vas silis
AVClub Enthusiast
- 26 May 2008
- 834
Γιατι ρε κουμπαρε ξερεις κανενα παχυμετρο με διαφορετική ακριβεια???
και 10 ευρω να δωσεις δυο δεκαδικά θα σου βγαλει...του χιλιοστου
αυτο σημαινει εκατοστο του χιλιοστου, αν πρεπει να στο εξηγησω 30ευρω την ωρα.
Σε περιμενα πιο εξυπνο και να πεις οτι η βελονα παταει μεσα στις αυλακώσεις οι οποιες εχουν διαφορετικό πάχος...εκει παμε για laser:firstprize:
Μην βιάζεσαι.
Έχει δίκιο. Περίμενε και θα δείς.
Που είσαι εσύ τσολιά μου; :ADFADF1:
Για πες μας και εσύ που το δοκίμασες... Τι διαφορές στον ήχο φέρνει η ρύθμιση του VTA; :ears:
Δέκατα...
εκατοστα
Εντάξει εκατοστά!
Αλλά και 30 ευρώ αδερφάκι μου πολύ ακριβός είσαι!
Πλάκα έκανα βρε πιο πριν και με λίγο χιούμορ για το laser που σχετίζεται και με το ψηφιακό μέσο.
Διονυση
το σκορ
Εξ'αρχής δηλώνω ότι διαφωνώ πλήρως με τον Κόγια, αλλά θέλω να δω πως θα
τεκμηριωθεί η αντίθετη άποψη!!!
Αν εννοείς το παχύμετρο του ποστ #448, λέει 2,26 mm....τι θα γινει θα μας πει καποιος τι λεει το παχυμετρο, δειναι ντροπη
τωρα πλακα κανετε, +-0,1μοιρα βγαζω ή δεν φαινεται καλά??
εσεις βαζεται παχος 4mm, ειναι δυνατόν η διαφορα σε πάχος ενος λεπτου και ενός παχυ δισκου να ειναι 4mm????
2,41mm ειχε πάχος ο πιο παχυς δισκός που μετρησα....
αν δεν καταλαβαινετε τα μεγέθη ...40Ε/Η
εχω ενα φιλο που παιρνει 10 αλλά θα σου μάθει μεχρι δεκατο...
Sorry παιδια πλάκα κανω απο την αρχη αλλά... καλα τα λεω
συγνωμη φιλε μου με τη εφαπτομένη, μας εφυγε το τοξο της, φταιω για το τροπο...αλλα ηταν πολυ ΚΡΑΑΑ
τι θα γινει θα μας πει καποιος τι λεει το παχυμετρο
δειναι ντροπη
Αν εννοείς το παχύμετρο του ποστ #448, λέει 2,26 mm.
Αυτό διαβάστηκε ως εξής:
Οι γραμμές της κινητής κλίμακας, είναι πιό πυκνά κατανεμημένες από τις γραμμές των χιλιοστών της σταθερής κλίμακας, έτσι ώστε σε κάθε μέτρηση μόνο μία από τις κινητές γραμμούλες να αντιστοιχεί ακριβώς σε κάποια (δεν έχει σημασία ποιά) γραμμή από τα χιλιοστά.
Στη συγκεκριμένη φωτό, αυτή είναι η γραμμή 26. Η τρίτη από τις πέντε γραμμούλες μεταξύ "2" και "3", βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την γραμμή των 15 χιλιοστών.
Άρα: 2,26 mm
Το συγκεκριμένο λοιπόν παχύμετρο μετρά 50κοστά του χιλιοστού, και με το μάτι και λίγη "εκτίμηση" το μαγειρεύεις κουτσά-στραβά μέχρι "100στού ±μισό" του χιλιοστού.
Λοιπον για το VAT πρέπει δηλαδη η βελόνα απο το 75 να εχει κλιση 20μοιρες με την κάθετο?
Και αυτες τις 20 μοιρες στις δίνει η κλίση της κεφαλής και εμεις απλά την κραταμε παράλληλη στο δίσκο?
Με τι οργανο?...θα ελεγα τωρα
και να η κεφαλη δεν ειναι επιπεδη απο κατω να διακρινεις την παραλληλότητα?
μαλλον μονο με το αυτι βγαζεις ακρη
κολοκυθόπιτα
αστο καλο βραδυ εχω εκθεση αυριο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.