ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Για να μην σου πω οτι ο Τζιμης ηδη εχει δεχτει προτασεις απο μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων,για sale manager.
Βεβαια αυτος δεν δεχεται τιποτα λιγοτερο απο την θεση του"vice president" του Champion και Carefour.

Εγώ παρατήρησα το εξής κουφό, όταν τελειώσει το cd μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα στην οθόνη εμφανίζεται ένα " off " και το πορτάκι αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Υπάρχει λύση σε αυτό ;;;

όχι
όταν περάσει λίγη ώρα πάει σε off.
Και δεν έχει soft start μετα.
Αρα θέλει on ξανά γιά να κάνεις κάτι

Και δεύτερον , άκουσα τα drum'n'bass cds που ήθελα και το cd player δυσκολεύτηκε αρκετά , μπούκωσε ιδίως όταν ανέβηκε λίγο παραπάνω η ένταση.

γιά την ένταση είπαμε...
είναι γιά σιγά και μέτρια

..

@georgepyr
Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια? Το πιθανότερο είναι το αντίστροφο. Εδω μέσα όμως γίνεται ένας διάλογος για κάποιο θέμα με διάφορες γνώμες, με λόγο και αντίλογο.Σε αυτό το διάλογο συμμετέχουν διαβασμένοι, αδιάβαστοι, καταρτισμένοι και αστοιχείωτοι, γνώστες και άσχετοι. Πώς είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο θέμα να υπάρξει ομοφωνία; Εκτός άν η ομοφωνία είναι το επιδιωκώμενο, οπότε να το προσπαθήσουμε ακόμα λίγο . Όμως αν ακόμη χειρότερα η ομοφωνία είναι το απαιτούμενο, λυπάμαι αλλά ξεφεύγουμε απο τις αρχές του σεβασμού στο συνομιλητή και του δημοκρατικού διαλόγου
Οχι μονο το 63kiss δεν παιζει καλυτερα απο το "μικρο"
εκφραση γνώμης αλλα,ουτε το 163 many kisses δεν προκειται να παιξει. μη τεκμηριωμένες υποθέσεις
Εδω επαιξε χειροτερα το 17 kiss θα παιξει καλυτερα το 63? μην τρελαθουμε .
έκφραση γνώμης
Και βεβαια το θεωρω τουλαχιστον υποκριτικο και περιεργο μελη που δεν το εχουνε ακουσει να εκφραζουν αποψη. συμφωνώ απολύτως
Μεγαλο ενδιαφερον θα ειχε να γινει καποια κοντρα αλλα....σε blind test με τα προαναφερομενα players. συμφωνώ απολύτως
Και κατι αλλο που ξεχασα,το harman kardon δεν συγκρινεται με το blue sky, έκφραση γνώμης
τo H K αν του ανοιξετε με το ανοιχτηρι για κονσερβες μια τρυπα απο πανω,γινεται πολυ μα παρα πολυ ωραιος πρωτοτυπος κουμπαρας που παιζει μουσικη"συγνωμη συχνοτητες ηθελα να πω".
Με δεδομένο πως γνωρίζεις απο ορισμένα posts πρίν, οτι κάποιος συνομιλητής σου εδώ, έχει αυτό το μηχάνημα (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ) για να ακούει μουσική, θεωρείς οτι το σχόλιο σου είναι μέγιστη απρέπεια, ναι ή όχι;

Πάντα φιλικά
Γιώργος

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Γεια σε ολους! Μενει καποιος που εχει το εν λογω player Αγ.Παρασκευη,η καπου κοντα? Θα ηθελα να κανονιζαμε μια ακροαση,πινοντας καφεδακι! Θα μου πειτε,πηγαινε παρε ενα,αλλα το θεμα ειναι πως αν δεν καταφερνει να διεγειρει τον τελικο μου,μετα θα μου παει αχρηστο.... Βλεπετε,για πληρη ισχυ,χρειαζεται πανω απο 3V....:slapface:

Πιο φτηνα σου ερχεται να το αγορασεις παρα το ταξι να πας να το ακουσεις :ernaehrung004:

Στον Μαρινόπουλο του Χολαργού ετοιμάζουν πυρετωδώς αίθουσα ακρόασης ..........

για να διαλεξεις ποια χροια σου κανει και νασαι σιγουρος ΟΤΙ αυτο που ακουσες δεν θα το παρεις πισω?
Μηπως για να ειναι ζεστα και "ανοιγμενα" μην απογοητευτουμε?

