειναι εντελως αγνωστος...μου φαινεται οτι θα επριμενουμε ολοι τον ΗΚJ.
εγω θα προτεινα τον opus που μπορει να βρεθει κοντα στην τιμη αυτη

και εγω...μεχρι τωρα την εκανα την δουελια μου με 4-5 διαφορετικους φορτιστες. βασικα ενα κουτι απο παπουτσια φορτιστες..
τωρα πεταξα τους 4 απο αυτους και εβαλα τον Οπους. Πιανει τον ιδιο χωρο!

Σοβαρα τωρα...ειναι εξαιρετικα βολικος, και μια στις δυο μερες δουλευει

Σε φορτιστές και μπαταρίες κοιτάμε για τα σίγουρα και δοκιμασμένα, έχει μαλλίασει η γλώσσα μου τον Opus στο τέλος θα μου λένε ότι παίρνω και ποσοστά.
Τον opus και εγω πλεον τον εχω μονιμα παρκαρισμενο σε τραπεζακι και παντα σε ετοιμοτητα χρησης!!

opus travel.JPG

Λίγο off topic, εδώ το travel kit φόρτισης που έχω φτιάξει με τον Opus παρέα με τον αυτοσχέδιο μετρητή μου για 18650 και μερικές έξτρα μπαταρίες (αλλάζουν ανάλογα την περίσταση) σε ένα βαλιτσάκι τύπου L-Box mini της Fischer

καλη δουελια...θα μπορουσες στο μετρητη τασξς να του βαλεις καλωδια και το καθενα να εχει απο ενα μαγνητη. κερδιζεις ετσι χωρο

αλλα κατσε... τον Opus σε travel kit?????????????? μας ξεεπρασεις ολους!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χμμ παραειναι καλη.

καλη δουελια...θα μπορουσες στο μετρητη τασξς να του βαλεις καλωδια και το καθενα να εχει απο ενα μαγνητη. κερδιζεις ετσι χωρο

Ήταν από τους φορτιστές που αποστράτευσα και ήθελα να το κάνω ποιο μουράτο αλλά χάνω σε ευελιξία (μετρά μόνο 18650) ίσως του κάνω την προσθήκη για να μετράει και τις 14500 που σιγά σιγά πληθαίνουν στην συλλογή μου

αλλα κατσε... τον Opus σε travel kit?????????????? μας ξεεπρασεις ολους!

Η το κάνεις το έγκλημα η δεν το κάνεις, τι μισές δουλειές θα κάνουμε. :violent-smiley-030:

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Έχω παραγγείλει τον Opus και τέσσερις 18650 στο gearbest την 1η Δεκεμβρίου, και μου έδωσαν πριν δύο ημέρες ένα πολύ περίεργο tracking number, του στυλ Q*********XX [και στα διάφορα tracking site δεν βγάζει φυσικά αποτελέσματα, ή το βρίσκουν λάθος]. Το XX δεν αντιστοιχεί σε κάποια χώρα από όσο ξέρω, τι σόι tracking ειναι αυτό; Το έχει ξανασυναντήσει κανείς;