Λοιπόν το BS dv865 me SN 1006GRCA11DV865025757, έμεινε ανοικτό και έπεζε συνεχώς επι 96 ώρες, υπόψιν ότι μετά τις 36 ώρες δεν παρουσίασε διαφορές. Χώρος ο συνηθισμένος μου. Μηχανήματα, Προ ο opa627, MTZ MKII, τελικός music reference RM-200, με λυχνίες ΚΤ-88 JJ TESLA. Ηχεία Αrcos X. Interconnect, Nordost Blue Heaven και ηχείων neoteh ofc.
Σε σύγκριση με το pioneer 575A αξία αγοράς 210€:
1. Το 575Α είχε καλλιτερες μεσουψηλές, υψηλές.
2. Οι μεσαίες μακράν καλλίτερες του BS.
3. To ΒS σαφώς περισσότερο χαμηλό, αλλά πολύ μεσοχαμηλό οπότε θόλωνε ολόκληρο το φάσμα.
4. Το χαμηλό, π.χ. στην μπότα υπήρχε σεντόνι μεταξύ του τυμπανου και της μπότας. Τα μεγάλα έγχορδα δεν μπουμάριζαν.
5. Το pioneer κάποιες φορές γινότανε σκληρό, το BS όχι.
6. To BS κρύβει λεπτομέρειες.
6. Κανένα απο τα δύο δεν σε ικαονοποιεί σαν κύριο πλειερ. Λιγότερο κακό όμως είναι το 575Α.
Σε σύγκριση με το SONY 50es. Με μονη αλλαγή καλωδίου ρεύματος.
Καμμία σύγκριση. Απο το 50 (με την όλη γνωστή συμπεριφορά του) άκουγες μουσική. Ηταν σαν να άκουγες άλλα κομμάτια.
Κανείς δεν μπόρεσε να πεί λόγια σύγκρισης.
Στο τέλος το σύνδεσα σε ένα mini TOMSON 15ΕΤΊΑς. Λοιπόν εκεί ακούστηκε πιό ισορροπημένα αλλά σε ποιότητα δεν ξεπέρασε το ενσωματωμένο cd του mini. Δεν είχε όμως τα χαμηλά που είχε όταν έπαιζε στο κυρίως σύστημα. Οταν σύνδεσα υπογούφερ στο mini το αποτέλεσμα ήταν οικτρό. Θα παραμείνει όμως στο mini γιατί ακούγεται μαλακό, και παίζει και άλλα format. Πάντως στο mini ακούγεται σαν να είναι άλλο πλειερ, ίσως επειδή το mini δεν είναι πλήρους φάσματος.
Τα παραπάω διαπιστώθηκαν, απο εμένα, την συζύγό μου, μια υπάλληλο του γραφείου και ένα συμφορουμίτη που γελούσε.
Αυτά διαπιστώθηκαν αυστηρα στο σύστημά μου, στο χώρο μου κάτω απο τις συνθήκες που περιέγραψα.