λοιπον οποιος εχει το μπλουτακ αυτο και νομιζει οτι εχει το καλο το στρωμενο κλπ και παιζει και γαμω (guru η οποιοσηδποτε αλλος) ας το βαλει σε μια σακουλα μαζι με τα συνοδευτικα του(καλωδια σφουγγαρια δισκακια κλπ) και ας στειλει πμ να κανονισουμε μια ακροαση.

Γιωργο απρεπεια ειναι να γραφουμε αυτα που δεν πιστευουμε χωρις να τα εχουμε τεκμηριωσει!
Για να γραψω εγω προσωπικα για ενα μηχανημα ,πρωτα το εχω αγορασει ,το εχω ακουσει,το εχω συγκρινει και μετα βγαζω τα οποια συμπερασματα.
Αν με γνωριζες σιγουρα δεν θα εγραφες αυτα που εγραψες.
Για το Η Κ οταν κατοπιν τηλεφωνηματος του Μανωλακου επειδη ενδιαφεροταν ο Κ.Λυμπεροπουλος ,ειπα του Κωστα οτι θα πεταξει τα λεφτα του.
Και επειδη οντως ειναι προσωπικη αποψη θα ηθελα καποιος να φερει να συγκρινουμε το εν λογω μηχανημα με το "μπλεσκατουλι"οπως λεει ο King και οχι μονο αλλα... σε καποιο σοβαρο συστημα.
Οσο για το 163 many kisses μονο στο Play boy θα το βρεις ,τωρα αν θες τεκμηριωση και γι'αυτο συγνωμη, αλλος η αλλη μπορει να στην προσφερει,εγω παντως οχι

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Internet King σχετικά με τις λέξεις που δεν αναφέρθηκαν του τύπου:

"καμπανάκια"
"ερωτισμός" & "κρυφή ερωμένη"
"θεϊκό"
"αγγελικές φωνές"
"ηβη"
"ύψος σκηνής"
"αχανές και συνάμα σφιχτό"

Νομίζω ότι είναι για γέλια όταν προσπαθείς να περιγράψεις ακουστική εμπειρία και απλά δημιουργούν συναισθηματικές εντυπώσεις καθώς αυτός είναι ο πλέον διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος μάρκετινγκ (ΙΜΗΟ).

Βρε Γιώργο , αυτό τελικά εσύ κατάλαβες ότι ήθελα να πω ;
Μάθε να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές.

Οσοι γνωρίζουν τον τρόπο γραφής μου, το έπιασαν το υπονοούμενο.

Λοιπόν παιδες επειδή μαζευτήκαμε πάρα πολλοί μου ηρθε ένα
πραγματικό παράδειγμα να σας πω, όπου μπορεί να συμφωνήσουμε
οι ποιο πολλοί, και να σας φτιάξω το κέφι.
Έχω ένα DIO HODA 50cc Σκουτερακι (= Βluesky Θα το ονομάσω)
με το οποίο πηγαίνω από το σπίτι στο κέντρο της πόλης σε 10 λεπτά και
είμαι πανευτυχης εδώ και 5 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω με
μεγάλη μηχανή ( Ηιend) , γιατί πάλι σε 10 λεπτά θα πηγαίνω στο κέντρο
και ίσος και ποιο δύσκολα λόγω του όγκου της μεγάλης μηχανής.
Τώρα αν θέλω να πάω 60 λεπτά δρόμο με το σκουτερακι την έβαψα.
Εδώ θέλουμε Μηχανή ( Ηι-end δηλαδή). Αν θέλομε δε να γίνουμε
Χιλιομετροφαγοι τότε θέλομε Μηχαναρα ( ULTRA Hi End δηλαδή).
Τώρα κάποιοι θα το πειράξουν το σκουτερακι μου (Λάστιχα Ρεκτιφιέ και
Τέτοια) και μπορεί να πάνε άνετα 60 λεπτά δρόμο από μηχανικής
αποψης αλλά δεν πιστεύω να το πει κανένας ΜΗΧΑΝΗ πάλι Σκουτερακι
θα το λεμέ με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν συνεχίσετε δε να κάνετε ταξίδια
60 λεπτών και άνω τη βάψατε.
Ακόμη υπάρχουν και κάποιοι μαστοροι που το ξέρουν το αντικειμενο.
Παίρνουν καλά εξαρτήματα μηχανικά τα συναρμολογούν και κάνουν
Μηχανές έως Μηχαναρες και άμα γουστάρουν δε , παίρνουν μέρος και
σε αγώνες ( Αυτούς θα τους ονομάσω DIY).
Σαν να βλέπω χαμόγελα από τους περισσότερους η όχι?

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Καλά το πας:ernaehrung004:

Μερικές μετρήσεις ακόμα.

Φορτίο, ένα ομοίωμα απ τα πιο δύσκολα της αγοράς, ενός Pass Zen. 10ΚOhm και παράλληλα 500pF συν καλώδια 3 μέτρα, βύσματα, μανταλάκια κτλ άλλα 200pF.

Εξοδος 1.5Vrms στα 0db χωρίς ορατή παραμόρφωση του ημιτόνου. Τιμή καλή έως πολύ καλή, αλλά στατιστικά, όχι ικανή να οδηγήσει έναν τελικό παθητικά, στα όρια του.

Μέγιστη τάση εξόδου 2.35Vrms με τετραγωνικό παλμό στα 0db.

Απόκριση συχνότητας 20-20Κ εντελώς flat. Καρδιογράφημα κολοκύθας.

Υπάρχει υψίσυχνος θόρυβος* όπως έχει γραφτεί αλλά όχι σε τραγικό βαθμό. Είναι ημιτονοειδής σταθερής συχνότητας και μεταβλητού πλάτους ανάλογα με το πλάτος της κύριας συχνότητας. Κάτι απο πολύ βρόμικο τροφοδοτικό μυρίζει. Είναι αρκετά χαμηλή συχνότητα για να είναι απο κάτι άλλο.

Ο συνολικός θόρυβος με μηδενικό σήμα είναι <1mV.

* Οσοι έχουν λαμπάτους τελικούς για άλλη μια φορά είναι οι ευνοούμενοι αφου δεν πρόκειται τίποτ απ αυτά να περάσει στο ηχείο απ τον μετασχηματιστή εξόδου.

Γιωργο απρεπεια ειναι να γραφουμε αυτα που δεν πιστευουμε χωρις να τα εχουμε τεκμηριωσει! Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θες να πείς
Για να γραψω εγω προσωπικα για ενα μηχανημα ,πρωτα το εχω αγορασει ,το εχω ακουσει,το εχω συγκρινει και μετα βγαζω τα οποια συμπερασματα. Κάπως έτσι είναι σωστό να βγάζουμε όλοι τα συμπεράσματά μας Αν με γνωριζες σιγουρα δεν θα εγραφες αυτα που εγραψες. Ποια απόλα εννοείς;
Για το Η Κ οταν κατοπιν τηλεφωνηματος του Μανωλακου επειδη ενδιαφεροταν ο Κ.Λυμπεροπουλος ,ειπα του Κωστα οτι θα πεταξει τα λεφτα του. Του διατύπωσες τη γνώμη σου και καλά έκανες, καμμία αντίρρηση
Και επειδη οντως ειναι προσωπικη αποψη θα ηθελα καποιος να φερει να συγκρινουμε το εν λογω μηχανημα με το "μπλεσκατουλι" πράγμα που έκανα εγώ και έγραψα αυτά που έγραψα για το ΔΙΚΟ μου σύστημα οπως λεει ο King και οχι μονο αλλα... σε καποιο σοβαρο συστημα. πράγμα που είναι επιβεβλημένο αν το ζητούμενο είναι να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα αλλά οταν ξεκίνησε ο Τζίμι το thread δεν νομίζω να προκαθορίστηκε αυτή η παράμετρος (ε εσείς, με τα όχι σοβαρά συστήματα μην το πάρετε γιατί δεν θα καταλάβετε τίποτα απο την αξία του)

Απο τα γραφόμενα σου συμπεραίνω πως δεν δοκίμασες ποτέ ταυτόχρονα ΗΚ & Bluesky σε Α/Β τέστ.Διώρθωσέ με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος. Απλά έχοντας ακούσει και απορρίψει κάποτε το ΗΚ έναντι του ας πουμε redsky και εφόσον θεωρείς οτι το bluesky παίζει πολύ καλύτερα απο το redsky κατα συνέπεια παίζει και καλύτερα του ΗΚ. Είναι όμως αυτή η σωστή μεθοδολογία αξιολόγησης συσκευών;

Λοιπόν, πριν λίγο παρέδωσα ένα "μπλεσκατούλι” στον VasilisT που λόγω κάποιου ατυχήματος που είχε με τη μηχανή δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος να το αγοράσει . Τον γνώρισα και από κοντά και τα είπαμε εφ' όλης τις ύλης πίνοντας μπύρες σε ένα πολύ όμορφο μπαράκι στην οδό Δράκου στο FIX.

