Λοιπόν , όπως είπα και λίγο πιό πάνω το περίφημο Blue Sky αγοράστηκε σήμερα . Στις 17.00 συνδέθηκε στο σύστημα , και αμέσως ένα cd τοποθετήθηκε εντός του να παίζει σε χαμηλή ένταση . Λίγο αργότερα παραχώρησε τη θέση του σε ένα dvd της κόρης μου και μόλις το τελευταίο τελείωσε , γύρω στις 19.00 το Bluesky ετοιμάστηκε να κοντράρει το Theta miles μου .
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε το player δεν είχε στρώσει ακόμη , αλλά είχα υπ' όψη μου αυτό που είπε ο Παναγιωτίδης , ότι δηλαδή άνοιξε μετά από δυο λεπτά.
Το πρόγραμμα είχε ως εξής :
Evening Blue / Traffic
Money , money , money / Nils Longdren and his funk unit ( ACT)
Locomotive / Thelonious Monk
Living on my own και Barcelona / Freddie mercury ( στο δεύτερο με την Μονσερα Καμπαγιέ )
Return to forever / Chick Corea
Ετοιμάστηκα λοιπόν κι εγώ να συγκεντρωθώ σε χροιές φωνών και οργάνων , σε μπάσα , σε μεσαία , σε εικόνα κλπ . Δυστυχώς όλα αυτά δεν έχουν καμμία απολύτως σημασία . Το BlueSky παίζει όπως ακριβώς περιμένεις να παίξει ένα μηχάνημα των 34 ευρώ ( εγώ το πήρα λίγο ακριβά ) : ΧΑΛΙΑ. Ηταν κούφιο , άδειο , χωρίς βάθος , τσίγκινο , φώναζε χωρίς λόγο και ηχούσε απόλυτα ψεύτικο . Με λίγα λόγια δεν έπαιζε μουσική . Μακράν το χειρότερο player που έχω ακούσει ( βεβαίως δεν έχω ακούσει πολλά ) . Εάν κόστιζε 100 ευρώ θα έκλαιγα τα πεταμένα μου λεφτά .
Βεβαίως όλα αυτά , με δεδομένο , ότι έπαιξε σχεδόν κατευθείαν , όντας απολύτως άστρωτο . Με αυτό όμως το δεδομένο , τύφλα νάχει το νερό του Καματερού. (Και ναι άλλαξα και την φάση .)
Συμπέρασμα ; Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι είμαι τελείως κουφός και ότι η θέση μου δεν είναι εδώ , στην χάϊ εντ κατηγορία , αλλά μάλλον στην lo-fi.