Είναι βασικά τα πανελλαδικά έκτος των περιφερειακών . Αυτά υπάρχουν μόνο στη δορυφορικήΚαλημέρα. Προσπαθώ να βρώ από τη σελίδα της κοσμοτε ποια ελληνικά κανάλια έχει το entry pack OTT αλλά δε βγάζω άκρη. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Με τα μικρά περιφερειακά κανάλια τι γίνεται? Υπάρχουν στο πακέτο? Ευχαριστώ
Εννοείται, απλά πρέπει να την κυκλοφορήσει η cosmote και δεν το βλέπουμε στο άμεσο μέλλον...Με καμιά αναβάθμιση στο box δε σώνεται?
Καλημέρα. Προσπαθώ να βρώ από τη σελίδα της κοσμοτε ποια ελληνικά κανάλια έχει το entry pack OTT αλλά δε βγάζω άκρη. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Με τα μικρά περιφερειακά κανάλια τι γίνεται? Υπάρχουν στο πακέτο? Ευχαριστώ
Σε nvidia Shield τρέχει σίγουρα το εχω δοκιμάσει. Λογικά πιστεύω πως τρέχει σε όλα τα Box που τρέχουν Android 8+ για τηλεοράσεις (το τονίζω, επειδή κυκλοφορούν και boxακια που δεν τρέχουν Android tv os) και αν δεν κάνω λάθος τρέχει και στο mi box 3Σελίδα Cosmote..: Μπορεί κάποιος πελάτης να αγοράσει έναν άλλο WiFi Android TV αποκωδικοποιητή και να είναι συμβατό με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TV;
Ναι, η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για να λειτουργεί σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 και μεταγενέστερο.
Οι συσκευές που υποστηρίζονται από την COSMOTE είναι το Android TV Box (KAONMedia 6077) που παρέχεται με χρησιδάνειο από τον ΟΤΕ μαζί με σύνδεση COSMOTE Double Play με TV και τα 12μηνα πακέτα συμβολαίου COSMOTE TV (OTT) και έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή COSMOTE TV.
Προσοχή: Το Android TV λειτουργικό σύστημα είναι ειδικά φτιαγμένο από την Google για τηλεοράσεις/αποκωδικοποιητές και είναι διαφορετικό από το Android που προορίζεται μόνο για smartphone και tablets. Επιπλέον η εφαρμογή COSMOTE TV δεν λειτουργεί σε συσκευές που έχουν γίνει ή είναι από τον κατασκευαστή root. (Μπορεί κάποιος να μας πει εκτός του box της Cosmote και το Χiaomi αν παίζει σε άλλοbox; Και αν ναι σε ποιο....)
Έχεις δίκιο δεν διαφωνώ γι αυτά που λες απλά στο box όταν πάει στο 60Hz η εικόνα σπάει δεν είναι smooth σαν ν χάνει καρέ. (Παρατήρησε σε μια εκπομπή τύπου Παπαδάκη η σε οποιαδήποτε εκπομπή που από κάτω τρέχουν τα γράμματα πως κομπιάζουν δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)Guys, για να μην μπερδευόμαστε με τα Hz. Δεν έχουν σχέση με την ποιότητα. Έτσι κι αλλιώς, κανένα ελληνικό κανάλι δεν εκπέμπει στα 50 ή 60 fps. Τα Hz αφορούν πόσες φορέ
ς κάνει refresh η οθόνη ανά δευτερόλεπτο. Τα 50hz «ταιριάζουν» στα 25 fps (κυρίως Ευρωπαϊκά μέσα) και τα 60Hz με τα 30fps (κυρίως ΗΠΑ). Αν υπάρχει αναντιστοιχία - και δεν υπάρχει στο ενδιάμεσο κάποια τεχνολογία εξομάλυνσης τύπου Vsync - και οι ανανεώσεις της οθόνης ανά δευτερόλεπτο δεν ταιριάζουν σωστά (1 προς ένα, 1 προς δύο κ.λπ.) με τα frames του τίτλου ανά δευτερόλεπτο, υπάρχουν στιγμές που χάνονται ή «περισσεύουν» (μπακαλίστικο) frames.
Στο Apple TV (μόνο εκεί κατέχω) μπορούμε να επιλέξουμε την αυτόματη αλλαγή των Hz αναλόγως των fps του τίτλου. Το ίδιο ισχύει και με το HDR. Τα δύο χαρακτηριστικά που επιλέγει ο χρήστης είναι η αντιστοίχιση ρυθμού καρέ (Hz ως προς fps) και δυναμικού εύρους.
Έχω την αίσθηση πως κάποια στιγμή αυτό θα γίνει και στο δέκτη της Cosmote, αλλά η ρύθμιση στα 50Hz νομίζω πως είναι αρκετή καθώς όλο το πρόγραμμα της Cosmote εκπέμπεται στα 25fps.
Έχεις δίκιο δεν διαφωνώ γι αυτά που λες απλά στο box όταν πάει στο 60Hz η εικόνα σπάει δεν είναι smooth σαν ν χάνει καρέ. (Παρατήρησε σε μια εκπομπή τύπου Παπαδάκη η σε οποιαδήποτε εκπομπή που από κάτω τρέχουν τα γράμματα πως κομπιάζουν δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)
Πίστεψε με από αρχές Ιανουαρίου το έχω επισημάνει και ήμουνα δύο βδομάδες με την Τεχνική Cosmote σε δοκιμές και εν τελεί έμεινε έτσι...
Στα 50 Hz παίζει άψογα και box της cosmote.
Άσχετο
• ήρθε σε κανέναν sms που παραπέμπει σε link έρευνας της νέας υπηρεσίας cosmote ott?
αποτελείται από 37 ερωτήσεις
Σε nvidia Shield τρέχει σίγουρα το εχω δοκιμάσει. Λογικά πιστεύω πως τρέχει σε όλα τα Box που τρέχουν Android 8+ για τηλεοράσεις (το τονίζω, επειδή κυκλοφορούν και boxακια που δεν τρέχουν Android tv os) και αν δεν κάνω λάθος τρέχει και στο mi box 3
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
@vprasinos έχω το tanix tx3 mini....με 7.1....τι να κάνω για να παίξει η νέα εφαρμογή Cosmote Tv;; Βοήθησέ με και κερνάω τσίπουρο....!
Εχει το κουμπι για να ανοιγεις και να κλεινεις το root?@vprasinos έχω το tanix tx3 mini....με 7.1....τι να κάνω για να παίξει η νέα εφαρμογή Cosmote Tv;; Βοήθησέ με και κερνάω τσίπουρο....!
δες εδω μια χαρα δουλευει σε εμενα https://www.doctorandroid.gr/2013/04...d-devices.html@vprasinos έχω το tanix tx3 mini....με 7.1....τι να κάνω για να παίξει η νέα εφαρμογή Cosmote Tv;; Βοήθησέ με και κερνάω τσίπουρο....!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.