Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παίδες, έχω δορυφορικό COSMOTE tv και την εφαρμογή στο ipad.
Τι επιλογές υπάρχουν για να το βλέπω και σε μια LG oled? Είδα ότι δεν υπάρχει COSMOTE tv app στο LG store. Έχω και ένα fireTV 4K, και πέρασα την cosmote tv εφαρμογή μέσω aptoid, αλλά κρασαρει διαρκώς.
Καμία ιδέα;

Τι επιλογές υπάρχουν για να το βλέπω και σε μια LG oled? Είδα ότι δεν υπάρχει COSMOTE tv app στο LG store. Έχω και ένα fireTV 4K, και πέρασα την cosmote tv εφαρμογή μέσω aptoid, αλλά κρασαρει διαρκώς.
Καμία ιδέα;
Xiaomi tv box νομίζω παίζει κανονικά

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καμία ιδέα;
Xiaomi box ή stick!!!

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το νέο google tv εν είδει chromecast που παίρνει και εφαρμογές από το play store δεν είναι καλύτερη επιλογή όντας μη διακριτό box;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το νέο google tv εν είδει chromecast που παίρνει και εφαρμογές από το play store δεν είναι καλύτερη επιλογή όντας μη διακριτό box;
Σαν διακριτό ναι ειναι επειδή το εχω αλλα και το mi stick που ειναι πιο φθηνό

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Δηλώστε βλάβη εξ αρχής. Εγώ πήρα τηλ και είπα ότι κάνει συνέχεια ροσταρτ κι επειδή το παλιό δεν έχει ρυθμίσεις που εχει το νέο να μου δώσουν το νέο. Αν έπεσα στην περίπτωση ευγενικού ή πρόθυμου υπαλλήλου δεν το ξέρω αλλά έγινε μέσα σε ένα λεπτό όλη η διαδικασία. Το κουριερ άργησε γιατί άλλα έλεγε ο ΟΤΕ και άλλα τα ΕΛΤΑ και το πήρα από κατάστημα αν και τελικά τα ΕΛΤΑ με ενημέρωσαν την επόμενη κι ας μου είχαν πει για δύο μέρες πιο μετά ως προβλεπόμενο χρόνο παραλαβης.
Όσοι καταφέρετε να καταχωρήσετε το αίτημα πηγαίνετε σε ένα Γερμανό - κοσμοτε που πάτε συχνά, θα σας εξυπηρετήσουν και αυτό το λέω γιατί εκεί που πήγα είχαν και τον παλιό αλλά τους είπα ότι θέλω μόνο το νέο και μου τον έδωσαν ως συχνός πελάτης που είμαι.. ( απλά πληρωμές μερικές φορές και αναβάθμιση άλλες δύο).
Αλλάξτε τον πάντως.. Ακόμα και η αίσθηση που σου δίνει εμφανισιακά είναι ανώτερη πέραν των ουσιοδων διαφόρων που ήδη έχουν αναφερθεί.

Στο cosmote ott γίνεται η ταυτόχρονη θέαση σε κανάλια που δεν είναι αθλητικά; Και αν ναι πως; Γιατί όσες φορές το έχω δοκιμάσει δεν έπαιξε και εμφάνισε την καρτέλα

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στο cosmote ott γίνεται η ταυτόχρονη θέαση σε κανάλια που δεν είναι αθλητικά; Και αν ναι πως; Γιατί όσες φορές το έχω δοκιμάσει δεν έπαιξε και εμφάνισε την καρτέλα

Έχεις το πακέτο extra συσκευών πληρωμένο ή ως δώρο; Εάν το έχεις, απλά παίζει, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Πηρα το νεοδεκτη (λεγοντας μια αθωα "υπερβολη)'
Φοβαμαι οτι ηταν απο επιστροφη γιατι καπου στο μενου που εχει τις συνδεδεμενες συσκευες βρηκα δυο που δεν ειναι δικες μου. Λετε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχεις το πακέτο extra συσκευών πληρωμένο ή ως δώρο; Εάν το έχεις, απλά παίζει, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Αυτο ειναι το θεμα οτι πρεπει να εχω το πακετο των extra συσκευων. Ευχαριστω για την απαντηση

Σήμερα εμφανίστηκαν στην εφαρμογή ott επιτέλους τα τοπικά ελληνικά κανάλια! Αλλά μόνο 4: atlas tv, E, action 24 και Αιγαίο. Στην cosmote μέσω δορυφόρου υπάρχουν και άλλα 6 όμως! Εμφανίστηκαν σε κάποιον και άλλα Εκτός από αυτά τα 4? Το περίεργο είναι ότι αυτά τα 4 εμφανίζονται πρώτα στη σχετική λίστα στο σάιτ της cosmote tv. Άρα μήπως υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν μου εμφανίζονται και τα υπόλοιπα 6 κανάλια?

Last edited: