MSB DAC IV & SIGNATURE

Και το παρακατω κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι η αποψη και του "ουδετερου", αλλα και των "εγκαθετων.

Last edited by a moderator:
Και το παρακατω κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι η αποψη και του "ουδετερου", αλλα και των "εγκαθετων.

Δεν υπάρχουν εγκάθετοι σε καμμιά περίπτωση φίλε ΛΑΚΚΙΩΤΗ.

Ας μην δημιουργούμε flames παρακαλώ.

ΙΚ κατά την άποψή σου και ανεξαρτήτως τιμής προιόντων, ήταν τόσο καλύτερο πια το ΜΣΒ ώστε να δικαιολογείται η γνώμη του hka1 ότι "έπαιζε απλά μουσική" (το οποίο επίσης σημαίνει σιωπηρά -κατά την άποψή μου- πως το άλλο δεν έπαιζε)? Κοινώς, έχει βάση η "ακραία" κάπως άποψη του hka1 η οποία νομίζω είναι και η αιτία που "τσιμπήσαμε" οι περισσότεροι?

Last edited:
Δεν υπάρχουν εγκάθετοι σε καμμιά περίπτωση φίλε ΛΑΚΚΙΩΤΗ.

Ας μην δημιουργούμε flames παρακαλώ.
Το ειπα χιουμοριστικα, επειδη ετσι χαρακτηρισε τον εαυτο του ο ιδιος ο DOL FON, και φυσικα δεν το εννοουσα. Αλλωστε ουτε τον ξερω τον ανθπωπο.
Συγνωμη παντως, και συνεχιζουμε κανονικα.

Μισό λεπτό για να καταλάβω...
Δηλαδή συγκρίνατε ένα dac των 10.000 με ένα των 2.500 ?
hka1 δεν είμαι σίγουρος για την τιμή του msb οπότε σε παρακαλώ διόρθωσέ με.

Έχω συνηθίσει να διαβάζω για τιμή/απόδοση και όχι για σκέτο απόδοση όταν συζητάμε για εμπορικά προϊόντα. Είναι ένα κριτήριο το οποίο το θεωρώ πιο σημαντικό.
Όσο αφορά το Antilope πολύ κακό για το τίποτα.
Με αυτό το σκεπτικό και εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σχόλιο του hka1 είναι ισοπεδωτικό. Το τίποτα σε ποια κατηγορία δηλαδή κατατάσσετε χειρότερο από το PS1 ? Τιποτισμός, όπως λέμε μηδενισμός :D

Αυτό που περίμενα σαν άποψη από χομπίστα είναι εάν είναι καλό για τα λεφτά του και έναντι του ανταγωνισμού αυτής της κατηγορίας τιμής. Και όχι απλά ισοπεδωτικά σχόλια.
Μ' αρέσει που μετά τη λέμε και στους επαγγελματίες reviewers, όταν εμείς οι ίδιοι οι χομπίστες δε μπορούμε να βάλουμε δυο πράγματα σε μια σειρά.

Μισό λεπτό για να καταλάβω...
Δηλαδή συγκρίνατε ένα dac των 10.000 με ένα των 2.500 ?
hka1 δεν είμαι σίγουρος για την τιμή του msb οπότε σε παρακαλώ διόρθωσέ με.

Έχω συνηθίσει να διαβάζω για τιμή/απόδοση και όχι για σκέτο απόδοση όταν συζητάμε για εμπορικά προϊόντα. Είναι ένα κριτήριο το οποίο το θεωρώ πιο σημαντικό.

Με αυτό το σκεπτικό και εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σχόλιο του hka1 είναι ισοπεδωτικό. Το τίποτα σε ποια κατηγορία δηλαδή κατατάσσετε χειρότερο από το PS1 ? Τιποτισμός, όπως λέμε μηδενισμός :D

Αυτό που περίμενα σαν άποψη από χομπίστα είναι εάν είναι καλό για τα λεφτά του και έναντι του ανταγωνισμού αυτής της κατηγορίας τιμής. Και όχι απλά ισοπεδωτικά σχόλια.
Μ' αρέσει που μετά τη λέμε και στους επαγγελματίες reviewers, όταν εμείς οι ίδιοι οι χομπίστες δε μπορούμε να βάλουμε δυο πράγματα σε μια σειρά.
Σωστος!!!!

Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

Εμένα μου άρεσαν και τα δύο DAC, το κάθε ένα ξεχωριστά γι αυτό που μπορεί να αποδόσει στην κατηγορία τιμής του. Ως ηλεκτρονικές συσκευές συμπεριφέρθηκαν άριστα, με μηδενικό θόρυβο που σημαίνει εξαιρετική απομόνωση από τις πηγές θορύβου EMI/RFI καθώς και των βρόχων γείωσης που συχνά μας ταλαιπωρούν. Ήταν απροβλημάτιστη η συμπεριφορά τους με κάθε επιλογή διασύνδεσης. Τα ακούσαμε και μέσω της AES/EBU αλλά και μέσω s/pdif coaxial.

[FONT=&quot]Εμένα μου άρεσαν και τα τρία [FONT=&quot]Dac.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Από άποψης απομόνωσης ... ήταν άψογα σε αυτό βοήθησε και η επιλογή του μουσικού προγράμματος...[/FONT][/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]:confused:[/FONT]

To τίποτα έρχεται να εκφράσει την αντίθεση του σε ένα υπέρμετρο ενθουσιασμό που διατυπώθηκε σε σχετικό thread ύστερα από την παρουσιάση του.
Δεν έχει πρόθεση να ισοπεδώσει το προϊόν απλά να το προσγειώσει σε μία πιο λογiκή θέση σε σχέση με αυτή που εκφράστηκε σε διάφορες σελίδες. Η δική μου άποψη εκφράστηκε ξεκάθαρα. Που είναι το κακό, δηλαδή μια άποψη να είναι άκρως αντίθετη με κάποιων άλλων? Είπα καθαρά την άποψη μου... Ασάφεια στον ήχο του καθώς και περιορισμένο soundstage... Τι άλλω να πω? Να πω επίσης ότι δεν το άκουσα με την δική του τροφοδοσία? Να το πω και αυτό. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Λεμαρτσάντ που είσαι;:flipout:

Ντεν καταλαβαίνει τίποτα.Χαζό εγώ...:damnyou:

Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

...
γραψε ομως και εντυπωσεις....

Το Msb έπαιξε καλύτερα άλλωστε κόστιζε 8.000 σαν dac μαζί με το τροφοδοτικό του, το Antιlope 2.300 ευρω χωρίς την μπαταρία ας πούμε μια τιμή χοντρικά 3.500 και τέλος το Xindac Dac-5 650 ευρω συν την τροποποίηση του Ι.Κ. Αν και το Dac-9 με 1100 ευρω είναι καλύτερο από το Dac-5 με την τροποποίηση.

Για το ποσό καλό είναι το msb θα ήταν προτιμότερο να γίνει μια συνάντηση με dac της ιδίας κατηγορίας τιμής msb, weiss medea, emm labs dac-2, dcs debussy… και εκεί θα μπορούν να βγουν καλύτερα αποτελέσματα.

Πάντως ο αντιπρόσωπος του MSB αποτι καταλάβαμε είναι ανοικτός σε μια τέτοια συνάντηση…

[FONT=&quot]Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου αγαπητέ Αντώνη. Ο DOL FON και ο Lemarchant είναι εγκάθετοι και κατευθυνόμενοι… και έχασαν την ουδετερότητα τους. Δεν μου το διευκρινίζεις καλύτερα αν θες σε παρακαλώ…[/FONT]

[FONT=&quot]Εκτός και έχεις ακούσει ''δουλειές'' του I.K. και σου άρεσαν περισσότερο όποτε να πάω πάσο…[/FONT]

[FONT=&quot]Είπα να μην γράψω άποψη αλλά κατά πως τα βλέπω δεν το γλυτώνω…[/FONT]

Παρεξήγηση!!!!
Όχι Μιχάλη, εσένα και τον Χρήστο δε σας σκέφτηκα καθόλου όταν το έγραψα! Αλήθεια!
Προσπαθούσα να «αποκρυπτογραφήσω» το λόγο έντασης που παρατήρησα και σε εσάς δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου!

Αυτά που εκφράζουν μια 'προσωπικότητα' στο πρόσωπο σου... αυτά που επεκτείνουν την σκηνή πέρα από τον χώρο των ηχείων... απλά ένα detailed dynamic range.

