τι να σου πω αυτες λενε enerpro οχι eneloop οι eneloop ειναι λευκες οχι μπλε και μαλιστα αυτες γραφουν και eneloop type δλδ τυπου eneloop οποτε απατη μου φαινεται η καλυτερα απομιμησηΔεν μου λετε παλληκαρια μου οι περιφημες eneloop που εδω τις βρισκω 14 ευρω την τετραδα ΑΑ ειναι αυτες εδω ?
τι να σου πω αυτες λενε enerpro οχι eneloop οι eneloop ειναι λευκες οχι μπλε και μαλιστα αυτες γραφουν και eneloop type δλδ τυπου eneloop οποτε απατη μου φαινεται η καλυτερα απομιμηση
Και οι imedion θεωρούνται αρκετά καλές, ίσως ό,τι καλύτερο μπορείς να βρείς μετά από eneloop.
Καλός πωλητής αυτός που λες, αλλά λίγο ακριβούτσικος, εγώ τις αγόρασα από Κορέα νομίζω τις δικές μου!
νομιζω οτι ο θετικος πολος στις καλες eneloop δεν εχει εγκοπες και ο αρνητικος ειναι πιο φαρδυς απο´τι στις fakeΠαντελή, βασικά οι φτηνές eneloop διαφέρουν, υπάρχουν φωτό στο ίντερνετ που δείχνουν γνήσιες και μαιμού ενελοοπ, τις διαφορές τους...
http://cgi.ebay.de/8-x-SANYO-ENELOO...ewItem&pt=Batterien_Akkus&hash=item3cab8f7806
Φίλε μάλλον από εδώ πάρε τις!
2 ευρώ η μία, είναι πολύ καλά! Αν πάρεις 16 πάει ακόμη φθηνότερα, το θέμα είναι πόσες θες!
το θεμα ειναι οτι οταν πρωτοφερουν κατι στην Ελλαδα το παρουσιαζουν και το μοσχοπουλανε λες και φεραν τον θεο στη γηΜε αυτα τα μυαλα σιγουρα θα κλεισουν πολλοι. Αλλα δεν τους ενδιαφερει. Προτιμουν να μην πουλησουν καθολου απο το να τις δωσουν πιο φθηνα. Απαραδεκτο.
Γιαυτο και οι περισσοτεροι επιλεγουμε παραγγελειες απο το εξωτερικο και τελειωσε η υποθεση.
Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι θελω να στιριζω τους Ελληνες αλλα οταν υπαρχει αυτη η διαφορα τοτε για χαρα και ποτε ξανα.
Και το λαθος τους που δεν το καταλαβαινουν ειναι οτι οταν θα πας μια φορα και θα δεις τετοιες τιμες και δεν εισαι ευχαριστημενος δεν ξανα πας ποτε στον ιδιο.
Κωστή, τόσο από το διάβασμα τόσο και από εμπειρία με τις ΑΑ nimh, οι eneloop είναι ασύγκριτες. Έχω 2 καλούς φορτιστές(maha και la crosse) και ό,τι AA nimh μπορείς να φανταστείς και έχω καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα!
![]()
(στη φώτο είναι και ελάχιστες alkaline&lithium)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.