Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όντως παιδιά σήμερα παρατήρησα στο ποδόσφαιρο και εγώ ότι οι γραμμές τρένο παίζουν. Θα πάθουμε καμμία επιληψία! Τόσο δύσκολο είναι να ανεβάσουν λίγο το bandwidth? Μόνο στο κανάλι 4Κ απολαμβάνεις ποδόσφαιρο.

Κάνε απεγκατασταση και μετά εγκατάσταση της εφαρμογής.
Ναι το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έχει δυνατότητα delete για κάποιον λόγο. Μόνο reinstall αλλά συνεχίζει να μην παιζει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ναι το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έχει δυνατότητα delete για κάποιον λόγο. Μόνο reinstall αλλά συνεχίζει να μην παιζει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δε με θελει ρε γμτ. Ουτε στο κινητο παιζει ουτε στην TV. Btw Ο λογος που δεν μπορω να κανω uninstall την εφαρμογη ειναι γιατι για καποιο λογο εχει περαστει στα " pre-installed by Samsung" apps και μονο reinstall δεχεται, το οποιο δεν αλλαζει κατι. Το εχει κανεις αλλος σε Samsung TV ρε παιδες? Σας βγαζει τη δυνατοτητα uninstall εσας?

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δε με θελει ρε γμτ. Ουτε στο κινητο παιζει ουτε στην TV. Btw Ο λογος που δεν μπορω να κανω uninstall την εφαρμογη ειναι γιατι για καποιο λογο εχει περαστει στα " pre-installed by Samsung" apps και μονο reinstall δεχεται, το οποιο δεν αλλαζει κατι. Το εχει κανεις αλλος σε Samsung TV ρε παιδες? Σας βγαζει τη δυνατοτητα uninstall εσας?

Ούτε εμένα με αφήνει, ενώ μέσα στο σκ το είχα κάνει μια φορά, για να αλλάξω id.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ούτε εμένα με αφήνει, ενώ μέσα στο σκ το είχα κάνει μια φορά, για να αλλάξω id.

Χα. Οκ αρα δεν ειναι δικο μου θεμα. Πως το κανανε ρε τα αστερια, να βαλουνε το App ως pre-installed by Samsung ? 😜

Ρε παιδιά η τηλεόραση δεν έχει επιλογή επαναφοράς εργοστασιακων ρυθμίσεων?

Ρε παιδιά η τηλεόραση δεν έχει επιλογή επαναφοράς εργοστασιακων ρυθμίσεων?

Σιγουρα εχει. Και θα κατσω να κανω απο την αρχη ολη αυτη τη διαδικασια με Logins κλπ για ολα τα αλλα apps (netflix, amazon prime, plex κλπ) για ενα beta app που σε λιγο θα βγει καινουριο και πιθανον σωστοτερο? Το οποιο ομως ισως να ξαναβγαλει το ιδιο προβλημα μεχρι να βγει το κανονικο μη beta? Ε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος. Θα κανω υπομονη. Οπως εχω ξαναπει αλλωστε δορυφορικος ειμαι. Να τεσταρω την εφαρμογη θελω να δω αν αξιζει οταν ερθει η ωρα να παω κι εγω στο OTT ηθελα αλλα δε μου καθεται ακομα.

Έχω μια ερώτηση γιατί εάν κατάλαβα σωστά της διευκόλυνσεις που έχει στο site για την νέα υπηρεσία , είναι μεγάλο μείον.

Έχω τώρα δορυφορικο full στο οποίο βαζω κάποιον αγώνα στο go στο αυτοκίνητο να τον ακούω μέχρι να φτασω σπιτι. Την ίδια ώρα στο σπίτι ο πατέρας μου βάζει να δει τον αγώνα που παίζει.

Με το Ott πλέον δεν θα έχω αυτη την δυνατότητα λόγο περιορισμου την μιας συσκευής για τα αθλητικά... Καλά καταλαβαίνω ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μάλλον ο περιορισμός αυτός δεν θα ισχύσει για τους δορυφορικούς.
Αν έχεις ΟΤΤ box τότε μπορείς να βλέπεις τα αθλητικά μόνο σε μια συσκευή.

Είχε γραφτεί κάτι για firmware update του box που μεταξύ άλλων θα έλυνε και το θέμα με το μονίμως ενεργοποιημένο hdr. Υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση; Ξέρει κάποιος πότε θα προχωρήσει το θέμα;

Τωρα στο λυον γιουβεντους στο καναλι οτε 4κ δεν παιζει ακουγεται ο ηχος αλλα οχι η εικονα

Έχω μια ερώτηση γιατί εάν κατάλαβα σωστά της διευκόλυνσεις που έχει στο site για την νέα υπηρεσία , είναι μεγάλο μείον.

Έχω τώρα δορυφορικο full στο οποίο βαζω κάποιον αγώνα στο go στο αυτοκίνητο να τον ακούω μέχρι να φτασω σπιτι. Την ίδια ώρα στο σπίτι ο πατέρας μου βάζει να δει τον αγώνα που παίζει.

Με το Ott πλέον δεν θα έχω αυτη την δυνατότητα λόγο περιορισμου την μιας συσκευής για τα αθλητικά... Καλά καταλαβαίνω ;

Καλά κατάλαβες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μάλλον ο περιορισμός αυτός δεν θα ισχύσει για τους δορυφορικούς.
Αν έχεις ΟΤΤ box τότε μπορείς να βλέπεις τα αθλητικά μόνο σε μια συσκευή.

