Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Νεος φορτιστης ο Charger Miboxer C4-12 ο οποιος φορτιζει εως 3Α σε ολα τα καναλια! Λιγο ακριβος μου φαινεται, να δουμε αν θα πεσει στην πορεια...
Εδω το review http://budgetlightforum.com/node/57846

Mε τοσα που εχει τωρα, παιρνουμε 2 opus!! xaxa

Το σκεφτομαι παντως μιας και εχω ηδη εναν opus, να χτυπησω και εναν 2ο...

εγω χτυπησα ενα liitokala 402...ειναι πολυ βολικο να του κοτσαρεις απλα τον φορτιστη του κινητου

Μολις παρηγγειλα τον Opus BT-C3100 v2.2 απο amazon μπας και συνεφερω καμια απο τις 18650 του τσιγαρου που μου φαινεται πως 'επεσαν' σε χωρητικότητα τελευταια. Ελπιζω να εκανα καλα

δεν υπαρχει επαναφορα στις λιθιου. και ουτε τις βαζουεμ σε προγραμμα αναζωογονησης σαν τις ΝιΜΗ

Κανενα νεοτερο υπαρχει για το θεμα του αποκλεισμου μπαταριων?

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν οι μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ οι επαναφορτιζομενες που έχουν τα LIDL είναι καλές. Τις θέλω για χρήση σε τηλεκοντρόλ και παιχνιδι.Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν οι μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ οι επαναφορτιζομενες που έχουν τα LIDL είναι καλές. Τις θέλω για χρήση σε τηλεκοντρόλ και παιχνιδι.Ευχαριστω.
Μέτριες θα έλεγα

Sent from my 1+3T

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, πήρα τελικά του λιντλ λογω αναγκαιότητας τπ πλησιέστερο ικεα ειναι στα 100 χιλιόμετρα μακρια.

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Πάρε από το ΙΚΕΑ που είναι κορυφή όπως έχουμε ξαναπεί εδώ.
Οντως. Εβαλα σε ασυρματο τηλεφωνο και ειναι πολυ καλες.

Ερωτηση. Αυτος εδω αξιζει http://www.ikea.gr/fotismos/labtire...stis-mpatarias-me-apothikeysi-56709/60303650/ Μας εχει ξεζουμισει ο μικρος . θελει μια 4αδα ΑΑ και αλλη μια ΑΑΑ την ημερα... Αντι για δωρο ρουχα και παχνιδια θα ζηταμε να φερνουν μπαταριες... Οποτε λεω να στραφω στις επαναφορτιζομενες. Σε δυο μηνες πιστευω θα εχω κανει αποσβεση...