Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα. Προσπαθώ να βρώ από τη σελίδα της κοσμοτε ποια ελληνικά κανάλια έχει το entry pack OTT αλλά δε βγάζω άκρη. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Με τα μικρά περιφερειακά κανάλια τι γίνεται? Υπάρχουν στο πακέτο? Ευχαριστώ

Καλημέρα. Προσπαθώ να βρώ από τη σελίδα της κοσμοτε ποια ελληνικά κανάλια έχει το entry pack OTT αλλά δε βγάζω άκρη. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Με τα μικρά περιφερειακά κανάλια τι γίνεται? Υπάρχουν στο πακέτο? Ευχαριστώ
Είναι βασικά τα πανελλαδικά έκτος των περιφερειακών . Αυτά υπάρχουν μόνο στη δορυφορική

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Με καμιά αναβάθμιση στο box δε σώνεται?
Εννοείται, απλά πρέπει να την κυκλοφορήσει η cosmote και δεν το βλέπουμε στο άμεσο μέλλον...

Πατώντας + μπορείς να δεις εδώ τα κανάλια κάθε πακέτου για δορυφορική και ΟΤΤ Cosmote TV:

https://www.cosmote.gr/cosmotetv/re...availability_WAR_OTETVportlet_subscriber=true

Για τα ελληνικά περιφερειακά κανάλια διάβασε εδώ:

https://help.cosmote.gr/system/temp...48/article/PROD-18670/KW1053-H-COSMOTE-TV-OTT

Μόλις διαπίστωσα ότι και στον αποκωδικοποιητή της cosmote (kaon) πριν την καραντίνα έδινε ανάλυση 1080p 60 hz και τωρα δίνει στα 50hz. Για καποιον λογο έχουν μειώσει την ποιότητα.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Σελίδα Cosmote..: Μπορεί κάποιος πελάτης να αγοράσει έναν άλλο WiFi Android TV αποκωδικοποιητή και να είναι συμβατό με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TV;
Ναι, η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για να λειτουργεί σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 και μεταγενέστερο.

Οι συσκευές που υποστηρίζονται από την COSMOTE είναι το Android TV Box (KAONMedia 6077) που παρέχεται με χρησιδάνειο από τον ΟΤΕ μαζί με σύνδεση COSMOTE Double Play με TV και τα 12μηνα πακέτα συμβολαίου COSMOTE TV (OTT) και έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή COSMOTE TV.

Προσοχή: Το Android TV λειτουργικό σύστημα είναι ειδικά φτιαγμένο από την Google για τηλεοράσεις/αποκωδικοποιητές και είναι διαφορετικό από το Android που προορίζεται μόνο για smartphone και tablets. Επιπλέον η εφαρμογή COSMOTE TV δεν λειτουργεί σε συσκευές που έχουν γίνει ή είναι από τον κατασκευαστή root. (Μπορεί κάποιος να μας πει εκτός του box της Cosmote και το Χiaomi αν παίζει σε άλλοbox; Και αν ναι σε ποιο....)

Η kaonmedia δεν έχει καμία σχέση με την Xiaomi. Μακράν χειρότερη. Ρώτησα την kaonmedia για το android 9 εδώ και ένα μήνα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε φυσικά απάντησαν. Χθες ξανά έστειλα τίποτα. Σήμερα τους έστειλα στο φέισμπουκ με παρέπεμψαν στο ίδιο μειλ και όταν τους είπα τι συνέβαινε, μου είπαν πως θα το προωθήσουν το μήνυμα μου ώστε να μου απαντήσουν.

Σελίδα Cosmote..: Μπορεί κάποιος πελάτης να αγοράσει έναν άλλο WiFi Android TV αποκωδικοποιητή και να είναι συμβατό με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TV;
Ναι, η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για να λειτουργεί σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 και μεταγενέστερο.

Οι συσκευές που υποστηρίζονται από την COSMOTE είναι το Android TV Box (KAONMedia 6077) που παρέχεται με χρησιδάνειο από τον ΟΤΕ μαζί με σύνδεση COSMOTE Double Play με TV και τα 12μηνα πακέτα συμβολαίου COSMOTE TV (OTT) και έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή COSMOTE TV.

