Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

Δεν μου λετε παλληκαρια μου οι περιφημες eneloop που εδω τις βρισκω 14 ευρω την τετραδα ΑΑ ειναι αυτες εδω ?

Δεν μου λετε παλληκαρια μου οι περιφημες eneloop που εδω τις βρισκω 14 ευρω την τετραδα ΑΑ ειναι αυτες εδω ?
τι να σου πω αυτες λενε enerpro οχι eneloop οι eneloop ειναι λευκες οχι μπλε και μαλιστα αυτες γραφουν και eneloop type δλδ τυπου eneloop οποτε απατη μου φαινεται η καλυτερα απομιμηση

Kosh, αν δε γράφει πάνω eneloop να μη τις εμπιστευτείς με τίποτα, αν το γράφει να τις εμπιστευτείς αρκεί να είσαι σίγουρος για το πωλητή γιατί κυκλοφορούν και πολλές fake.

τι να σου πω αυτες λενε enerpro οχι eneloop οι eneloop ειναι λευκες οχι μπλε και μαλιστα αυτες γραφουν και eneloop type δλδ τυπου eneloop οποτε απατη μου φαινεται η καλυτερα απομιμηση

Δικιο εχεις.

Συγκρινοντας λοιπον τις κανονικες eneloop με αυτες ποιες θα προτιμουσατε ?

Σημειωτεον οτι ο Δησιος εδω φερνει ακομα τις 2100 αλλα στο μητρικο τους σαιτ βλεπω πρωτη φορα υβριδικες στα 2400 .....

Kosh, αν δε γράφει πάνω eneloop να μη τις εμπιστευτείς με τίποτα, αν το γράφει να τις εμπιστευτείς αρκεί να είσαι σίγουρος για το πωλητή γιατί κυκλοφορούν και πολλές fake.

Λεω να δοκιμασω αυτον εδω.

εχω ακουσει οτι eneloop εφερνε και το καρφουρ λετε να ειναι ενταξει.απο τιμες δεν ξερω αλλα πανω κατω ποσο εχουν δλδ αν ειναι πολυ φθηνες θα ειναι μουφα?

Και οι imedion θεωρούνται αρκετά καλές, ίσως ό,τι καλύτερο μπορείς να βρείς μετά από eneloop.
Καλός πωλητής αυτός που λες, αλλά λίγο ακριβούτσικος, εγώ τις αγόρασα από Κορέα νομίζω τις δικές μου!

Παντελή, βασικά οι φτηνές eneloop διαφέρουν, υπάρχουν φωτό στο ίντερνετ που δείχνουν γνήσιες και μαιμού ενελοοπ, τις διαφορές τους...

Και οι imedion θεωρούνται αρκετά καλές, ίσως ό,τι καλύτερο μπορείς να βρείς μετά από eneloop.
Καλός πωλητής αυτός που λες, αλλά λίγο ακριβούτσικος, εγώ τις αγόρασα από Κορέα νομίζω τις δικές μου!

Και ηταν σφραγισμενες μια χαρα ? Για δωσε....

Παντελή, βασικά οι φτηνές eneloop διαφέρουν, υπάρχουν φωτό στο ίντερνετ που δείχνουν γνήσιες και μαιμού ενελοοπ, τις διαφορές τους...
νομιζω οτι ο θετικος πολος στις καλες eneloop δεν εχει εγκοπες και ο αρνητικος ειναι πιο φαρδυς απο´τι στις fake

http://cgi.ebay.de/8-x-SANYO-ENELOO...ewItem&pt=Batterien_Akkus&hash=item3cab8f7806

Φίλε μάλλον από εδώ πάρε τις!

2 ευρώ η μία, είναι πολύ καλά! Αν πάρεις 16 πάει ακόμη φθηνότερα, το θέμα είναι πόσες θες!

Μπαινω σημερα σε ενα καταστημα εκει κοντα στον Δησιο που ειχε τις Eneloop τον ρωτω τιμη για μια τετραδα ΑΑ και μου λεει 19 !!! ευρω .