Προσωπικά πιστεύω όταν ενοποιηθούν οι υπηρεσίες αυτό θα επηρεάσει όλους τους συνδρομητές για τα αθλητικά.

Προσωπικά πιστεύω όταν ενοποιηθούν οι υπηρεσίες αυτό θα επηρεάσει όλους τους συνδρομητές για τα αθλητικά.

Πολύ κρίμα για μια υπηρεσία που παρουσιάζεται ως τόσο πρωτοποριακή να είναι ουσιαστικά ένα βήμα προς τα πίσω στην εμπειρία πελάτη.

Αμφιταλαντευομουν στο να καταργήσω το δορυφορικό και να περασω σε OTT αλλα πλέον δεν θα προβώ στην κίνηση.

Εγώ πάντως σε γενικές γραμμες είμαι ευχαριστημένος με το ΟΤΤ. Απλως αν βάλει και άλλα 4Κ κανάλια θα είναι super. Ή τουλάχιστον αν ανεβάσουν την ανάλυση στα υπόλοιπα κανάλια.

στο My cosmote δεν γραφει για διαγραφη στο manage στην συνδεση τηλεορασης.. περιεργο.. αν ξερει καποιος ας μου πει ακριβως για να ξερω..

Στις ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία αναφέρει σε μια ερώτηση:

10. Η νέα COSMOTE TV λειτουργεί μόνο σε δίκτυο COSMOTE;

Όχι. Η νέα υπηρεσία COSMOTE TV (OTT) είναι διαθέσιμη μέσο δικτύου οποιουδήποτε παρόχου. Απαιτείται απλά πρόσβαση στο internet.
Επιπλέον να τονίσουμε πως η νέα υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε μέσο και δεν υπόκειται σε περιορισμούς σχετικούς με το MyInternet και Speedbooster.

Μου φαίνεται ότι πιθανότατα έχει ξεφύγει η διατύπωση στο δεύτερο σκέλος της απάντησης,με αποτέλεσμα να μη βγαίνει κανένα απολύτως νόημα! Εγώ τουλάχιστον από αυτή τη διατύπωση δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής: Η OTT υπηρεσία είναι συμβατή με το home speed booster ή όχι ? !

Η "υπηρεσία" MyInternet ως γνωστόν είναι το εξής: Έχοντας ενεργό το MyInternet στο κινητό μας,μόλις μας τελειώσουν τα διαθέσιμα MB που έχουμε,τότε αυτόματα σταματάει και δεν μπορούμε να μπούμε στο internet με δεδομένα από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας.Έτσι δεν χρεώνεται επιπλέον η κάρτα μας (για καρτοκινητό) και μας πετάει την οθόνη αν θέλουμε να αγοράσουμε κάποιο πακέτο που έχει MB,ώστε να συνεχίσουμε την πλοήγηση.

Τώρα που κολλάει το παραπάνω που είναι το MyInternet με το Speedbooster ένας Θεός ξέρει! Γενικώς η παραπάνω απάντηση στην ερώτηση δεν βγάζει νόημα και πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι ότι τους έχει ξεφύγει λάθος η διατύπωση!

Όπως και να 'χει όμως,το ερώτημα το βασικό παραμένει: Είναι κανονικά συμβατό το OTT με το Speedbooster ? Ας υποθέσουμε ότι έχει κάποιος Speedbooster και ας πούμε ότι πιάνει 6-7 Mbps από την ADSL και με το Speedbooster ας πούμε χοντρικά ανεβαίνει στα 20 - 35 Mbps συνολικά (ADSL + 4G ).

Η εφαρμογή για smart TV ή ο android TV δέκτης θα βλέπουν κανονικά τα 20 - 35 Mbps του home speed booster ώστε να μπορεί κάποιος να βλέπει κανονικά 4Κ ?

Για να είναι η υπηρεσία σωστή,το παραπάνω θα πρέπει να γίνεται κανονικά και στον android TV δέκτη αλλά και στην εφαρμογή για smart tv. Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με αυτό παιδιά?

Πριν κάποιο καιρό κάτι είχε ειπωθεί πως δεν υπάρχει συμβατότητα με το home speed booster αλλά πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο! Για όλους εμάς που δυστυχώς ακόμα στην περιοχή μας δεν έχει γίνει αναβάθμιση καμπινών (κι απ ότι φαίνεται μάλλον δύσκολα να γίνει σύντομα) το speedbooster είναι ίσως η μόνη λύση.

Βγηκε και τιβι σποτ για προωθησει του προιοντος αλλα οταν η διαφημιση λεει οτι παιζει σε σμαρτ τιβι και το σαιτ αναφερει μονο την samsung.τοτε τι γινεται εμεις που εχουμε αλλες εταιριες δεν εχουμε σμαρτ τιβι .ποια σοβαρη εταρια βγαζει μια υπηρεσια που δεν υποστηριζεται απο ολες τις τηλεορασεις και με τα μισα καναλια .οτε σου λεει μετα .και θελει να πληρωνουμε για αυτο .αφου ειναι πιλοτικο να το δωσει για καποιο διαστημα δωρεαν.αυτα μονο στην ελλαδα γινονται .καποιος πρεπει να αντιδραση τερμα στην εκμεταλευση .χιλιες φορες να βαλω νετφλιξ.εξαλος ειμαι.😡😡