Προσοχή: Το Android TV λειτουργικό σύστημα είναι ειδικά φτιαγμένο από την Google για τηλεοράσεις/αποκωδικοποιητές και είναι διαφορετικό από το Android που προορίζεται μόνο για smartphone και tablets. Επιπλέον η εφαρμογή COSMOTE TV δεν λειτουργεί σε συσκευές που έχουν γίνει ή είναι από τον κατασκευαστή root. (Μπορεί κάποιος να μας πει εκτός του box της Cosmote και το Χiaomi αν παίζει σε άλλοbox; Και αν ναι σε ποιο....)
Σε nvidia Shield τρέχει σίγουρα το εχω δοκιμάσει. Λογικά πιστεύω πως τρέχει σε όλα τα Box που τρέχουν Android 8+ για τηλεοράσεις (το τονίζω, επειδή κυκλοφορούν και boxακια που δεν τρέχουν Android tv os) και αν δεν κάνω λάθος τρέχει και στο mi box 3

Guys, για να μην μπερδευόμαστε με τα Hz. Δεν έχουν σχέση με την ποιότητα. Έτσι κι αλλιώς, κανένα ελληνικό κανάλι δεν εκπέμπει στα 50 ή 60 fps. Τα Hz αφορούν πόσες φορές κάνει refresh η οθόνη ανά δευτερόλεπτο. Τα 50hz «ταιριάζουν» στα 25 fps (κυρίως Ευρωπαϊκά μέσα) και τα 60Hz με τα 30fps (κυρίως ΗΠΑ). Αν υπάρχει αναντιστοιχία - και δεν υπάρχει στο ενδιάμεσο κάποια τεχνολογία εξομάλυνσης τύπου Vsync - και οι ανανεώσεις της οθόνης ανά δευτερόλεπτο δεν ταιριάζουν σωστά (1 προς ένα, 1 προς δύο κ.λπ.) με τα frames του τίτλου ανά δευτερόλεπτο, υπάρχουν στιγμές που χάνονται ή «περισσεύουν» (μπακαλίστικο) frames.

Στο Apple TV (μόνο εκεί κατέχω) μπορούμε να επιλέξουμε την αυτόματη αλλαγή των Hz αναλόγως των fps του τίτλου. Το ίδιο ισχύει και με το HDR. Τα δύο χαρακτηριστικά που επιλέγει ο χρήστης είναι η αντιστοίχιση ρυθμού καρέ (Hz ως προς fps) και δυναμικού εύρους.

Έχω την αίσθηση πως κάποια στιγμή αυτό θα γίνει και στο δέκτη της Cosmote, αλλά η ρύθμιση στα 50Hz νομίζω πως είναι αρκετή καθώς όλο το πρόγραμμα της Cosmote εκπέμπεται στα 25fps.

Guys, για να μην μπερδευόμαστε με τα Hz. Δεν έχουν σχέση με την ποιότητα. Έτσι κι αλλιώς, κανένα ελληνικό κανάλι δεν εκπέμπει στα 50 ή 60 fps. Τα Hz αφορούν πόσες φορέ
ς κάνει refresh η οθόνη ανά δευτερόλεπτο. Τα 50hz «ταιριάζουν» στα 25 fps (κυρίως Ευρωπαϊκά μέσα) και τα 60Hz με τα 30fps (κυρίως ΗΠΑ). Αν υπάρχει αναντιστοιχία - και δεν υπάρχει στο ενδιάμεσο κάποια τεχνολογία εξομάλυνσης τύπου Vsync - και οι ανανεώσεις της οθόνης ανά δευτερόλεπτο δεν ταιριάζουν σωστά (1 προς ένα, 1 προς δύο κ.λπ.) με τα frames του τίτλου ανά δευτερόλεπτο, υπάρχουν στιγμές που χάνονται ή «περισσεύουν» (μπακαλίστικο) frames.

Στο Apple TV (μόνο εκεί κατέχω) μπορούμε να επιλέξουμε την αυτόματη αλλαγή των Hz αναλόγως των fps του τίτλου. Το ίδιο ισχύει και με το HDR. Τα δύο χαρακτηριστικά που επιλέγει ο χρήστης είναι η αντιστοίχιση ρυθμού καρέ (Hz ως προς fps) και δυναμικού εύρους.

Έχω την αίσθηση πως κάποια στιγμή αυτό θα γίνει και στο δέκτη της Cosmote, αλλά η ρύθμιση στα 50Hz νομίζω πως είναι αρκετή καθώς όλο το πρόγραμμα της Cosmote εκπέμπεται στα 25fps.
Έχεις δίκιο δεν διαφωνώ γι αυτά που λες απλά στο box όταν πάει στο 60Hz η εικόνα σπάει δεν είναι smooth σαν ν χάνει καρέ. (Παρατήρησε σε μια εκπομπή τύπου Παπαδάκη η σε οποιαδήποτε εκπομπή που από κάτω τρέχουν τα γράμματα πως κομπιάζουν δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)
Πίστεψε με από αρχές Ιανουαρίου το έχω επισημάνει και ήμουνα δύο βδομάδες με την Τεχνική Cosmote σε δοκιμές και εν τελεί έμεινε έτσι...
Στα 50 Hz παίζει άψογα και box της cosmote.

Άσχετο
• ήρθε σε κανέναν sms που παραπέμπει σε link έρευνας της νέας υπηρεσίας cosmote ott?
αποτελείται από 37 ερωτήσεις

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχεις δίκιο δεν διαφωνώ γι αυτά που λες απλά στο box όταν πάει στο 60Hz η εικόνα σπάει δεν είναι smooth σαν ν χάνει καρέ. (Παρατήρησε σε μια εκπομπή τύπου Παπαδάκη η σε οποιαδήποτε εκπομπή που από κάτω τρέχουν τα γράμματα πως κομπιάζουν δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)
Πίστεψε με από αρχές Ιανουαρίου το έχω επισημάνει και ήμουνα δύο βδομάδες με την Τεχνική Cosmote σε δοκιμές και εν τελεί έμεινε έτσι...
Στα 50 Hz παίζει άψογα και box της cosmote.

Άσχετο
• ήρθε σε κανέναν sms που παραπέμπει σε link έρευνας της νέας υπηρεσίας cosmote ott?
αποτελείται από 37 ερωτήσεις

Και σε εμένα ήρθε και το έκανα.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Kaon. Μου απάντησαν σήμερα πως η COSMOTE θα με ενημερώσει αν και ποτε θα αναβαθμιστεί. Λίγο χλωμό από τα λεγόμενα τους.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σε nvidia Shield τρέχει σίγουρα το εχω δοκιμάσει. Λογικά πιστεύω πως τρέχει σε όλα τα Box που τρέχουν Android 8+ για τηλεοράσεις (το τονίζω, επειδή κυκλοφορούν και boxακια που δεν τρέχουν Android tv os) και αν δεν κάνω λάθος τρέχει και στο mi box 3

Δεν ισχύει ακριβώς. Τρέχει και σε tanix tx9s που τρέχει 7.1 και δεν είναι android tv το στοκ λειτουργικό με το οποίο ήρθε. Όπως και σε firestick που δεν είναι 8 και δεν ειναι android tv όπως επιβεβαίωσε ο φίλος προτύτερα. Απλά με το tanix έπρεπε να κάνουμε hide με το magisk (δεν δούλευε με το root που ήρθε απεθυείας το οποίο είχε επιλογή να το κάνεις disable). Όπως και επίσης ήθελε και εξτρά να κάνουμε hide και το package name του magisk - υπάρχει και σχετική επιλογή αν τρέχει κάποιος magisk.
Απλά είναι μια διαδικασία που για τον αρχάριο ή αυτόν που θέλει "απλά" να δουλέψει απ'την αρχή καλύτερα να πάρει mi-box, nvidia shield ή ότι άλλο επώνυμο όπως λες.

@vprasinos έχω το tanix tx3 mini....με 7.1....τι να κάνω για να παίξει η νέα εφαρμογή Cosmote Tv;; Βοήθησέ με και κερνάω τσίπουρο....!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

@vprasinos έχω το tanix tx3 mini....με 7.1....τι να κάνω για να παίξει η νέα εφαρμογή Cosmote Tv;; Βοήθησέ με και κερνάω τσίπουρο....!

Χρειάζεσαι βασικές γνώσεις android flashing. Ψάξε http://4pda.ru/forum με chrome και ανοιχτή τη μετάφραση σε αγγλικά, ψάξε tanix tx3 mini και θα βρεις από custom ROMs μέχρι και TWRP. Επειδή έχω το tanix tx3 mini, του φλάσαρα την atvexperience ROM που έχει και TWRP. Επειδή όμως ξεφεύγουμε απ'το θέμα και δεν θέλω, ότι άλλο θες να ρωτήσεις με PM.

Εχει το κουμπι για να ανοιγεις και να κλεινεις το root?