Εχουμε πει δεκαδες φορες οτι οι δορυφορικοι συνδρομητες θα γινουν migrate απο το Cosmote GO σε Cosmote ΟΤΤ δωρεαν.Φιλε το θεμα ειναι να βγαλουμε ακρη αν τελικα ειναι τσαμπα για εμας με δορυφαρικα πακετα η οχι...και αν ειναι τσαμπα για ποσο καιρο ειναι τσαμπα γιατι δεν βγαινει ακρη.Εμενα στην εφαρμογη μουωτο εβγαζε με χρωση 32,52 και σημερα το βγαζει 40,50
Οτι ναναι...ακομη περιμενω απο χθες να με παρουν τηλ να μου πουν
Εσυ που ειδες οτι επιμενω να διαδιδω κατι διαφορετικο ρε φιλε;Εγω ενημερωσα τι βλεπω στο προφιλ,δεν διεδωσα οτι πληρωσα ματι...Εκτις αν διαβαζεις οτι θελεις και καταλαβαινεις οτι θελεις...Εχουμε πει δεκαδες φορες οτι οι δορυφορικοι συνδρομητες θα γινουν migrate απο το Cosmote GO σε Cosmote ΟΤΤ δωρεαν.
Αυτη ειναι η επισημη ενημερωση.
Γιατι επιμενετε καποιοι να διαδιδετε το αντιθετο;
Αν η εκφραση μου «ρε φιλε» ειναι βαρυτερη απο την αναφορα του προηγουμενου οτι διαδιδω ψευδη πραγματα,το δεχομαι...Αλλιως η παρατηρηση ας παει και αλλουΚόσμιες εκφράσεις παρακαλώ φίλε Totti10GR.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
COSMOTE TV: H εφαρμογή της νέας streaming υπηρεσίας διαθέσιμη και για Sony τηλεοράσεις
Διαθέσιμη και για «έξυπνες» τηλεοράσεις της Sony είναι η εφαρμογή της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Όσοι διαθέτουν μοντέλα τηλεοράσεων Sony με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 -δηλαδή μοντέλα με χρονολογία κατασκευής από το 2016 και μετά- ή νεότερο, μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μέσω του Google Play Store στην τηλεόρασή τους, αποκτώντας πρόσβαση στις δυνατότητες της νέας COSMOTE TV.
Η νέα streaming υπηρεσία προσφέρει, μέσω AI recommendation engine, προσωποποιημένες προτάσεις περιεχόμενου στους συνδρομητές, συνδυάζοντας το ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις on demand ταινιοθήκες. Μέσα από 70 premium κανάλια, από τα οποία τα 16 παραγωγής COSMOTE TV (SPORT, CINEMA & HISTORY), οι χρήστες απολαμβάνουν αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές, παιδικά προγράμματα, ενώ για πρώτη φορά παρέχεται και 4K περιεχόμενοστο κανάλι COSMOTE SPORT 4K.
Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμη μέσα από app στο COSMOTE TV Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) & μέσα από browser σε PCs/laptops.
H εφαρμογή αναβαθμίζεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες, βελτιώνοντας την εμπειρία θέασης των συνδρομητών.
Πολύ πιο εύκολη πλοήγηση στις on demand λίστες με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα
Οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας, έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ακόμα πιο εύκολα στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV και να επιλέξουν -μέσω προσωποποιημένων προτάσεων- το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.
Ειδικότερα, στον κατάλογο περιλαμβάνονται συνολικά πάνω από 10.000 τίτλοι από όλες τις θεματικές περιεχομένου (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά) με περισσότερες από 1.000 ταινίες και 120 κύκλους σειρών να είναι διαθέσιμοι για back2back θέαση από τους συνδρομητές.
Επίσης, στην υπηρεσία Movies Club, το κοινό μπορεί να βρει και να νοικιάσει όλες τις τελευταίες κινηματογραφικές πρεμιέρες των στούντιο και τα blockbuster της ταινιοθήκης τους, πάνω από 850 τίτλους.
https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/30755-cosmote-tv-h-efarmogi-tis-neas-streaming-ypiresias-diathesimi-kai-gia-sony-tileoraseis
Εγώ πάντως που έχω βάλει απ το πρωί στοιχεία στο παραπάνω link, δεν έχει έρθει κανένα απολύτως sms. Ούτε επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Πήρα και τηλέφωνο και δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα λέει...
Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα μαζι τους .πραγματικα ποσο ακατόρθωτο ειναι οι κωδικοι που δίνουν να μην ηταν συνδεδεμενοι με χρεωσεις και να ανέγραφαν στο id την ημερομηνία ληξης του προμο; δεν ειναι ουτε ρητορικη ουτε ειρωνικη η ερωτηση.
Εχω κ συνομιλια στο μεσεντζερ που ακρη δεν βγαινει .
Σήμερα βγήκε το Δελτίο Τύπου της Cosmote tv.Η ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα από την Cosmote ή σήμερα δημοσιεύτηκε από το συγκεκριμένο site ;
Εδώ και δυο εβδομάδες λειτουργεί η εφαρμογή σε Sony τηλεόραση, υποτίθεται αλλάζει κάτι με την «επίσημη» υποστήριξη ;
Ναι έχειΣυγγνωμη το cosmote ott δεν εχει nick+ και cosmotetv plus οπως στο go που επιλεγεις παιδικες σειρες δωρεαν να δεις και ταινιες/σειρες δωρεαν στο plus;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.