Ωραία Αντώνη, κάναμε το 1ο βήμα και συμφωνήσαμε ότι η ενέργεια που θα δώσει η μπαταρία δεν εξαρτάται μόνο απο τα mAh που δίνει, αλλά και απο την τάση με την οποία θα τα δώσει.Βέβαια και παίζει ρόλο η τάση , το ρεύμα δεν παίζει τον ρόλο που νομίζεις , και όχι σύμφωνα με μένα αλλά με την Φυσική.
Το επόμενο βήμα (τώρα που άρχισα κάτι να καταλαβαίνω), είναι νομίζω να συμφωνήσουμε ότι τα mAh δεν είναι ενέργεια αλλά φορτίο.Δεν έχεις κατανοήσει ότι τα mAh δεν είναι ρεύμα λειτουργίας αλλά Ενέργεια ...
Έγραψα ένα άρθρο που θα λύσει απορίες !
Ενδιαφέρομαι για τον Astrolux EC01. Ποια μπαταρία 21700 προτείνετε;
Ενδιαφέρομαι για τον Astrolux EC01. Ποια μπαταρία 21700 προτείνετε;
Ζητάει τροφοδοτικο με ρευμα εισόδου 5V με 2,1Α..αυτήν στιγμή έχω κάποιον με 2Α...θα δημιουργηθεί πρόβλημα σε βάθος χρόνου...;
Οι μπαταρίες sofirn τι λένε καλές είναι?
Πρόβλημα κανένα , απλά αντί για max ρεύμα φόρτισης θα πάρεις 1,9Α αντί γιά 2Α ή 950mA ανά slot σε δύο μπαταρίες και αυτό γιά το 60%
του αρχικού χρόνου φόρτισης γιατί μετά έτσι κι αλλιώς πέφτει το ρεύμα.
Αυτοί οι φορτιστές ζητούν 2,1Α με υπολογισμένες όλες τις απώλειες δηλ. παίρνει 2,1A*5V=10,5W για να δώσει 2A*4V=8W , και επειδή
οι απώλειες είναι μικρότερες του 10% , κατά 90% και με 2 αμπέρ θα λειτουργήσει το ίδιο κατά την εκτίμησή μου.
Ότι και παραπάνω ρεύμα να παρέχεις θα υπάρξει μηδενικό κέρδος οπότε δεν υπάρχει και λόγος μεγαλύτερου κόστους adaptor.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.