Παρεμπιπτόντως η σερβιτόρα μας άρεσε πολύ. Πρώην χορεύτρια καστανομάλλα με ένα υπέροχο γυμνασμένο και συνάμα θηλυκό κορμί , εφαρμοστό παντελόνι κόκκινο τύπου φόρμας κολλημένο επάνω της, σφιχτά. που άφηνε με ωραίο τρόπο να φανούν όλες οι λεπτές και λείες καμπύλες του υπέροχου κορμιού της. Σοβαρή κοπελιά και πολύ προσεκτική στα λόγια της. Ένα υπέροχο πλάσμα που δεν θέλει καμία μετατροπή για να παίξει σωστά. Όχι σαν το "μπλεσκατούλι" που σε άλλους παίζει, σε άλλους μισοπαίζει σε ορισμένα slow τζαζε CDs και στους άλλους τους γκαντέμηδες δεν παίζει με τίποτα.

Ο Βασίλης είναι ο γάτος των ηλεκτρονικών, ο ειδικός των μετατροπών που ξεκολλάει τα τσιπάκια τα SMDs και ξανακολλάει τα καινούργιο σε χρόνο dt καλύτερα κι από ρομπότ. Οπότε καταλαβαίνεται τι ωραία θα περάσει το “μπλεσκατούλι” μαζί του. Αν μείνει έστω και ένα μαμάτο τσιπ επάνω στην πλακέτα αυτό θα σημαίνει ότι το “μπλεσκατούλι” ήταν καλό.

Ελπίζω να έχει φτάσει σπίτι του, αν και κουρασμένος λόγω του ότι σήμερα το πάτησε αρκετά το πόδι μετά από αρκετές μέρες ακινησίας.

Περαστικά και πάλι Βασίλη. Πέσε να ξεκουραστείς και γράφεις αύριο.

Morfeas, σε ευχαριστούμε για τις προσθετες μετρήσεις. Επομένως επιβεβαιώνεται και η αρχική μου μέτρηση που την ανέφερα στην αρχή αυτού του thread (1,6 volts σε ημίτονο 0dB @ 100ΚΩ) . Επίσης επιβεβαιώνεται και η παρουσία υψίσυχνου θορύβου στην αναλογική έξοδο του DV-865. Σας υπενθυμίζω ότι ο Πάνος Τσιτιμάκης εντόπισε τον υψήσυχνο θόρυβο σε επίπεδο τροφοδοσίας αλλα δεν πρόλαβε να δει αν αυτός ο θόρυβος εμφανιζεται και στην έξοδο.

Παρεμπιπτόντως απλώς σας αναφέρω ότι το DAC SRC2496 της Behringer των 130 ευρώ είναι πεντακάθαρο και βγάζει στην αναλογική έξοδο γύρω στα 4,7 volts RMS @ 0 dB, με πολύ χαμηλή αντίσταση εξόδου. Και δεν είναι και HiEnd .

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δεν αντιλέγω Γιώργη, μάλλον το ανέφερε ο Μανωλάκος, αλλά και πάλι ίσως να μη θυμάμαι καλά. Και πλέον είναι αδύνατον με τόσες δημοσιεύεσεις να το ψάξω:flipout:

Τώρα τα σημερινά νέα.

Το εργαλείο παίζει και HDCD !:music-smiley-005:
Κατά τα άλλα εξακολουθούν να επιβεβαιώνονται όλες οι αρχικές εντυπώσεις:
υπέροχη μεσαία, υπέροχα μέταλα, αδυναμία να παίξει σε μεγάλες εντάσεις.
Σε σχέση με την πρώτη μέρα, βελτιώθηκε κάπως το χαμηλό του.
Χρησιμοποιείστε με ρέγουλα το open από τη συκευή γιατί ορισμένες φορές αρνείται.
καλύτερα από το control.

όταν το στήσω καλά γιά Α/Β θα σας πω.
Γενικά το Σάββατο και την Κυριακή προβλέπω το θέμα να πιάσει τις 100 σελίδες.:grinning-smiley-043

Φλαράκ, το ότι ανάβει το σηματάκι χουντουσουντου δε σημαίνει ότι το αποκωδικοποιεί κιόλας.
Δεν έχει πασίφικ μικροσόνικ μέσα. -bye-

Γελάμε όλη μέρα από το πρωϊ , οπότε συμπλήρωσες κι εσύ λίγο χιούμορ στην όλη ιστοριά. Να μπαίνεις που και που κι εσύ να μας λες για μηχανές. -bye-

Φίλε Guru,επειδή μ αρέσει η υπογραφή σου,μήπως έχεις να μου προτείνεις μια πολύ καλή τηλεόραση πάνω από 42"(46"-55"),full HD που να μην κάνει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο???

Δημήτρη , υπάρχουν και τα p.m για ερωτήσεις που αφορούν τις λοιπές οικιακές συσκευές και τα είδη κουζίνας.
Ο guru τώρα ξεκουράζεται, αύριο πάλι.