Οι μπαταρίες sofirn τι λένε καλές είναι?
Την εχουν μετρησει λιγο πανω απο τα 3000mAh...
Εξαρταται και απο την παρτιδα που θα πετυχεις...
Οι μπαταρίες sofirn τι λένε καλές είναι?
Καλησπέρα. Έχω ένα φορτιστή x star vc4. Πολλές φορές όταν βάζω διάφορες μπαταρίες να φορτίσω,
ρε μερικά λεπτά τις γράφει φουλ και έχει φορτίσει ελάχιστα απ την αναγραφόμενη χωρητικότητα. Μήπως είναι για πέταμα?
καινουργιες ειναι? συμβαινει συχνα να βγαινουν πιο ψηλα απο 1,4ι. Και που αυτο που βλεπεις ειναι η ταση φορτισης
Σήμερα πήρα για τον μικρό ένα τηλεκατευθυνόμενο. Η μπαταρία που έχει μέσα είναι μια ni-cd με 8 στοιχεία ΑΑ στα 700mA. Ψάχνω να βρω μια ίδια ή και μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά μάλλον ειναι είδος προς εξαφάνιση καθώς ένα καλό rc πλέον έχει λιθίου . Κάποια στιγμή θα γίνει αντικατάσταση των ηλεκτρονικών του και θα παίρνει και λιθίου .
ερώτηση 1. Ξέρεις κάποιος που μπορώ να βρω έτοιμη ίδια ;
Ερώτηση 2. Μπορώ να φτιάξω μια εγώ αγοράζοντας τα στοιχεία ή θα γίνει κανένα μπαμ και θα τρέχουμε ;
Ερώτηση 3. Έχω μια από παλιο τηλεκατευθυνόμενο που δεν υπάρχει πια αλλά κράτησα την μπαταρία . Δεν έχω ούτε φορτιστή . Αυτή έχει ίδιες διαστάσεις και volt αλλά είναι 800mA . Το πρόβλημα μου εδώ είναι ότι έχει μεγαλύτερο βύσμα και τρία καλώδια αντί για δύο . Βάζω το πολύμετρο και κόκκινο μαύρο μου βγάζει 5.8v και μπλε μαύρο 3.8v . Δεν θα έπρεπε να παιρνω κάποια τιμή κοντά στο 9.6v ; μπορώ να μετατρέψω το βύσμα με κάποιο τρόπο σε διπλό από τριπλό και να την δοκιμάσω ;
Αν υπάρχει άλλο πιο σχετικό θέμα με μπαταριες ας μεταφερθεί εκεί .
βασικα ματρας μια συστοιχια παλιων μπαταριων...κοκκινο μαυρο θα επρεπε να ειναι κοντα στα 9,6 αντε 8,8. Και λογικα το μπλε ειναι για καποιου ειδους balancing, λες και μετρα τις πρωτες 4 σε σειρα.Βάζω το πολύμετρο και κόκκινο μαύρο μου βγάζει 5.8v και μπλε μαύρο 3.8v
Καλωδια βαζεις τα ιδια απο την παλια σου μπαταρια...Αν δεν υπάρχει θέμα τότε η τελευταία λύση μου αρέσει . Απλά δηλαδή αγοράζω λαμάκια και καλώδιο με συμβατό βύσμα και φτιάχνω μια ίδια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα χωρίς πρόβλημα και απρόοπτα ;
Ναι λογικά έχουν πεθάνει αυτές οι μπαταρίες . Θα τους κλέψω τα λαμάκια και τα καλώδια.για ρωτα σε ενα μοντελιστικο καταστημα. κατι μου λεει οτι αντι της ιδιας μπαατριας ειναι δυνατον να βαλεις 3 LiFePO4 σε σειρα.(με νεο φορτιστη)
βασικα ματρας μια συστοιχια παλιων μπαταριων...κοκκινο μαυρο θα επρεπε να ειναι κοντα στα 9,6 αντε 8,8. Και λογικα το μπλε ειναι για καποιου ειδους balancing, λες και μετρα τις πρωτες 4 σε σειρα.
Tα λαμακια αν δεν βγουν σωστα αγοραζεις κανουργια....https://www.ebay.com/sch/i.html?_fr...Pure+Nickel+Strap+Strip+Spot+Welding+battery+Ναι λογικά έχουν πεθάνει αυτές οι μπαταρίες . Θα τους κλέψω τα λαμάκια και τα καλώδια.
Δεν μπορεί να πάρει λιθίου ο controller. Είναι κατηγορίας toy . Αργότερα θα αλλαχτεί με άλλον hobby που παίρνει και τους δύο τύπους μπαταριών με αλλαγή jumper και μέχρι 4s lipo.
Ευχαριστώ .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.