ριβιουερ σε περιοδικο εισαι?
μπορεις να με βοηθησεις λιγακι?
ποιο τεχνικο χαρακτηριστικο του msb ειναι αυτο που το κανει να δημιουργει μεγαλυτερο soundstage απο την αντιλοπη?
εαν ξερεις δηλαδησ.....

Δεν πρότεινα σε κανέναν κανένα μηχάνημα. Εξέφρασα προσωπική άποψη και μόνο. Είναι πολύ περίεργο που για μια ακόμη φορά που εκφράζω άποψη να υπάρχει αντίδραση. Προφανως είναι κακό να λέγεται μια αντίθετη άποψη όταν ήδη έχουν εκφραστεί τόσες καλές γνώμες από την παρουσίαση που έγινε στο χώρο σας.

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν είμαστε ευχαριστημένοι με κάποια επιλογή μας την προτείνουμε!
Δε σας κατηγόρησα hka1, προσπαθώ να καταλάβω τι «τρέχει» και μία ακρόαση δύο μηχανημάτων σε εντελώς διαφορετική κατηγορία τιμής, μάλιστα ούτε καν διπλάσια το ένα από το άλλο, μπορεί να φέρει υποψίες διαπληκτισμού σε ένα φόρουμ…

Ας μείνουμε στο θέμα...Παρακαλώ...

Νομίζω πλέον διευθετήθηκαν όλα τα...προσωπικού χαρακτήρα ζητήματα.

ριβιουερ σε περιοδικο εισαι?
μπορεις να με βοηθησεις λιγακι?
ποιο τεχνικο χαρακτηριστικο του msb ειναι αυτο που το κανει να δημιουργει μεγαλυτερο soundstage απο την αντιλοπη?
εαν ξερεις δηλαδησ.....

τι ειναι το detailed dynamic range?

Θες να κάνεις μια ακρόαση με MSB για να καταλάβεις τι εννοώ??? Απλά πράγματα. Πιο πάνω είπα κάτι πολύ απλό. Παίζει μουσική. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Τι ψάχνεις να βρεις δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Θες να το ακούσεις? Πάρε τον αντιπρόσωπο ένα τηλέφωνο για να το ακούσεις. Διαφορετικά δεν μπορώ να σου πω εγώ τίποτα. Το έπιασες το νόημα? Δεν το έπιασες... ούτε για αυτό μπορώ να κάνω κάτι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

Δεν είδα να γίνεται αναφορά στο άτομό σου συγκεκριμένα.

Ισοβίτη ξεκαθάρισε σε παρακαλώ να πάμε παρακάτω...Φαντάζομαι αναφέρθηκε μόνο στον ΙΚ,σαν οργανωτή κι οικοδεσπότη της ακρόασης.

Μιχάλη και Χρήστο, συνέχισα την ανάγνωση των μηνυμάτων, αφού μόλις διάβασα τι έγραψες, Μιχάλη, βιάστηκα να απαντήσω.
Ελπίζω να έγινε αντιληπτό ότι δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω εσάς ή οποιονδήποτε άλλο.
Τώρα διάβασα και τον κύριο Διονύση, ελπίζω να ξεκαθάρισα τη θέση μου και σε εκείνον.
Δε σκέφτηκα καθόλου Μιχάλη, Χρήστο και ότι ήταν στην ακρόαση παρόντες.
Είμαι στη σελίδα 12 του θέματος ακόμα.
Μη «βαράτε» αν έχω αφήσει αναπάντητα ερωτήματα στις παρακάτω σελίδες από τη 12 :-(

Θες να κάνεις μια ακρόαση με MSB για να καταλάβεις τι εννοώ??? Απλά πράγματα. Πιο πάνω είπα κάτι πολύ απλό. Παίζει μουσική. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Τι ψάχνεις να βρεις δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Θες να το ακούσεις? Πάρε τον αντιπρόσωπο ένα τηλέφωνο για να το ακούσεις. Διαφορετικά δεν μπορώ να σου πω εγώ τίποτα. Το έπιασες το νόημα? Δεν το έπιασες... ούτε για αυτό μπορώ να κάνω κάτι...

αστο καταλαβα...

Αρχίζεις να ξεπερνάς κάποια όρια...Τρόλιννκ και αγένεια
να κοπούν...Το επόμενο μήνυμα με τέτοια διάθεση και ύφος
έφυγε στο λεπτό..