ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Τσεκάρατε το Vaddis chipset που χρησιμοποιεί το δικό σας DV-865 ?

WARNING : Οταν αφαιρεθεί το προστατευτικο label (ασφάλεια) που βρίσκεται κολλημένο επάνω σε μια βίδα που στηρίζει το καπάκι, χάνεται την εγγύηση του μηχανήματος γιατί φαίνεται ότι το μηχάνημα ανοίχτηκε.

Ποτέ να μην είναι στο ρεύμα η συσκευή όταν κάνουμε οποιαδήποτε επέμβαση. Προσοχή κίνδυνος θάνατος.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Από Nero με image μεταφέρει και το HDCD.

Δεν ξέρω αν γίνεται και με απλό copy paste

Το αντίθετο θέλω να κάνω. Θέλω να φτιάξω ένα αντίγραφο ενος HDCD δίσκου αλλά να μην μεταφερθεί η κωδικοποίηση κατά HDCD στο αντίγραφο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορώ να κάνω Α/Β για να ακούσω αν όντως υπάρχουν διαφορές μεταξύ του HDCD και του non-HDCD.

Το αντίθετο θέλω να κάνω. Θέλω να φτιάξω ένα αντίγραφο ενος HDCD δίσκου αλλά να μην μεταφερθεί η κωδικοποίηση κατά HDCD στο αντίγραφο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορώ να κάνω Α/Β για να ακούσω αν όντως υπάρχουν διαφορές μεταξύ του HDCD και του non-HDCD.
freerip σοy δίνει επιλογές με τα bit που είναι και το ζητούμενο εδώ 16 βιτ το cda 20 bit to hdcd και πολα αλλα edit wave προγράματα εγω θα κανω upsampling απλο cd να δω τι θα γίνει :music-smiley-006: :music-smiley-006: :music-smiley-006:

Δεν καταλαβαινω γιατι πλατιαζει το θεμα και χανουμε πολλες πληροφοριες για πολλα και διαφορα θεματα.............

freerip σοy δίνει επιλογές με τα bit που είναι και το ζητούμενο εδώ 16 βιτ το cda 20 bit to hdcd και πολα αλλα edit wave προγράματα εγω θα κανω upsampling απλο cd να δω τι θα γίνει :music-smiley-006: :music-smiley-006: :music-smiley-006:

Βάζε και κανένα σημείο στίξης στις προτάσεις σου, για να μπορώ να αποκωδικοποιώ με ευκολία αυτά που γράφεις. :grandpa: Μάλλον χρειάζομαι κι εγώ έναν αποκωδικοποιητή.

Last edited:

Βάζε και κανένα σημείο στίξης στις προτάσεις σου, για να μπορώ να αποκωδικοποιώ με ευκολία αυτά που γράφεις. :grandpa: Μάλλον χρειάζομαι κι εγώ έναν αποκωδικοποιητή.
ναι ρε γαμωτο οπως μιλάω γραφω σαν παπατρέχας

Δεν σε εμποδίζει κανείς να διαβάζεις τα άλλα θέματα.

Προφανως προτιμησες να "αρπαξεις" παρα να προσπαθησεις να καταλαβεις.

Το λεω πιο λιανα λοιπον.

Το θεμα περιεχει παρα πολλες πληροφοριες μαζεμενες απο διαφορα θεματα , ακομα και για exact copy hdcd.

Εαν θελει καποιο μελος να βρει δυο πληροφοριες για οποιο απ'ολα αυτα , δεν θα τις βρει ποτε .......-bye-

Το λεω πιο λιανα λοιπον.

Το θεμα περιεχει παρα πολλες πληροφοριες μαζεμενες απο διαφορα θεματα , ακομα και για exact copy hdcd.

Εαν θελει καποιο μελος να βρει δυο πληροφοριες για οποιο απ'ολα αυτα , δεν θα τις βρει ποτε .......-bye-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ Δηλαδή εαν επεκταθούμε στο κούρεμα της κυρίας Δρούζας , θα είναι πιο έυπεπτο και απλό για τα μέλη??

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ Δηλαδή εαν επεκταθούμε στο κούρεμα της κυρίας Δρούζας , θα είναι πιο έυπεπτο και απλό για τα μέλη??

ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ διοτι δεν καταλαβες ουτε εσυ ...-bye-

Το λεω πιο λιανα λοιπον.

Οντως το θέμα περιέχει πολλες μαζεμένες πληροφορίες. Θα μπορούσε κάποιος να το εκτυπώσει και να εκδόσει ένα βιβλίο με τίτλο : " H μπλε οδοντόβουρτσα σε διαφορετικά στόματα"

Οντως το θέμα περιέχει πολλες μαζεμένες πληροφορίες. Θα μπορούσε κάποιος να το εκτυπώσει και να εκδόσει ένα βιβλίο με τίτλο : " H μπλε οδοντόβουρτσα σε διαφορετικά στόματα"
ΤΩΡΑ και με μπλέ και πράσινους κόκους :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Δ. Παναγιωτίδη, καλά το είχες πει . Αφού κάνεις παρέα με τον Ν.Τσαρουχά δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνεις κι εσύ ένας ντιτζιντοφρίκουλας -bye-

HDCD λοιπόν αγαπητοί μου . Δοκιμάστε το και πείτε μου αν ακούτε διαφορές σε σχέση πάντα με το απλό format.

Ερώτηση : Οταν αντιγράφεις ένα CD που είναι HDCD
μεταφέρεται η κωδικοποίηση HDCD στο αντίγραφο ???

Φαντάζομαι ότι αυτό εξαρτάται και από το extraction tool που χρησιμοποιούμε.

Με CDex και με Exact Audio Copy κάνοντας digital extraction μεταφέρεται η πληροφορία HDCD

ΤΩΡΑ και με μπλέ και πράσινους κόκους :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Πολυ καλη σκεψη ινντιντ!

Στο δικο μου αντιτυπο παρακαλω να εχω τις προσωπικες σας αφιερωσεις :flipout::flipout:

ΤΟ NERO θά γράψει? hdcd ? η θέλει κανα παράξενο κατά hdcd πιστοποίηση πρόγραμα ??? .Εγώ ΔΕΝ κατέφερα να ανάψω το hdcd στο player μετά από upsampling (ΕΑΝ θέλεται να αλάξουμε thread μην έχουμε γκρίνιες)

Άντε και στα 30.000 views να κόψουμε τούρτα
και να σβήσουμε κεράκια.:award:

Να 'τα εκατοστήσεις "μπλεσκατούλι".

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: