Ναι το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έχει δυνατότητα delete για κάποιον λόγο. Μόνο reinstall αλλά συνεχίζει να μην παιζειΚάνε απεγκατασταση και μετά εγκατάσταση της εφαρμογής.
Ναι το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έχει δυνατότητα delete για κάποιον λόγο. Μόνο reinstall αλλά συνεχίζει να μην παιζει
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Δε με θελει ρε γμτ. Ουτε στο κινητο παιζει ουτε στην TV. Btw Ο λογος που δεν μπορω να κανω uninstall την εφαρμογη ειναι γιατι για καποιο λογο εχει περαστει στα " pre-installed by Samsung" apps και μονο reinstall δεχεται, το οποιο δεν αλλαζει κατι. Το εχει κανεις αλλος σε Samsung TV ρε παιδες? Σας βγαζει τη δυνατοτητα uninstall εσας?
Ούτε εμένα με αφήνει, ενώ μέσα στο σκ το είχα κάνει μια φορά, για να αλλάξω id.
Ρε παιδιά η τηλεόραση δεν έχει επιλογή επαναφοράς εργοστασιακων ρυθμίσεων?
Έχω μια ερώτηση γιατί εάν κατάλαβα σωστά της διευκόλυνσεις που έχει στο site για την νέα υπηρεσία , είναι μεγάλο μείον.
Έχω τώρα δορυφορικο full στο οποίο βαζω κάποιον αγώνα στο go στο αυτοκίνητο να τον ακούω μέχρι να φτασω σπιτι. Την ίδια ώρα στο σπίτι ο πατέρας μου βάζει να δει τον αγώνα που παίζει.
Με το Ott πλέον δεν θα έχω αυτη την δυνατότητα λόγο περιορισμου την μιας συσκευής για τα αθλητικά... Καλά καταλαβαίνω ;
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Μάλλον ο περιορισμός αυτός δεν θα ισχύσει για τους δορυφορικούς.
Αν έχεις ΟΤΤ box τότε μπορείς να βλέπεις τα αθλητικά μόνο σε μια συσκευή.
Πολύ κρίμα για μια υπηρεσία που παρουσιάζεται ως τόσο πρωτοποριακή να είναι ουσιαστικά ένα βήμα προς τα πίσω στην εμπειρία πελάτη.Προσωπικά πιστεύω όταν ενοποιηθούν οι υπηρεσίες αυτό θα επηρεάσει όλους τους συνδρομητές για τα αθλητικά.
Sent from my iPad using Tapatalk
10. Η νέα COSMOTE TV λειτουργεί μόνο σε δίκτυο COSMOTE;
Όχι. Η νέα υπηρεσία COSMOTE TV (OTT) είναι διαθέσιμη μέσο δικτύου οποιουδήποτε παρόχου. Απαιτείται απλά πρόσβαση στο internet.
Επιπλέον να τονίσουμε πως η νέα υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε μέσο και δεν υπόκειται σε περιορισμούς σχετικούς με το MyInternet και Speedbooster.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.