Αφου τον ενημερωσα οτι ο Δησιος (15 μετρα απο την πορτα του λεμε ..) ιδιας τεχνολογιας και χωρητικοτητας μπαταριες τις εχει 11.20 του ειπα οτι για 2 τετραδες eneloop θα πληρωσω 17.5 ευρω απο Γερμανια και οτι με αυτα τα μυαλα μαλλον θα κλεισουνε.

Παντως οταν ο Δησιος (πολυ συντομα οπως μου ειπε ) φερει τις Maha Imedion στα 2400 θα τις τιμησω.

Με αυτα τα μυαλα σιγουρα θα κλεισουν πολλοι. Αλλα δεν τους ενδιαφερει. Προτιμουν να μην πουλησουν καθολου απο το να τις δωσουν πιο φθηνα. Απαραδεκτο.

Γιαυτο και οι περισσοτεροι επιλεγουμε παραγγελειες απο το εξωτερικο και τελειωσε η υποθεση.

Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι θελω να στιριζω τους Ελληνες αλλα οταν υπαρχει αυτη η διαφορα τοτε για χαρα και ποτε ξανα.

Και το λαθος τους που δεν το καταλαβαινουν ειναι οτι οταν θα πας μια φορα και θα δεις τετοιες τιμες και δεν εισαι ευχαριστημενος δεν ξανα πας ποτε στον ιδιο.

Με αυτα τα μυαλα σιγουρα θα κλεισουν πολλοι. Αλλα δεν τους ενδιαφερει. Προτιμουν να μην πουλησουν καθολου απο το να τις δωσουν πιο φθηνα. Απαραδεκτο.

Γιαυτο και οι περισσοτεροι επιλεγουμε παραγγελειες απο το εξωτερικο και τελειωσε η υποθεση.

Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι θελω να στιριζω τους Ελληνες αλλα οταν υπαρχει αυτη η διαφορα τοτε για χαρα και ποτε ξανα.

Και το λαθος τους που δεν το καταλαβαινουν ειναι οτι οταν θα πας μια φορα και θα δεις τετοιες τιμες και δεν εισαι ευχαριστημενος δεν ξανα πας ποτε στον ιδιο.
το θεμα ειναι οτι οταν πρωτοφερουν κατι στην Ελλαδα το παρουσιαζουν και το μοσχοπουλανε λες και φεραν τον θεο στη γη

αν και εχουμε φυγει απο το θεμα, θα πω και κατι τελευταιο.

Γιαυτο οποιος ειναι εξυπνος θα μπορει να επιζησει. Οποιος δεν ειναι, θα κλεισει πιο συντομα απο οτι νομιζει.

αν και εχουμε φυγει απο το θεμα, θα πω και κατι τελευταιο.

Γιαυτο οποιος ειναι εξυπνος θα μπορει να επιζησει. Οποιος δεν ειναι, θα κλεισει πιο συντομα απο οτι νομιζει.

Kοιτα να δεις ...

Ο Δησιος φτηνος ΔΕΝ ειναι.

Μαλλον κομματακι ακριβος ειναι σε καποια πραγματα. Σε αυτα που εισαγει ο ιδιος ισως και να μπορουσε παντως να κανει λιγο καλυτερες τιμες.

Κωστή, τόσο από το διάβασμα τόσο και από εμπειρία με τις ΑΑ nimh, οι eneloop είναι ασύγκριτες. Έχω 2 καλούς φορτιστές(maha και la crosse) και ό,τι AA nimh μπορείς να φανταστείς και έχω καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα!
dsc00142pg.jpg

(στη φώτο είναι και ελάχιστες alkaline&lithium)

Εσυ πρεπει να γνωρισεις τον SAITEK Eco 2 .

Tον πηγα σημερα στον Δησιο γιατι μου το ειχε ζητησει να τον δει και γουρλωσε τα ματια του οταν ειδε οτι εχει και θεση για επαναφορτιση αλκαλικων και νορμαλ μπαταριων.

Aλλα δεν φορτιζει μεγαλα φορτια. Πχ στις ΑΑ μεχρι 2000 στις D size mexri 9000 κοκ.

Εχει βγαλει τα λεφτα του ομως 10 φορες με τοσες επαναφορτισεις μη επαναφορτιζομενων μπαταριων που εχω κανει πριν τις φαει η μαρμαγκα.