Μύρισε καλοκαίρι...

Re: Καλοκαίρι 2011

Φωκίωνα έγραψες, μάλλον η καλύτερη του φετινού καλοκαιριού!

Kαταπληκτική φωτογραφία, όπως και οι περισσότερες που έχεις βάλει στο flickr! Μπράβο σου :2thumb22sup:

Χαιρομαι που σας άρεσε!! Το ηλιοβασίλεμα ήταν απόλαυση και να το βλέπεις κ για να τραβάς. Πειραματίστηκα αρκετά με διάφορες λήψεις αλλα αυτη με ικανοποίησε περισσότερο απο όλες του πακέτου!

Θα ακολουθήσω το παράδειγμα του Φώτη και θα βάλω και εγώ ενα βιντέακι.
Μετά απο ώρες προσπάθειας, ορίστε η πρώτη μου δοκιμή στον κόσμο της κινούμενης εικόνας...

http://vimeo.com/27939803

Σχόλια και κριτικες επιθυμητά!

Μετά απο ώρες προσπάθειας, ορίστε η πρώτη μου δοκιμή στον κόσμο της κινούμενης εικόνας...

Ειλικρινά πολλά μπράβο ρε Alex...

Η μουσική ταίριαζε άψογα και στο Mood και στο κλίμα που ήθελες να περάσεις στο βίντεο. Της ανεμελιάς και της ψυχαγωγίας....

Εύγε....:2thumb22sup:

Ευχαριστώ παιδιά!
Αιμίλιε αυτό ακριβώς ήθελα. Το ανέμελο των διακοπών, να το βλέπω τον χειμώνα (τώρα δλδ...) και να θυμάμαι τι ωραία που ήταν όταν άκουγα ακόμα το φλιτς φλιτς... χεχε

Αυτό που φαίνεται πολύ είναι το κούνημα. Αν επιθυμώ να ασχοληθώ κιάλλο με το άθλημα πρέπει να βρώ κάποια λύση...

Καταπληκτικό video, μπράβο:worshippy:
Πολύ καλή η πρώτη προσπάθεια ..

Αυτό που φαίνεται πολύ είναι το κούνημα. Αν επιθυμώ να ασχοληθώ κιάλλο με το άθλημα πρέπει να βρώ κάποια λύση...

Μπράβο Alex, πολύ καλό.

Για το κούνημα που λες.. σήμερα χρησιμοποίησα το flycam σε βάπτιση. ΝΕΧ-5 + Tamron 17-50. Ακόμα πονάνε τα χέρια μου.. :p

Καλά ήθελες και τον ζουμ εσύ δεν σου φταίει κανένας!!! χεχε
Εγώ με τους μικρούς σταθερούς δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά η αλήθεια είναι οτι σε αρκετά απο τα παραπάνω πλάνα, ακόμα και να το είχα στην κατοχή μου το flycam, δεν θα το είχα πάρει μαζί μου. Στα βραδινα πλάνα πχ.

Κάνει δουλειά όμως τελικά δεν μας είπες?

Επεξεργασία τελικά έκανα με το Premiere. Με βόλεψε αλλά δεν είναι και τοσο beginner friendly με έτοιμα εφε, πρεσετ και λοιπά... Θέλει να τα κάνεις όλα μόνος... Είδωμεν και στο φωτοσοπ στην αρχή μόνο κροπ ξεραμε να κάνουμε...

Ναι κάνει δουλειά. Βέβαια δεν είχα κάνει εξάσκηση, θέλει αρκετή για να είσαι και εσύ άνετος με αυτό..

Αν είχες δοκιμάσει το FCP X, δύσκολα θα έβαζες μετά Premiere. :p

Αλέξη, πραγματικά έκανες καταπληκτική δουλειά!!

Αν με την πρώτη προσπάθεια έβγαλες αυτό, δεν βλέπω την ώρα να δω την δεύτερη.. και την τρίτη.. κ.ο.κ. :D

Και όντως εξαιρετική επιλογή η Lykke li.. για μένα άνετα το κομμάτι του φετινού καλοκαιριού.

Απάντηση: Καλοκαίρι 2011

Βρε τι ωραία μέρη έχει εκεί στη Γερμανία......
Γιατρέ μου τα σέβη μου!!:a0210::a0210:

Αλέξη, μπράβο για την προσπάθεια μου άρεσε πολύ. Πραγματικά μου μετέφερες το κλίμα διακοπών. Είδα και πολύ ωραία κάδρα.
Το μόνο αρνητικό όπως είπες είναι το ταρακούνημα σε κάποιες σκηνές.

Ναι... η Γερμανία... χεχε
Τις ομορφιές της Γερμανίας θα τις δείξω σε άλλο βιντεάκι καμια φορά. Όταν σταματήσει να βρέχει ίσως!!!

Ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά λόγια. Τα χειροκροτήματα στο τέλος μόνο άρχισαν να με ενοχλούν. Τα έβαλα για να καλύψω το κομμάτι που τελιώνει και γίνεται μονότονο εκεί, αλλά ίσως να μην ήταν σωστή επιλογή.

Απάντηση: Καλοκαίρι 2011

Πολύ δροσερό κλιπάκι Αλεξ, μπράβο. Όσο για το ταρακούνημα μην σε απασχολεί, ακόμα και εξοπλισμό για steady να είχες, στα πιο "αυθόρμητα" πλάνα δεν θα το γλίτωνες.

2 απο μενα

262967_10150253505662511_552897510_8189803_757720_n.jpg
223734_10150258408557511_552897510_8239947_1124309_n.jpg

Μπράβο Αλεξ! Ομορφο και δροσιστικό! Για το κούνημα τσεκαρε ένα plugin για το premiere, το Mercalli της Adorage. Κανει παπάδες! Κάποια στιγμή θα ανοιξω thread για τεχνικές αφαίρεσης του κουνήματος της καμερας και θα βάλω και παραδείγματα. Από όσα δοκίμασα δείχνει το καλύτερο και το πιο γρήγορο!

Φαντάσου το εφάρμοσα στο δικό μου λιγο μετά αφοτου το ανέβασα και ειναι μερα με τη νύχτα πια το video. Καποια στιγμή θα ανεβάσω και το διορθωμένο και θα καταλάβεις τη διαφορα...

Last edited: