Multiview και COSMΟΤΕ TV

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Γίνεται μόνο στο πακέτο μέσω Internet με 2ο STB που το αγοράζεις.

Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Θα μπορούσα αν εχω το δορυφορικό πακέτο, με αγορά μόνο του stb και με την ίδια συνδρομή να βλέπω και σε δεύτερη τηλεόραση;

Θα μπορούσα αν εχω το δορυφορικό πακέτο, με αγορά μόνο του stb και με την ίδια συνδρομή να βλέπω και σε δεύτερη τηλεόραση;

Δοκίμασε συνδεση του STB στην τηλεόραση με HDMI, με ένα HDMI splitter για να σου δίνει εξόδους για 2 τηλεοράσεις? Μήπως δουλέψει?

To digitaltvinfo.gr αναφέρει ότι:

Η σκέψη υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Τα μέσα όμως δεν αρκούσαν, ενώ και η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν είχε ωριμάσει. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Στο περιθώριο λοιπόν της παρουσίασης του δέκτη PVR του OTE TV, ο κος Δημήτρης Μιχαλάκης, Γενικός Διεθυντής του OTE TV μας ενημέρωσε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες που θα φέρουν την ενοποίηση των δύο πλατφόρμων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι πλέον όλοι οι δορυφορικοί συνδρομητές του OTE TV θα έχουν δυνατότητα σε υπηρεσίες Video on Demand και Replay TV, που δεν έχουν μέχρι σήμερα. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα ενεργοποιηθεί, μέσω αναβάθμισης η θύρα Ethernet των δορυφορικών δεκτών του OTE TV, ενώ ο συνδρομητής OTE TV θα πρέπει να είναι απαραίτητα και συνδρομητής στην ADSL υπηρεσία Conn-X, του OTE. Η υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί στο τέλος του Β εξαμήνου του 2014 και θα συνοδευτεί με το λανσάρισμα νέου υβριδικού δέκτη, που θα λαμβάνει δορυφορική και IP τηλεόραση, ταυτόχρονα.

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9859&Itemid=107

Έχω την εντύπωση ότι ο επερχόμενος υβριδικός αποκωδικοποιητής ΟΤΕ TV (δορυφορικός και IP) θα οδηγήσει και στην υπηρεσία multivew (ή multiroom). Μέσω της γραμμής DSL του ΟΤΕ μπορεί να πιστοποιείται η σύνδεση περισσότερων του ενός αποκωδικοποιητή στον ίδιο χώρο (σπίτι - διαμέρισμα) με την ίδια συνδρομή.

Απάντηση: Re: Multiview και ΟΤΕ TV

...Μέσω της γραμμής DSL του ΟΤΕ μπορεί να πιστοποιείται η σύνδεση περισσότερων του ενός αποκωδικοποιητή στον ίδιο χώρο (σπίτι - διαμέρισμα) με την ίδια συνδρομή.

Και για τους μη συνδρομητές του ΟΤΕ; Αυτοί πως θα πιστοποιηθούν; Δεν νομίζω να γίνει έτσι.

Το λέει Νίκο ότι θα πρέπει απαραίτητα να έχεις και conn-x.

"...ενώ ο συνδρομητής OTE TV θα πρέπει να είναι απαραίτητα και συνδρομητής στην ADSL υπηρεσία Conn-X, του OTE."

Last edited by a moderator:

Αλλη μια επικη βλακεια του OTE...δηλαδη οσοι δεν ειναι συνδρομητες ADSL στον ΟΤΕ δεν θα μπορουν να εχουν multiview υπηρεσιες;Και παλι νεος δεκτης;Και αυτος φανταζομαι με χρησιδανειο;Τουλαχιστον θα εχει και pvr δυνατοτητες;Θα υπαρχει και εξτρα χρεωση για το multiview;

Απειρες αποριες που δεν βλεπω να παιρνουμε απαντησεις συντομα....και φυσικα να μην ξεχασω να δωσω συγχαρηρια στον ΟΤΕ που θα καταφερει,ΑΜΑ τα καταφερει δηλαδη,να δωσει αυτο το απαραδεκτο multiview αρχες του 2015.

Εχει χαρη που και ο ανταγωνισμος ειναι ακομα χειροτερος γιατι θα ειχαν φαει τρελη διακοπη απο εμενα....

Δεν θα το χαρακτήριζα "επική βλακεία" αλλά αν τελικά ισχύσει αυτό, θα δείχνει μια ελλειψη σεβασμού και ένα είδος τιμωρίας στους πολίτες που επέλεξαν διαφορετικό πάροχο. Πιστεύω ότι δεν θα ισχύσει τελικά αυτό και θα βρεθεί ένας τρόπος να εξυπηρετιθούν όλοι οι συνδρομητές ανεξαρτήτου παρόχου. Γιατί δεν είναι ότι κάνω απλά οικονομικότερες προσφορές στους "δικούς μου" πελάτες, αλλά τους δίνω διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που δεν θα στέκει στα δικαστήρια....

Αναμένουμε....

Με το pvr δεν έχεις τη δυνατότητα για θέαση σε δεύτερη τηλεόραση;

Όχι, δεν έχει multiview ο pvr δορυφορικός δέκτης.

Οποτε αν αποφασισει ο ΟΤΕ να ενεργοποιησει multiview υπηρεσια θα παμε παλι σε αλλαγη δεκτη?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει απάντηση. Δεν ξέρουμε καν αν θα δοθεί multiview...

Με το pvr δεν έχεις τη δυνατότητα για θέαση σε δεύτερη τηλεόραση;

Επομένη φαση μέχρι τέλος του 2014 είναι η υλοποίηση του IPTV Hybrid Solution που θα συνδυάζει σε ένα «πακέτο» τα πλεονεκτήματα του δορυφόρου και της IPTV, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να έχει streaming μέσω δορυφόρου, αλλά και τη διαδραστικότητα της IPTV.
Μετά απο εκεί και πέρα θα έρθει σιγά σιγά και το multiview.

Eπειδή είμαι άσχετος με αυτά, όταν εφαρμοστεί αυτό που λέει ο dream21 τι παραπάνω δυνατότητες θα έχουν (με απλά λόγια) οι συνδρομητές μέσω δορυφόρου από ότι έχουν τώρα με το pvr;

Ε ναι σιγα σιγα παιδια....τελη 2015 το hybrid και το κανονικο μετα δεν μας βιαζει και κανενας μεχρι το 2020 εχουμε χρονο.Ασε που με τις συνεχομενες αυξησεις για ψυλλου πηδημα που κανετε θα φτασετε τα καλα της NOBA λιαν συντομως.

Παντως το multiview ειναι πιο χρησιμο απο τον pvr, εγω ακυρωσα την αιτηση για pvr γιατι το σκεφτομαι πιο σοβαρα για δευτερη family pack συνδεση με αλλα 11 ευρω μιας και εχω ετοιμη εγκατασταση, παρα το pvr τελικα.Αν εδιναν και καμια προσφορα για δευτερη συνδεση θα ηταν μια χαρα

Eπειδή είμαι άσχετος με αυτά, όταν εφαρμοστεί αυτό που λέει ο dream21 τι παραπάνω δυνατότητες θα έχουν (με απλά λόγια) οι συνδρομητές μέσω δορυφόρου από ότι έχουν τώρα με το pvr;

Θα μπορείς να βλέπεις On-Demand, Catch-up, search, κλπ