Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς και υπάρχει λύση αλλά σε LG oled 2017 μου εμφανίζει πολύ συχνά τις πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης σε ταινίες και σειρές και σε replay tv. Σε ζωντανό πρόγραμμα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και γω σε oled lg του 2017.

Κι εγώ σε LG SK7900PLA με webos 3.9.0 , τι λειτουργικό έχεις ;
Έχω την oled 55B7V με το ίδιο web os 3.9.0. Χθες έβγαλε αναβάθμιση η εφαρμογή της cosmote, δεν το τσέκαρα ακόμα αν συνεχίζει το πρόβλημα.

Δυστυχώς ούτε τα μουσικά 😥
Tα Telehit Musica (προσωρινά FTA) είναι μεξικάνικα μουσικά που προορίζονται για καλωδιακές τροφοδοσίες και δεν λαμβάνονται με το δορυφορικό δέκτη της Cosmote tv, καθώς δεν υποστηρίζει SR κάτω από 20000...,
H COSMOTE TV εκτός από την πρόσφατη αναβάθμιση του MAD σε HD, καλά θα κάνει να μας βάλει τα διαχρονικά MTV 80s και MTV 90s (ανήκουν στην Paramount network με την οποία επίκειται ανανέωση συμφωνίας στα κινηματογραφικά), όπως σε SKY UK από τις 31 Μαρτίου 2022...

Εγώ πάντως σε LG TV Oled B7 όταν βλέπω on-demand οι υπότιτλοι είναι πολύ ψηλά στην οθόνη. Αυτό το πρόβλημα έχετε και εσείς?

Εγώ πάντως σε LG TV Oled B7 όταν βλέπω on-demand οι υπότιτλοι είναι πολύ ψηλά στην οθόνη. Αυτό το πρόβλημα έχετε και εσείς?
Σε μένα εμφανίζεται η αναδυόμενη κάτω μπάρα κατά διαστήματα χωρίς λόγο και καλύπτει τους υπότιτλους.

Εκτός το mi box s ποιο άλλο box με θύρα lan προτείνεται για OTT ?
Έχω δει ένα Nokia αξίζει ?