ΛΑΚΚΙΩΤΗΣ Ν.
New member
- 15 April 2010
- 13
Και το παρακατω κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι η αποψη και του "ουδετερου", αλλα και των "εγκαθετων.
Last edited by a moderator:
Και το παρακατω κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι η αποψη και του "ουδετερου", αλλα και των "εγκαθετων.
Το ειπα χιουμοριστικα, επειδη ετσι χαρακτηρισε τον εαυτο του ο ιδιος ο DOL FON, και φυσικα δεν το εννοουσα. Αλλωστε ουτε τον ξερω τον ανθπωπο.Δεν υπάρχουν εγκάθετοι σε καμμιά περίπτωση φίλε ΛΑΚΚΙΩΤΗ.
Ας μην δημιουργούμε flames παρακαλώ.
Με αυτό το σκεπτικό και εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σχόλιο του hka1 είναι ισοπεδωτικό. Το τίποτα σε ποια κατηγορία δηλαδή κατατάσσετε χειρότερο από το PS1 ? Τιποτισμός, όπως λέμε μηδενισμόςΌσο αφορά το Antilope πολύ κακό για το τίποτα.
Σωστος!!!!Μισό λεπτό για να καταλάβω...
Δηλαδή συγκρίνατε ένα dac των 10.000 με ένα των 2.500 ?
hka1 δεν είμαι σίγουρος για την τιμή του msb οπότε σε παρακαλώ διόρθωσέ με.
Έχω συνηθίσει να διαβάζω για τιμή/απόδοση και όχι για σκέτο απόδοση όταν συζητάμε για εμπορικά προϊόντα. Είναι ένα κριτήριο το οποίο το θεωρώ πιο σημαντικό.
Με αυτό το σκεπτικό και εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σχόλιο του hka1 είναι ισοπεδωτικό. Το τίποτα σε ποια κατηγορία δηλαδή κατατάσσετε χειρότερο από το PS1 ? Τιποτισμός, όπως λέμε μηδενισμός
Αυτό που περίμενα σαν άποψη από χομπίστα είναι εάν είναι καλό για τα λεφτά του και έναντι του ανταγωνισμού αυτής της κατηγορίας τιμής. Και όχι απλά ισοπεδωτικά σχόλια.
Μ' αρέσει που μετά τη λέμε και στους επαγγελματίες reviewers, όταν εμείς οι ίδιοι οι χομπίστες δε μπορούμε να βάλουμε δυο πράγματα σε μια σειρά.
Εμένα μου άρεσαν και τα δύο DAC, το κάθε ένα ξεχωριστά γι αυτό που μπορεί να αποδόσει στην κατηγορία τιμής του. Ως ηλεκτρονικές συσκευές συμπεριφέρθηκαν άριστα, με μηδενικό θόρυβο που σημαίνει εξαιρετική απομόνωση από τις πηγές θορύβου EMI/RFI καθώς και των βρόχων γείωσης που συχνά μας ταλαιπωρούν. Ήταν απροβλημάτιστη η συμπεριφορά τους με κάθε επιλογή διασύνδεσης. Τα ακούσαμε και μέσω της AES/EBU αλλά και μέσω s/pdif coaxial.
...
γραψε ομως και εντυπωσεις....
[FONT="]Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου αγαπητέ Αντώνη. Ο DOL FON και ο Lemarchant είναι εγκάθετοι και κατευθυνόμενοι… και έχασαν την ουδετερότητα τους. Δεν μου το διευκρινίζεις καλύτερα αν θες σε παρακαλώ…[/FONT]
[FONT="]Εκτός και έχεις ακούσει ''δουλειές'' του I.K. και σου άρεσαν περισσότερο όποτε να πάω πάσο…[/FONT]
[FONT="]Είπα να μην γράψω άποψη αλλά κατά πως τα βλέπω δεν το γλυτώνω…[/FONT]
Αυτά που εκφράζουν μια 'προσωπικότητα' στο πρόσωπο σου... αυτά που επεκτείνουν την σκηνή πέρα από τον χώρο των ηχείων... απλά ένα detailed dynamic range.
Δεν πρότεινα σε κανέναν κανένα μηχάνημα. Εξέφρασα προσωπική άποψη και μόνο. Είναι πολύ περίεργο που για μια ακόμη φορά που εκφράζω άποψη να υπάρχει αντίδραση. Προφανως είναι κακό να λέγεται μια αντίθετη άποψη όταν ήδη έχουν εκφραστεί τόσες καλές γνώμες από την παρουσίαση που έγινε στο χώρο σας.
ριβιουερ σε περιοδικο εισαι?
μπορεις να με βοηθησεις λιγακι?
ποιο τεχνικο χαρακτηριστικο του msb ειναι αυτο που το κανει να δημιουργει μεγαλυτερο soundstage απο την αντιλοπη?
εαν ξερεις δηλαδησ.....
τι ειναι το detailed dynamic range?
Δεν είδα να γίνεται αναφορά στο άτομό σου συγκεκριμένα.
Ισοβίτη ξεκαθάρισε σε παρακαλώ να πάμε παρακάτω...Φαντάζομαι αναφέρθηκε μόνο στον ΙΚ,σαν οργανωτή κι οικοδεσπότη της ακρόασης.
Θες να κάνεις μια ακρόαση με MSB για να καταλάβεις τι εννοώ??? Απλά πράγματα. Πιο πάνω είπα κάτι πολύ απλό. Παίζει μουσική. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Τι ψάχνεις να βρεις δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Θες να το ακούσεις? Πάρε τον αντιπρόσωπο ένα τηλέφωνο για να το ακούσεις. Διαφορετικά δεν μπορώ να σου πω εγώ τίποτα. Το έπιασες το νόημα? Δεν το έπιασες... ούτε για αυτό μπορώ να κάνω κάτι...
Θες να κάνεις μια ακρόαση με MSB για να καταλάβεις τι εννοώ??? Απλά πράγματα. Πιο πάνω είπα κάτι πολύ απλό. Παίζει μουσική. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Τι ψάχνεις να βρεις δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Θες να το ακούσεις? Πάρε τον αντιπρόσωπο ένα τηλέφωνο για να το ακούσεις. Διαφορετικά δεν μπορώ να σου πω εγώ τίποτα. Το έπιασες το νόημα? Δεν το έπιασες... ούτε για αυτό μπορώ να κάνω κάτι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.