ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγω ξερω οτι οσο περναει η ωρα και ζεστενεται ενα μηχανημα παιζει και καλλυτερα,αυτο χρησιμοποιει διαστημικη τεχνολογια και το κανει αναποδα η,φοβαστε μην καει και το λετε ευγενικα?????δεν ειναι ντροπη τσι και αλλιως.

Triangle έχεις ακούσει το bs στο σύστημα σου;

Triangle έχεις ακούσει το bs στο σύστημα σου;
Eκανα μια σαφη ερωτηση και πηρα για απαντηση παλι ερωτηση??????Εγω ρωταω γιατι μπορει να ακουω και λαθος:chinscratch: Μπορει να ειμαι τελειως ασχετος:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 .:grinning-smiley-043Ασε που αμα το κατηγορησεις ,αμεσως υπαγεσαι στην κατηγορια του <<δεν ξερεις εσυ, αλλα εμεις>>!!!

Last edited:
Βασίλη τo χαμηλό του θα διορθωθεί κι αλλο.
Θέλει δουλίτσα αλλά στο τέλος θα το ακούσεις πως θα πάιζει το μπλεσκατούλι και δεν θα το πιστεύεις. Είπαμε υπάρχει κρυμμένο ζουμί και είναι έτοιμο να βγεί για να πάρει εκδίκηση. Αυτή τη φορά ομως θα γίνουν κόντρες τυφλές με ακριβά και επώνυμα . Πλάκα θα 'χει να βγει και πρώτο .

Eκανα μια σαφη ερωτηση και πηρα για απαντηση παλι ερωτηση??????Εγω ρωταω γιατι μπορει να ακουω και λαθος:chinscratch: Μπορει να ειμαι τελειως ασχετος:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 .:grinning-smiley-043Ασε που αμα το κατηγορησεις ,αμεσως υπαγεσαι στην κατηγορια του <<δεν ξερεις εσυ, αλλα εμεις>>!!!

Εγώ δεν είπα τίποτα για καμιά "κατηγορία". Παρόλα αυτά δεν μου απάντησες..

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ασε που αμα το κατηγορησεις ,αμεσως υπαγεσαι στην κατηγορια του <<δεν ξερεις εσυ, αλλα εμεις>>!!!

Άν το κατηγορήσεις χωρίς να το ακούσεις, σίγουρα (και αυτοδικαίως) υπάγεσαι στην κατηγορία των προκατειλημένων.

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως βλέπω μία σημαντική διαφορά, στην οποία νομίζω οτι οφείλονται τα σχεδόν χίλια posts.
Το να γράψει κάποιος οτι ένα μηχάνημα που κάνει 30 Εβρά παίζει παπάδες δεν είναι κάτι νέο. Έχει ξανασυμβεί. Ακόμη και κανα δυό υποστηρικτές να βρεί το θέμα "ξεφουσκώνει" γρήγορα.
Στο κάτω κάτω είναι γνωστό τοις πάσι οτι συνήθως το μηχάνημα που παίζει καλύτερα απ'όλα (στο σύστημά μας κυρίως) είναι το δικό μας...
Στην παραπάνω λογική θα ενέτασσα και τον αντίλογο του "συγκριτικού" με κανα σούπερ - ντούπερ μηχάνημα κάποιου ευτυχή ιδιοκτήτη. Το σούπερ ντούπερ θα έβγαινε κατα πάσα πιθανότητα καλύτερο ακόμη και απο το Zanden.

Όταν όμως την άποψη αυτή συμμερίζονται και αρκετοί ιδιοκτήτες ακριβών μηχανημάτων (που με τον τρόπο αυτό δείχνουν έμπρακτα οτι έχουν ξεπεράσει την όποια ματαιοδοξία παρέχει η κτήση τέτοιων μηχανημάτων και έχουν απλώς ανοικτά αυτιά) τότε έχουμε θέμα.

Και μάλιστα άξιο για χίλια και παραπάνω posts.

Κάθε μηχάνημα έχει τα όρια του, ακόμα και μετά από μετατροπές.

Απλώς ο καθένας από εμάς ξεχωριστά θα πρέπει να δει εάν πραγματικά χρειάζεται να δώσει παραπάνω χρηματα για να αγοράσει κάτι καλύτερο. Επομένως αρκετοί δεν πρόκειται να δώσουν δεκάρα παραπάνω για κάτι που θα έχει μικρή διαφορά στον ήχο. Αυτό το μήνυμα θα περάσει αργά ή γρήγορα στους αντιπροσώπους και στις εταιρειες.

Αν δεν πέσουν αύριο οι τιμές τα μηχανήματα θα τα φάει η σκόνη στις βιτρίνες των καταστημάτων γιατί δεν θα τα αγοράζει κανένας.

Σε επόμενη πιθανή αγορά πηγής, πάρτε μαζί σας και το μπλεσκατούλι. Είμαι σίγουρος ότι με το που θα το δεί ο αντιπρόσωπος θα σας κάνει μια πολυ καλύτερη τιμη.

