My buffalo

καθαρη κατασκευη και τακτοποιημενη. καλες ακροασεις

υγ: για οσους δεν το ακουσουν, δωστε μια ιδεα πως στεκεται διπλα στο 1704

υγ 2: μολις ειδα πως ειναι και το 1704 post μου στο φορουμ..

Λοιπον απο ολοιδια κατασκευη με 1704 (8 στο καναλι) το βουβαλι εφαγε μεγαλη ηττα. Σε υλικο 16/44.1 και οχι hd.
Απο την spdif τρωει στα αυτια και απο το sony. Στην αρχη φαινεται εντυπωσιακο, μετα τα ψιλα του και οι φωνες δεν αντεχονται. Η usb κατι επαθε θα μιλησω με dim dim. Μεγαλη απογοητευση για μενα...

Απάντηση: Re: My buffalo

Λοιπον απο ολοιδια κατασκευη με 1704 (8 στο καναλι) το βουβαλι εφαγε μεγαλη ηττα. Σε υλικο 16/44.1 και οχι hd.
Απο την spdif τρωει στα αυτια και απο το sony. Στην αρχη φαινεται εντυπωσιακο, μετα τα ψιλα του και οι φωνες δεν αντεχονται. Η usb κατι επαθε θα μιλησω με dim dim. Μεγαλη απογοητευση για μενα...

Έτσι εξηγείται λοιπόν η εμμονή κάποιων κατασκευαστών πολύ ακριβών dac...

Ακριβώς φίλε μου. Εχει περιορισμένες δυνατότητες. Με ενα αναλυτικό converter φαίνονται οι ατέλειες του . Καλο για USB dacaκια αλλα δυστυχώς (πρωτίστως για μένα) δε μπορεί να σταθεί σε σύστημα αξιώσεων. Η δεύτερη και τελευταία φορα που αγοράζω κάτι απο αυτά που διαβάζω......

το ολοιδια κατασκευη με 1704 προσωπικα δεν μου λεει κατι. Τι θα πει ολοιδια? Αλλες απαιτησεις εχει το sabre και αλλες το 1704. Για ψαξτο λιγο καλυτερα πριν απογοητευτεις εντελως..

επισης 8χ1704 στο καναλι μιλαμε για 1300 ευρω στερεο μονο για τα τσιπακια (80 ευρω το κομματι) vs 70 ευρω για το es9018....δεν το λες και ολοιδιο

Last edited:
Τεσπα το θέμα είναι να είναι ευτυχισμένος ο χρήστης
Τα 1704 κανείς δεν είπε ότι έχουν καμπούρα
Αλλά διπλά σε ένα 1704 dac προσωπικά θα πρόσθετα και κάποιο πιο καινούριο για τα HD κ.ο.κ.
Σήμερα δε νομίζω ότι στέκει μονό του ένα 17034 χωρίς να θές και κάτι περισσότερο μοντέρνο με νεότερα features.
Οπότε κολοκυθόπιτα.

το ολοιδια κατασκευη με 1704 προσωπικα δεν μου λεει κατι. Τι θα πει ολοιδια? Αλλες απαιτησεις εχει το sabre και αλλες το 1704. Για ψαξτο λιγο καλυτερα πριν απογοητευτεις εντελως..

επισης 8χ1704 στο καναλι μιλαμε για 1300 ευρω στερεο μονο για τα τσιπακια (80 ευρω το κομματι) vs 70 ευρω για το es9018....δεν το λες και ολοιδιο
Σαφως και δεν ειναι ολοιδια. Ιδια φιλοσοφια, απο τον ιδιο μαστορα, μετα ιδια discrete αναλογικα σταδια. Ξερω οτι ειναι ακριβα τα 1704, επιβεβαιωνεται το"οτι πληρωσεις, παιρνεις".

Επισης δεν νομιζω οτι γραφω κατι παραξενο. Επιβεβαιωνω αυτο που γραφεται σε πολλα Forum (αλλα και εδω γραφτηκε παλιοτερα. Ο αναλογικος ειχε δικιο για τα ψηφιακα τελικα ;-)