Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,079
Εμένα που με βάλανε στη διαδικασία και μου στέλνουνε καινούργιο μποξάκι ότι έχει πρόβλημα το μποξάκιΑπο οτι φαινεται οχι ειναι θεμα της εφαρμογης. Στην τεχνικη υποστηριξη που το ανεφερα προσπαθουσε με το ζορι να με πεισει οτι εχει θεμα το ιντερνετ. Μη τυχον και φταιει η σουπερ εφαρμογη μας.
Τι να σου πω θα σου πω και εγώ όταν το δοκιμάσω αύριοΜου λένε κι εμένα για αλλαγή στο box, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας αρχίζει να μην συγχρονίζει ο ήχος με την εικόνα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το box? Να το αλλάξω;
Συνέχεια...Στον Ολυμπιακο σας εκανε καθολου χωρις λογο αλλαγες στην αναλυση της εικονας?
Καλησπέρα σας η γραμμή είναι κατοστάρα καθαρή και όπως λέει την έχουν ελέγξει είναι όλα OK δεν έχω συνδεδεμένες συσκευές που να τραβάνε ίντερνετ κλπ . Το κάνει τα πρώτα 5 λεπτά μετά κάπως φτιάχνει κάθε φορά που αλλάζω κανάλι τα πρώτα τρία με 5 λεπτά έχει το ίδιο πρόβλημα..Και αυτό στα ξαφνικά όμως Έπεσε κανονικά πριν .με το ίδιο μποξάκι στην εον Δεν το έκανε.. Όσο για την εικόνα με ενδιέφερε και τις ρυθμίσεις αν υπάρχει κάποια καλύτερη ρύθμιση στο προφίλ των χρωμάτων για καλύτερες επιδόσεις. σας ευχαριστώ. Μου στείλανε αντικατάσταση τον καονΑν σου κάνει buffering lags σε όλα τα κανάλια υπάρχει κάποιο θέμα στην γραμμή σου.
Αν το κάνει σε συγκεκριμένο κανάλι μόνο, τότε κάτι άλλο παίζει.
Ρυθμίσεις δεν έχει και τίποτα να κάνει διαφορά. Δεν ξέρω τι περιμένεις να αλλάξεις στην εικόνα. Δώσε λεπτομέρειες, εξήγησε καλύτερα το πρόβλημα και το τι επιζητάς για να βοηθήσουμε.
Τα ίδια κάνει και σε μένα που έχω το box κανονικά το δικό τηςΚαλησπέρα, χτες πέρασα στο Mi Box S μερικές εφαρμογές όπως το Button Mapper και το Dashboard και έκτοτε η εικόνα στην Cosmote TV κάνει κάποια σπασίματα για τα πρώτα 2-3 λεπτά κάθε φορά που συνδέομαι σε νέο κανάλι και μετά διορθώνεται από μόνο του. Έκανα hard reset, όπου πέρα από τις βασικές εφαρμογές, πέρασα μόνο το Cosmote app και το KODI, ωστόσο το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Σημειωτέον ότι η ανάλυση είναι 1080p στα 50Hz και μέχρι χτες με αυτό το configuration δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Παίζει μήπως κάτι με τα permissions και κάποια σύνδεση που προσπαθεί να κάνει το Cosmote app στο background? Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω συγκεκριμένα permissions, π.χ. location? Έχει να κάνει μήπως με κάποια ρύθμιση στο Google account του box?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.