michkal91
AVClub Addicted Member
- 23 May 2011
- 2,017
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και γω σε oled lg του 2017.Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς και υπάρχει λύση αλλά σε LG oled 2017 μου εμφανίζει πολύ συχνά τις πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης σε ταινίες και σειρές και σε replay tv. Σε ζωντανό πρόγραμμα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Κι εγώ σε LG SK7900PLA με webos 3.9.0 , τι λειτουργικό έχεις ;Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και γω σε oled lg του 2017.
Έχω την oled 55B7V με το ίδιο web os 3.9.0. Χθες έβγαλε αναβάθμιση η εφαρμογή της cosmote, δεν το τσέκαρα ακόμα αν συνεχίζει το πρόβλημα.Κι εγώ σε LG SK7900PLA με webos 3.9.0 , τι λειτουργικό έχεις ;
Είναι για ιταλικές εκδόσεις τα discoveryοχι για την cosmote.Καλησπέρα διάβασα στο rexat Ότι υπάρχει κινητικότητα και προσθήκη καναλιών αν κατάλαβα καλά Ντισκάβερι Και κάτι ξένα μουσικά κανάλια : https://rexsat.blogspot.com/2021/11/1711-eutelsat-9b-9e-highlights-feelgood.html?m=1
Α σας ευχαριστώ πολλή .Είναι για ιταλικές εκδόσεις τα discoveryοχι για την cosmote.
Δυστυχώς ούτε τα μουσικάΑ σας ευχαριστώ πολλή .
Προφανώς περιμένουμε μόνο τα μουσικά αν κατάλαβα καλά;
Tα Telehit Musica (προσωρινά FTA) είναι μεξικάνικα μουσικά που προορίζονται για καλωδιακές τροφοδοσίες και δεν λαμβάνονται με το δορυφορικό δέκτη της Cosmote tv, καθώς δεν υποστηρίζει SR κάτω από 20000...,Δυστυχώς ούτε τα μουσικά![]()
Σε μένα εμφανίζεται η αναδυόμενη κάτω μπάρα κατά διαστήματα χωρίς λόγο και καλύπτει τους υπότιτλους.Εγώ πάντως σε LG TV Oled B7 όταν βλέπω on-demand οι υπότιτλοι είναι πολύ ψηλά στην οθόνη. Αυτό το πρόβλημα έχετε και εσείς?
Μια χαρά είναι η εικόνα. Λίγο καλύτερη από το δορυφορικό θα έλεγα.Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν πάνε του δορυφορικούς σε ΟΤΤ.
Μια χαρά είναι η εικόνα. Λίγο καλύτερη από το δορυφορικό θα έλεγα.
Σε μένα είναι τέλεια η εικόνα. Άρα το πρόβλημα είναι στη γραμμή σου.Δεν αλλάζει η ανάλυση αλλά δεν είναι ομαλή η εικόνα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.