Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Φίλε Guru,επειδή μ αρέσει η υπογραφή σου,μήπως έχεις να μου προτείνεις μιαπολύ καλή τηλεόραση πάνω από 42"(46"-55"),full HD που να μην κάνει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο???
Εγώ παρατήρησα το εξής κουφό, όταν τελειώσει το cd μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα στην οθόνη εμφανίζεται ένα " off " και το πορτάκι αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Υπάρχει λύση σε αυτό ;;;
όχι
όταν περάσει λίγη ώρα πάει σε off.
Και δεν έχει soft start μετα.
Αρα θέλει on ξανά γιά να κάνεις κάτι
Και δεύτερον , άκουσα τα drum'n'bass cds που ήθελα και το cd player δυσκολεύτηκε αρκετά , μπούκωσε ιδίως όταν ανέβηκε λίγο παραπάνω η ένταση.
γιά την ένταση είπαμε...
είναι γιά σιγά και μέτρια
Από το τηλέφωνο πως παίζει ρε?![]()
Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια? Το πιθανότερο είναι το αντίστροφο. Εδω μέσα όμως γίνεται ένας διάλογος για κάποιο θέμα με διάφορες γνώμες, με λόγο και αντίλογο.Σε αυτό το διάλογο συμμετέχουν διαβασμένοι, αδιάβαστοι, καταρτισμένοι και αστοιχείωτοι, γνώστες και άσχετοι. Πώς είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο θέμα να υπάρξει ομοφωνία; Εκτός άν η ομοφωνία είναι το επιδιωκώμενο, οπότε να το προσπαθήσουμε ακόμα λίγο . Όμως αν ακόμη χειρότερα η ομοφωνία είναι το απαιτούμενο, λυπάμαι αλλά ξεφεύγουμε απο τις αρχές του σεβασμού στο συνομιλητή και του δημοκρατικού διαλόγου
Οχι μονο το 63kiss δεν παιζει καλυτερα απο το "μικρο"
εκφραση γνώμης αλλα,ουτε το 163 many kisses δεν προκειται να παιξει. μη τεκμηριωμένες υποθέσεις
Εδω επαιξε χειροτερα το 17 kiss θα παιξει καλυτερα το 63? μην τρελαθουμε .
έκφραση γνώμης
Και βεβαια το θεωρω τουλαχιστον υποκριτικο και περιεργο μελη που δεν το εχουνε ακουσει να εκφραζουν αποψη. συμφωνώ απολύτως
Μεγαλο ενδιαφερον θα ειχε να γινει καποια κοντρα αλλα....σε blind test με τα προαναφερομενα players. συμφωνώ απολύτως
Και κατι αλλο που ξεχασα,το harman kardon δεν συγκρινεται με το blue sky, έκφραση γνώμης
τo H K αν του ανοιξετε με το ανοιχτηρι για κονσερβες μια τρυπα απο πανω,γινεται πολυ μα παρα πολυ ωραιος πρωτοτυπος κουμπαρας που παιζει μουσικη"συγνωμη συχνοτητες ηθελα να πω".
Με δεδομένο πως γνωρίζεις απο ορισμένα posts πρίν, οτι κάποιος συνομιλητής σου εδώ, έχει αυτό το μηχάνημα (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ) για να ακούει μουσική, θεωρείς οτι το σχόλιο σου είναι μέγιστη απρέπεια, ναι ή όχι;
Γεια σε ολους! Μενει καποιος που εχει το εν λογω player Αγ.Παρασκευη,η καπου κοντα? Θα ηθελα να κανονιζαμε μια ακροαση,πινοντας καφεδακι! Θα μου πειτε,πηγαινε παρε ενα,αλλα το θεμα ειναι πως αν δεν καταφερνει να διεγειρει τον τελικο μου,μετα θα μου παει αχρηστο.... Βλεπετε,για πληρη ισχυ,χρειαζεται πανω απο 3V....:slapface:
Στον Μαρινόπουλο του Χολαργού ετοιμάζουν πυρετωδώς αίθουσα ακρόασης ..........
Internet King σχετικά με τις λέξεις που δεν αναφέρθηκαν του τύπου:
"καμπανάκια"
"ερωτισμός" & "κρυφή ερωμένη"
"θεϊκό"
"αγγελικές φωνές"
"ηβη"
"ύψος σκηνής"
"αχανές και συνάμα σφιχτό"
Νομίζω ότι είναι για γέλια όταν προσπαθείς να περιγράψεις ακουστική εμπειρία και απλά δημιουργούν συναισθηματικές εντυπώσεις καθώς αυτός είναι ο πλέον διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος μάρκετινγκ (ΙΜΗΟ).
Λοιπόν παιδες επειδή μαζευτήκαμε πάρα πολλοί μου ηρθε ένα
πραγματικό παράδειγμα να σας πω, όπου μπορεί να συμφωνήσουμε
οι ποιο πολλοί, και να σας φτιάξω το κέφι.
Έχω ένα DIO HODA 50cc Σκουτερακι (= Βluesky Θα το ονομάσω)
με το οποίο πηγαίνω από το σπίτι στο κέντρο της πόλης σε 10 λεπτά και
είμαι πανευτυχης εδώ και 5 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω με
μεγάλη μηχανή ( Ηιend) , γιατί πάλι σε 10 λεπτά θα πηγαίνω στο κέντρο
και ίσος και ποιο δύσκολα λόγω του όγκου της μεγάλης μηχανής.
Τώρα αν θέλω να πάω 60 λεπτά δρόμο με το σκουτερακι την έβαψα.
Εδώ θέλουμε Μηχανή ( Ηι-end δηλαδή). Αν θέλομε δε να γίνουμε
Χιλιομετροφαγοι τότε θέλομε Μηχαναρα ( ULTRA Hi End δηλαδή).
Τώρα κάποιοι θα το πειράξουν το σκουτερακι μου (Λάστιχα Ρεκτιφιέ και
Τέτοια) και μπορεί να πάνε άνετα 60 λεπτά δρόμο από μηχανικής
αποψης αλλά δεν πιστεύω να το πει κανένας ΜΗΧΑΝΗ πάλι Σκουτερακι
θα το λεμέ με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν συνεχίσετε δε να κάνετε ταξίδια
60 λεπτών και άνω τη βάψατε.
Ακόμη υπάρχουν και κάποιοι μαστοροι που το ξέρουν το αντικειμενο.
Παίρνουν καλά εξαρτήματα μηχανικά τα συναρμολογούν και κάνουν
Μηχανές έως Μηχαναρες και άμα γουστάρουν δε , παίρνουν μέρος και
σε αγώνες ( Αυτούς θα τους ονομάσω DIY).
Σαν να βλέπω χαμόγελα από τους περισσότερους η όχι?
Γιωργο απρεπεια ειναι να γραφουμε αυτα που δεν πιστευουμε χωρις να τα εχουμε τεκμηριωσει! Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θες να πείς
Για να γραψω εγω προσωπικα για ενα μηχανημα ,πρωτα το εχω αγορασει ,το εχω ακουσει,το εχω συγκρινει και μετα βγαζω τα οποια συμπερασματα. Κάπως έτσι είναι σωστό να βγάζουμε όλοι τα συμπεράσματά μας Αν με γνωριζες σιγουρα δεν θα εγραφες αυτα που εγραψες. Ποια απόλα εννοείς;
Για το Η Κ οταν κατοπιν τηλεφωνηματος του Μανωλακου επειδη ενδιαφεροταν ο Κ.Λυμπεροπουλος ,ειπα του Κωστα οτι θα πεταξει τα λεφτα του. Του διατύπωσες τη γνώμη σου και καλά έκανες, καμμία αντίρρηση
Και επειδη οντως ειναι προσωπικη αποψη θα ηθελα καποιος να φερει να συγκρινουμε το εν λογω μηχανημα με το "μπλεσκατουλι" πράγμα που έκανα εγώ και έγραψα αυτά που έγραψα για το ΔΙΚΟ μου σύστημα οπως λεει ο King και οχι μονο αλλα... σε καποιο σοβαρο συστημα. πράγμα που είναι επιβεβλημένο αν το ζητούμενο είναι να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα αλλά οταν ξεκίνησε ο Τζίμι το thread δεν νομίζω να προκαθορίστηκε αυτή η παράμετρος (ε εσείς, με τα όχι σοβαρά συστήματα μην το πάρετε γιατί δεν θα καταλάβετε τίποτα απο την αξία του)
Δεν αντιλέγω Γιώργη, μάλλον το ανέφερε ο Μανωλάκος, αλλά και πάλι ίσως να μη θυμάμαι καλά. Και πλέον είναι αδύνατον με τόσες δημοσιεύεσεις να το ψάξω![]()
Τώρα τα σημερινά νέα.
Το εργαλείο παίζει και HDCD !:music-smiley-005:
Κατά τα άλλα εξακολουθούν να επιβεβαιώνονται όλες οι αρχικές εντυπώσεις:
υπέροχη μεσαία, υπέροχα μέταλα, αδυναμία να παίξει σε μεγάλες εντάσεις.
Σε σχέση με την πρώτη μέρα, βελτιώθηκε κάπως το χαμηλό του.
Χρησιμοποιείστε με ρέγουλα το open από τη συκευή γιατί ορισμένες φορές αρνείται.
καλύτερα από το control.
όταν το στήσω καλά γιά Α/Β θα σας πω.
Γενικά το Σάββατο και την Κυριακή προβλέπω το θέμα να πιάσει τις 100 σελίδες.![]()
Λοιπόν παιδες επειδή μαζευτήκαμε πάρα πολλοί μου ηρθε ένα
πραγματικό παράδειγμα να σας πω, όπου μπορεί να συμφωνήσουμε
οι ποιο πολλοί, και να σας φτιάξω το κέφι.
Έχω ένα DIO HODA 50cc Σκουτερακι (= Βluesky Θα το ονομάσω)
με το οποίο πηγαίνω από το σπίτι στο κέντρο της πόλης σε 10 λεπτά και
είμαι πανευτυχης εδώ και 5 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω με
μεγάλη μηχανή ( Ηιend) , γιατί πάλι σε 10 λεπτά θα πηγαίνω στο κέντρο
και ίσος και ποιο δύσκολα λόγω του όγκου της μεγάλης μηχανής.
Τώρα αν θέλω να πάω 60 λεπτά δρόμο με το σκουτερακι την έβαψα.
Εδώ θέλουμε Μηχανή ( Ηι-end δηλαδή). Αν θέλομε δε να γίνουμε
Χιλιομετροφαγοι τότε θέλομε Μηχαναρα ( ULTRA Hi End δηλαδή).
Τώρα κάποιοι θα το πειράξουν το σκουτερακι μου (Λάστιχα Ρεκτιφιέ και
Τέτοια) και μπορεί να πάνε άνετα 60 λεπτά δρόμο από μηχανικής
αποψης αλλά δεν πιστεύω να το πει κανένας ΜΗΧΑΝΗ πάλι Σκουτερακι
θα το λεμέ με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν συνεχίσετε δε να κάνετε ταξίδια
60 λεπτών και άνω τη βάψατε.
Ακόμη υπάρχουν και κάποιοι μαστοροι που το ξέρουν το αντικειμενο.
Παίρνουν καλά εξαρτήματα μηχανικά τα συναρμολογούν και κάνουν
Μηχανές έως Μηχαναρες και άμα γουστάρουν δε , παίρνουν μέρος και
σε αγώνες ( Αυτούς θα τους ονομάσω DIY).
Σαν να βλέπω χαμόγελα από τους περισσότερους η όχι?
Φίλε Guru,επειδή μ αρέσει η υπογραφή σου,μήπως έχεις να μου προτείνεις μια πολύ καλή τηλεόραση πάνω από 42"(46"-55"),full HD που να μην κάνει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.