My buffalo

Επισης δεν νομιζω οτι γραφω κατι παραξενο. Επιβεβαιωνω αυτο που γραφεται σε πολλα Forum (αλλα και εδω γραφτηκε παλιοτερα. Ο αναλογικος ειχε δικιο για τα ψηφιακα τελικα ;-)

Εγώ νομίζω ότι απλά προσπερνάς πολλούς παράγοντες
Ακόμα και το υπόλοιπο σύστημα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη
Και γενικά εφόσον είσαι ευτυχισμένος με το 44.1 και spdif κάτσε εκεί, τόσος κόσμος κάθετε, και άλλος τόσος φεύγει :music-smiley-005:

Αν ημουν χαρουμενος εκει Τασο δε θα εμπλεκα με βουβαλι. Αλλα θα ηθελα να ακουω και τα flac μου τουλαχιστον οπως παιζει το cd μου....

υπαρχουν κι αλλα ''ζωα'' εκει εξω στο ''ζωικο βασιλειο'',που παιζουν αποδεδειγμενα καλυτερα απ'τα βουβαλια.
Μηπως ειναι ωρα να κοιταξεις προς τα κει;

Φωτο απο το τελικο βουβαλι μου με τα shunt με τα οποια επαιξε αρκετα καλυτερα απο οτι με το "κλασικο" τροφοδοτικο.

buff final.jpg

Και εδω με το κλασικο salas - ivy απο το οποιο επαιξε αρκετα καλυτερα.

folder.jpg

p.s Εννοειται οτι οι ακουστικες εντυπωσεις αφορουν τη γνωμη μου και καποιων γνωστων μου και οχι συμπαντικη αληθεια.

P.s 2 Περιμενω να το ακουσω με την προσεγμενη υλοποιηση του Dim Dim. In the end there will be only one :p

Κάτσε να ακούσεις κανα σπέσιαλ hd , εκει η διαφάνεια και η λεπτομέρεια πάει σε άλλα επιπεδα που δεν μπορουν να πιάσουν τα " παλιά " . να πατήσουν οι τροφοδοσίες κτλ ..

τοσο μεγάλες διαφορές ασπρο μαυρο δεν νομίζω ότι ειναι εφικτές , εκτός αν κάτι αλλο πάει στραβά , το PCM πρωσοπικά μου κάνει μπανάλ ήχος με κομένες ακμές . τεσπα έχει πολλά κόλπα και παραμετρους

Περιμενω Dim Dim να ερθει να βαλει μπρος και την usb και θα το ψαξουμε Bill. Εχει οντως παραμετρους. Αμ γυρισω το sharp filter σε slow τα ακρα μαζευονται λιγο και η σκηνη χανει την ασαφεια της αλλα μουνταινει...:bigcry:

εεε όχι δεν έχω ,, ουτε σε χαρτοκουτι ,,, ένα κομάτι ζαβό έβαλα μέσα σε ένα καμένο cambridge ,, αλλα είναι ανάπηρο

αφου το έχω δεί το έργο , το ματσακόνω σε κουτάκι σπέσιαλ να κάτσει σε μια γωνιά ήρεμο εάν θέλει κάποιος να ακούσει ,, και αυτός που το ακούει βαριέται του θανάτου να φτιάξει κουτί και το πάιρνει ... :bigcry:

Λοιπών ακριβώς επωδή είμαστε στη DIY και στην τελική η επαναχρησιμοποίηση υλικών είναι πάντα στην ατζέντα,
Βάλε τα ivy που σου άρεσαν καλύτερα όπως λές, βαλε και τα σάλας που σου άρεσαν όπως λες, ξήλωσε όλες τις spdif, βάλε μόνο ένα xmos->i2s και i2c-controller για να ξέρεις τι σου γίνεται εσωτερικά.
Και άσε το σα κάρτα ήχου για το htpc σου.
Άκου το
Ακούτε και σε σύγκριση με κάθε υλοποίηση με 1704 βραδάκια με ηρεμία σπίτι σου.
Και τα ξαναλέμε.
Τάισε το και με λίγο HD αν έχεις κέφια. Παίξε λίγο και με κάνα software DRC / XO έχουν και αυτά ζουμί.

Μη με παρεξηγείς - εννοείται ότι σου αρέσει καλύτερα – και όπως προείπα σέβομαι την άποψη σου περί κολοκυθόπιτας
Και μη νομίζεις είναι φετιχ στους περισσότερους από εμάς *και* ένα καλό πολλαπλό 1704 – το οποίο μάλλον θα είναι και πιο ακριβό από το παραπάνω που σου προτείνω ή στα ίδια. Επαναχρησιμοποιώντας κομμάτια που έτσι κι αλλιώς διαπίστωσες ότι καλυτερεύουν την απόδοση του βουβαλιού. Το βουβάλι αξίζει για το ζουμί του, για το νέο αυτό τσιπάκι που πάλιωσε πια στα χέρια μας, και που θες δε θες αναστάτωσε όλη την αγορά στην τιμή του.
Από εκεί και περά οι μικρορυθμίσεις στο σύστημα του καθενός είναι άλλο ένα υπέρ της DIY λύσης. Διαφορετικά αρκέσου στις εμπορικές υλοποιήσεις, που κυκλοφορούν πολλές πια σήμερα, και είναι και πιο φθηνές από τότε που τα πρώτο πιάσαμε στα χέρια μας.

Just my 2 c

Τελικα και dsd ακουσαμε και hi rez ακουσαμε και flac ακουσαμε. Μη με παρεξηγειτε δεν παιζει ασχημα.
Σαν το cd μου δεν παιζει. Δεν ημουν μονος, ημουν με Dim Dim. Μπορει αν θελει να γραψει και αυτος τη γνωμη του.

Την ταπεινή αποψη μου την εχω καταθεσει εδω και καιρο, και τα ευρηματα του Πανου ειναι και τα δικα μου οσων αφορα τα chipset. Την ιδια αποψη εχει και η esoteric που χρησιμοποιει το 1704 στο κορυφαιο μοντελο της (και ας του λείπουν καποιες δυνατοτητες) ενω για τα υπολοιπα, επισης εξαιρετικα μηχανακια της, παταει σε αλλα τσιπακια.

6.jpg

Σιγά μην αλλαξει την γραμμη παραγωγής της για να υιοθετήσει ενα σύγχρονο τσιπ.
Το πελατολόγιο της ειναι συγκεκριμένο και δεν συγκινειται απο νεωτερισμούς όσο και να αξίζουν

Ισως Δημητρη να ειναι οπως τα λες. Κατ εμέ εχει να κανει με τον αξεπέραστο ηχο του 1704