Υ.Γ Το ετήσιο εισόδημά μας μειώνεται διαρκώς και τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα κύριοι.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Απλώς ο καθένας από εμάς ξεχωριστά θα πρέπει να δει εάν πραγματικά χρειάζεται να δώσει παραπάνω χρηματα για να αγοράσει κάτι καλύτερο. Επομένως αρκετοί δεν πρόκειται να δώσουν δεκάρα παραπάνω για κάτι που θα έχει μικρή διαφορά στον ήχο. Αυτό το μήνυμα θα περάσει αργά ή γρήγορα στους αντιπροσώπους και στις εταιρειες.

Αν δεν πέσουν αύριο οι τιμές τα μηχανήματα θα τα φάει η σκόνη στις βιτρίνες των καταστημάτων γιατί δεν θα τα αγοράζει κανένας.

Υ.Γ Το ετήσιο εισόδημά μας μειώνεται διαρκώς και τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα κύριοι.

Η πιο σωστη κουβεντα που ακουσα εδω και 968 απαντησεις σε αυτο εδω το νημα......Μαλλον φιλε Κινγκ υπαρχουν ακομα ανθρωποι που η αξια της "ζωης" τους περιοριζεται στο ποσα ξοδευουνε ασχετα ομως με το αν αξιζει πραγματικα...
Μηπως αντι να προβληματιζομαστε για το αν δωσαμε αρκετα για να λεμε στο περιβαλλον μας αλλα και στον εαυτο μας οτι ειμαστε Χαι εντ
μηπως λεω να στειλουμε κανα σκατοτσεκακι αμα μας περισευουνε για παπαριτσες σε καμμια UNICEF ???? ΕΕΕΕ? ? ? ? ? ? ?? ?? ? ?

Λοιπόν επανέρχομαι μετά από πολύωρες ακροάσεις.

Ναί ,πάιζει καταπληκτικά για την τιμή του.Ολα όσα ειπώθηκαν-περιγράφτηκαν για αναλύσεις, λεπτομέρειες, μπάσσα κλπ αληθεύουν.Μέχρι εκεί όμως.

Οταν ξαναέπαιξα με το Maestro μου (Audio Analogue),άκουσα πάλι το..φώς το αληθινό.Γέμισε το δωμάτιο ξανά σε όλες τις πιθανές διαστάσεις του.

Κατόπιν τούτου δεν μπορώ να ξανακούσω με το μπλέ σκατούλι και το πήγα στο σαλόνι,ως εφεδρικό dvd.(με τίναξε και το ρημάδι την ώρα που του έβγαζα τα interconnect !!!:flipout: )

Ελπίζω να μην στενοχωρήσω κανέναν.Δεν σκοπεύω να το "πειράξω",ούτε είναι το χόμπυ/γνώσεις μου ο τομέας αυτός.Αλλωστε 30 ευρώ παιχνίδι ήταν και συμμετείχα και εγώ με ευχαρίστηση..-bye-

Αυτά

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ελπίζω να μην στενοχωρήσω κανέναν.Δεν σκοπεύω να το "πειράξω",ούτε είναι το χόμπυ/γνώσεις μου ο τομέας αυτός.Αλλωστε 30 ευρώ παιχνίδι ήταν και συμμετείχα και εγώ με ευχαρίστηση..-bye-

Αυτά

νομίζω αρκεί

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Aυτο μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω???????Γιατι για ξεκουρασει???:flipout: :flipout:

Το δικό μου χρειάστηκε 1-2 μέρες συνέχεια ανοιχτό για να παίξει καλά. Από εκεί και μετά κάθε φορά που το άφηνα με τις ώρες, δεν τράβαγε...
Ξαναλέω, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Τη τέταρτη μέρα το φορέσαμε στου Μανωλάκου και ο ίδιος μου είπε πως το μηχανάκι είναι πολύ πιο στρωμένο από το δικό του.
Επιστημονικές/τεχνικές αναλύσεις μην περιμένεις από μένα.
Εμπιστεύομαι τα καλογυμνασμένα μου αυτιά και αρκεί.
Ήδη ξεκίνησα να ακούσω από την αρχή όλη μου τη δισκοθήκη με το σκατούλι. Ξέρω υπάρχει δρόμος (πάνω από 5.500 άλμπουμς σε cd, χώρια τα βινύλια που είναι πολύ περισσότερα;) )
Η μουσική που ακούω από το BS δεν μπορεί καν να συγκριθεί με αυτή του Rotel 965 BX που έχω 15 χρόνια τώρα σχεδόν.
Κατά τα άλλα να γελάς και να χτυπιέσαι όσο γουστάρεις.

p.s. το έβαλες στο σύστημά σου να το ακούσεις ή όχι?
αν ναι, είμαι μαζί σου.
αν όχι, δεν μπορείς να μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις.

Λοιπόν το BS dv865 me SN 1006GRCA11DV865025757, έμεινε ανοικτό και έπεζε συνεχώς επι 96 ώρες, υπόψιν ότι μετά τις 36 ώρες δεν παρουσίασε διαφορές. Χώρος ο συνηθισμένος μου. Μηχανήματα, Προ ο opa627, MTZ MKII, τελικός music reference RM-200, με λυχνίες ΚΤ-88 JJ TESLA. Ηχεία Αrcos X. Interconnect, Nordost Blue Heaven και ηχείων neoteh ofc.
Σε σύγκριση με το pioneer 575A αξία αγοράς 210€:
1. Το 575Α είχε καλλιτερες μεσουψηλές, υψηλές.
2. Οι μεσαίες μακράν καλλίτερες του BS.
3. To ΒS σαφώς περισσότερο χαμηλό, αλλά πολύ μεσοχαμηλό οπότε θόλωνε ολόκληρο το φάσμα.
4. Το χαμηλό, π.χ. στην μπότα υπήρχε σεντόνι μεταξύ του τυμπανου και της μπότας. Τα μεγάλα έγχορδα δεν μπουμάριζαν.
5. Το pioneer κάποιες φορές γινότανε σκληρό, το BS όχι.
6. To BS κρύβει λεπτομέρειες.
6. Κανένα απο τα δύο δεν σε ικαονοποιεί σαν κύριο πλειερ. Λιγότερο κακό όμως είναι το 575Α.
Σε σύγκριση με το SONY 50es. Με μονη αλλαγή καλωδίου ρεύματος.
Καμμία σύγκριση. Απο το 50 (με την όλη γνωστή συμπεριφορά του) άκουγες μουσική. Ηταν σαν να άκουγες άλλα κομμάτια.
Κανείς δεν μπόρεσε να πεί λόγια σύγκρισης.
Στο τέλος το σύνδεσα σε ένα mini TOMSON 15ΕΤΊΑς. Λοιπόν εκεί ακούστηκε πιό ισορροπημένα αλλά σε ποιότητα δεν ξεπέρασε το ενσωματωμένο cd του mini. Δεν είχε όμως τα χαμηλά που είχε όταν έπαιζε στο κυρίως σύστημα. Οταν σύνδεσα υπογούφερ στο mini το αποτέλεσμα ήταν οικτρό. Θα παραμείνει όμως στο mini γιατί ακούγεται μαλακό, και παίζει και άλλα format. Πάντως στο mini ακούγεται σαν να είναι άλλο πλειερ, ίσως επειδή το mini δεν είναι πλήρους φάσματος.
Τα παραπάω διαπιστώθηκαν, απο εμένα, την συζύγό μου, μια υπάλληλο του γραφείου και ένα συμφορουμίτη που γελούσε.
Αυτά διαπιστώθηκαν αυστηρα στο σύστημά μου, στο χώρο μου κάτω απο τις συνθήκες που περιέγραψα.

...σ' ευχαριστούμε πολύ Ευάγγελε για την ενημέρωση...καλές ακροάσεις...-bye-

Απο τα μεχρι τωρα γραφομενα υποψιαζομαι σοβαρες διαφορές μεταξυ των εξαρτηματων των απανταχου ΒS 865. Λογικα ειναι αδυνατον αλλου να καελαηδαει και αλλου να παιζει εφαμιλα με cdplayers μινι συστηματων.
Παρεπιπτοντως στο δικο μου συστημα χαμηλης κατηγορίας με κοματια sony και ηχεια Β&W 602, το μονο που παρουσιασε ηταν μια ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο,ως προς την ρυθμικότητα και τον εστιασμο των οργανων, σε μικρα συγκροτηματα Jazz, διαφορα ομως που ηταν πολυ δυσκολα ακουστη. Και για να προλαβω καποιες αποψεις λογω της χαμηλής κατηγορίας, να πω οτι με αλλα players εχω παρατηρήσει σημαντικότατες διαφορές, απο το δικο μου player.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Απο τα μεχρι τωρα γραφομενα υποψιαζομαι σοβαρες διαφορές μεταξυ των εξαρτηματων των απανταχου ΒS 865.

Ίσως να μην έχεις κι άδικο...
Άυτό που έχω στο σπίτι μου με έχει προβληματίσει πάρα πολύ... Παίζει πάρα πολύ καλά και σίγουρα πολύ πάνω από τα λεφτά που κοστίζει.
Αντίθετα, δοκιμάζοντας ένα άλλο χθές το βράδυ σε ένα σύστημα με Aragon Stage One σαν Pro, Sanfire τελικό και ηχεία τα La Scala της Klipsch ήταν για κλωτσιές....
Σε σύγκριση μέ ένα Denon A11 έφαγε χώμα χαλαρά....
Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει..
icon9.gif

Last edited: