andreaspap
Established Member
- 1 May 2007
- 284
Ωραιος!Ξερεις μηπως αν γινεται κι απο το chat?
Τηλεφωνικά το έχω κάνει μόνο.
Ωραιος!Ξερεις μηπως αν γινεται κι απο το chat?
Εμένα πάντως δύο άτομα που μίλησα δεν μου το δώσανε. Επέμεναν ότι θα πρέπει να χαλάσει το παλιό
Τηλεφωνικά το έχω κάνει μόνο.
Που το βρηκες το chat, αφου λενε "μη διαθεσιμο";Ενταξει,το εκανα εγω απο το chat
Xiaomi tv box νομίζω παίζει κανονικάΠαίδες, έχω δορυφορικό COSMOTE tv και την εφαρμογή στο ipad.
Τι επιλογές υπάρχουν για να το βλέπω και σε μια LG oled? Είδα ότι δεν υπάρχει COSMOTE tv app στο LG store. Έχω και ένα fireTV 4K, και πέρασα την cosmote tv εφαρμογή μέσω aptoid, αλλά κρασαρει διαρκώς.
Καμία ιδέα;
Xiaomi box ή stick!!!Παίδες, έχω δορυφορικό COSMOTE tv και την εφαρμογή στο ipad.
Τι επιλογές υπάρχουν για να το βλέπω και σε μια LG oled? Είδα ότι δεν υπάρχει COSMOTE tv app στο LG store. Έχω και ένα fireTV 4K, και πέρασα την cosmote tv εφαρμογή μέσω aptoid, αλλά κρασαρει διαρκώς.
Καμία ιδέα;
Σαν διακριτό ναι ειναι επειδή το εχω αλλα και το mi stick που ειναι πιο φθηνόΤο νέο google tv εν είδει chromecast που παίρνει και εφαρμογές από το play store δεν είναι καλύτερη επιλογή όντας μη διακριτό box;
Στο cosmote ott γίνεται η ταυτόχρονη θέαση σε κανάλια που δεν είναι αθλητικά; Και αν ναι πως; Γιατί όσες φορές το έχω δοκιμάσει δεν έπαιξε και εμφάνισε την καρτέλα
Αυτο ειναι το θεμα οτι πρεπει να εχω το πακετο των extra συσκευων. Ευχαριστω για την απαντησηΈχεις το πακέτο extra συσκευών πληρωμένο ή ως δώρο; Εάν το έχεις, απλά παίζει, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Χωρις ψηφιακη εξοδο ηχου ο νεος δεκτης; τι μακακια ειναι αυτη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.