Multiview και COSMΟΤΕ TV

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Κανένα νέο για διπλή τηλεθέασης ?

Last edited by a moderator:

πρώτα application για να βλέπουμε μέσω Android-iOS-pc και Macintosh και μετά έρχεται και το multiview λογικά μέχρι αρχές Δεκεμβρίου Θέλω να πιστεύω να είναι έτοιμο.

Last edited by a moderator:
Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Τινιακέ δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία αλλά δεν πιστεύω να προλάβουμε mundial.

Τουλάχιστον θα προλάβουμε την αρχή των πρωταθλημάτων τον ερχόμενο Αύγουστο ή το Mundobasket;

To application για android κτλ πότε?
Θα δούμε λες mundial με το ote pantou?

Γιατί θα δείξει ο OTE Mundial? Έγινε κάποια συμφωνία?

Επίσης, αν ξέρεις dream 21, το "OTE go" (αν ονομαστεί έτσι) θα είναι σαν τα αντίστοιχα sky go,nova go κτλ ή κάτι διαφορετικό?

Ήθελα να ρωτήσω κάτι,αν γνωρίζει κάποιος από τον ΟΤΕ να απαντήσει τι ισχύει.Εφόσον multivew δεν υπάρχει,ακόμα...Σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητής ΟΤΕ+ΟΤΕ TV θέλει να αγοράσει 2η συνδρομή ΟΤΕ TV,ποιο θα είναι το επιπλέον κόστος κάθε μήνα?Θα χρεώνεται σαν συνδρομή πελάτη ΟΤΕ ή σαν συνδρομή μη πελάτη ΟΤΕ?

Συνδρομή πελάτη ΟΤΕ.Αφού είναι πελάτης.Έγινε ή άκουσες κάτι διαφορετικό;

πρώτα application για να βλέπουμε μέσω Android-iOS-pc και Macintosh και μετά έρχεται και το multiview λογικά μέχρι αρχές Δεκεμβρίου Θέλω να πιστεύω να είναι έτοιμο.

Linux?

Συνδρομή πελάτη ΟΤΕ.Αφού είναι πελάτης.Έγινε ή άκουσες κάτι διαφορετικό;

Γιατί μπορούν να "κατσουν" πάνω από μια συνδρομή πάνω στην τηλεφωνική; το ξέρεις σίγουρα ή κάνεις εικασίες;

Είχα πάρει τηλέφωνο πέρσι το καλοκαίρι, γιατί σκεφτόμουνα να βάλω στο χωριό για τους γονείς μου.Ήμουν συνδρομητής στην τηλεφωνία και στην τηλεόραση.Πήρα στο 13888, τους εξήγησα πως θέλω μια 2η συνδρομή otetv για το πατρικό μου και μου είπαν πως θα έχω τον τιμοκατάλογο ως πελάτης ΟΤΕ κι ας είναι σε άλλη διεύθυνση.

Αυτά μου είπε η υπάλληλος, αυτά λέω κι εγώ.Καταλαβαίνω τι εννοείς, πως δηλαδή κάποιος μόνο και μόνο ως πελάτης ote να πάρει 5 συνδέσεις στο όνομά του και να τις δώσει σε φίλους και γνωστούς που δεν είναι συνδρομητές.Λογικό.

Να σου πω όμως και την αλήθεια, μόνο για δεύτερη συνδρομή τους ρώτησα.

... Καταλαβαίνω τι εννοείς, πως δηλαδή κάποιος μόνο και μόνο ως πελάτης ote να πάρει 5 συνδέσεις στο όνομά του και να τις δώσει σε φίλους και γνωστούς που δεν είναι συνδρομητές . λογικό...

Αυτό ακριβώς. Καλό θα ήταν να ξέραμε όμως τι ισχύει τελικά.

Λοιπόν,τελικά το ρώτησα και η απάντηση που πήρα είναι η εξής:Η δεύτερη συνδρομή θα χρεώνεται και αυτή σαν πελάτης ΟΤΕ,αλλά θα πρέπει να αγορασθεί ο αποκωδικοποιητής (ο απλός,όχι ο PVR) στην τιμή των 120 ευρώ!!!

Πείτε τους χαιρετίσματα !!!!

Αν υπάρχει ο παλιός, φαντάζομαι ότι μπορώ να τον ενεργοποιήσω ξανά, σωστά;

Καλή ερώτηση,αλλά δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση.

Πάντως,πιστεύω ότι ενδεχόμενη έναρξη του multivew θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για νέους συνδρομητές.Νομίζω ότι ο ΟΤΕ δεν έχει δώσει στο συγκεκριμένο κομμάτι την ανάλογη προτεραιότητα.

Last edited:

Την Παρασκευή που θα είμαι σε πελάτη και θα επικοινωνήσω με οτε (γιατί του έχουν συμβεί τα απίστευτα) θα το ρωτήσω για να ξέρουμε

Αντώνη, ενας κοινός γνωστός μας, μου είπε ότι γίνεται, αλλά θα ρωτήσει και κάτι άλλα που του είπα και θα έχω ολοκληρωμένη απάντηση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Λοιπόν,τελικά το ρώτησα και η απάντηση που πήρα είναι η εξής:Η δεύτερη συνδρομή θα χρεώνεται και αυτή σαν πελάτης ΟΤΕ,αλλά θα πρέπει να αγορασθεί ο αποκωδικοποιητής (ο απλός,όχι ο PVR) στην τιμή των 120 ευρώ!!!

Μήπως έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε και τον PVR πληρώνοντας τον εφάπαξ με ποσό αντίστοιχο που του αναλογεί;