Μιλάμε δηλαδή για περιπου 11Mbps bitrate κατά μέσο όρο. Ποια κανάλια αν επιτρέπεται;
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Πολύ σωστά φίλε antonispgs,κι εγώ χρησιμοποιώντας βάση το 10 για τα bits (αν δεν μου διέφυγε κάτι στους υπολογισμούς λόγω και της ώρας) βγάζω για bitrate περίπου στα 12,5 Mbps.Ίσως εσύ το υπολόγισες με βάση το 2 και να είσαι ακόμα πιο σωστός.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε ο φίλος ποιά κανάλια παρακολουθούσε κατά βάση σε αυτό το 6ωρο,για να δούμε το συγκεκριμένο bitrate ποιά κανάλια αφορά (HD ή όχι).
Πάμε με τους υπολογισμούς:
Σε 6 h = 21600 s κατανάλωσε 34 GB
Σε 1 s κατανάλωσε x GB
Επομένως:
21600 x = 34 ,ή ισοδύναμα x = 34/21600 GB = 0.00157407407 GB
Δηλαδή κάθε 1s καταναλώνει 0.00157407407 GB δηλαδή έχουμε bitrate 0.00157407407 GBps
Τώρα το 0.00157407407 GBps = 0.00157407407 * 1000 MBps
= 1,57407407 MBps
= 1,57407407 * 8 Mbps
= 12,59259256 Mbps
Φίλε σορρυ, εμείς που την χρησιμοποιούμε τόσο καιρό...γιατί δεν έχουμε την ίδια αποψη. Μήπως βλέπουμε αλλη εικόνα?Πήγα στο The Mall στο Μαρούσι και είδα από κοντά το box και την υπηρεσία. Πλήρης απογοήτευση, μα πλήρης. Στο laptop είναι πολύ καλύτερη. Μια απλή εφαρμογή σε tv box με Android TV λογισμικό. Εικόνα χάλια. Το παληκάρι ανέφερε ότι είχε θέμα το internet, βλακείες.
Φίλε σορρυ, εμείς που την χρησιμοποιούμε τόσο καιρό...γιατί δεν έχουμε την ίδια αποψη. Μήπως βλέπουμε αλλη εικόνα?
Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να βάλω cosmote tv αλλά το θέλω σε δυο τηλεοράσεις, ας μην πω σε τρεις. Να βάλω δορυφορικό με multiroom ή γίνεται και με ott το οποίο θέλω κιόλας.
...με ott υπάρχει η δυνατοτητα....να βλέπεις σε 2 τηλεοράσεις.
Μπορώ να προμηθευτώ και δεύτερο tv box?
Απλά τα πράγματα
Όποιος έχει σύνδεση 100/200Mbps πάει στανταράκι ΟΤΤ
Με 50αρα το σκέφτεται και με 24αρα ... μια χαρά είναι και το δορυφορικό![]()
Δηλαδή με σύνδεση μέχρι 15mbps η εικόνα του ott δεν είναι καλύτερη από αυτή του δορυφορου;
Εγώ με 200άρα γραμμή, που στα κανάλια πλην 4Κ δεν έχει καμία διαφορά, έχω πολύ καλή εικόνα, οπως λέει ο φίλος, συνολικά η υπηρεσία παιδιά οσο κ να την έκραζα στην αρχή, ειναι καλύτερη από τον δορυφόρικό. Μονο η καθυστέρηση στα Live match Με ενοχλεί, ολα τα άλλα ειναι πολύ καλά. Να σου έρχεται ειδοποίηση για γκολ...κ να το βλέπεις μετά απο 10 κ βάλε δευτερόλεπτα......με 50αρα συνδεση οτε και συνδεδεμενος με wifi και επιπλεον 2 συσκευές online ταυτοχρονα...η ροή της εικόνας ήταν πολύ καλύτερη από δορυφορικη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.