petros_ksp
Senior Member
- 1 March 2021
- 677
Ανοίξει η παράλληλη θεαση αθλητικών στην κόσμοτε. Βλέπω παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή από 2 συσκευες.
Last edited:
Λογικά αναφέρεσαι σε OTT....εμένα σε δορυφορικό συμβόλαιο που βλέπω μέσω app, δεν με αφήνει να δω και από το κινητό....Ανοίξει η παράλληλη θεαση αθλητικών στην κόσμοτε. Βλέπω παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή από 2 συσκευες.
Ναι σε ott αναφέρομαι.Λογικά αναφέρεσαι σε OTT....εμένα σε δορυφορικό συμβόλαιο που βλέπω μέσω app, δεν με αφήνει να δω και από το κινητό....
Εμείς ήδη βλέπαμε σε δύο.Λογικά αναφέρεσαι σε OTT....εμένα σε δορυφορικό συμβόλαιο που βλέπω μέσω app, δεν με αφήνει να δω και από το κινητό....
Δεν αξίζει το δορυφορικό παιδιά εδώ και χρόνια. Ειδικά με την καλύτερη ποιότητα του ott συν το on demand συν το replay TV συν το πακέτο extra συσκευών. Και είναι και πολύ πιο αργή η αλλαγή στα κανάλια στο δορυφορικό. Και εγώ στην αρχή ξινισα γιατί είχα pvr στο δορυφορικό αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.Παντως τωρα γνεται αδικο για τους δορυφορικους οι οποιοι εχουν 1 θεαση απο οττ δηλαδη 2 συνολικα ασχετα με το καναλι και πρεπει να πληρωσουν το εξτρα πακετο των 5 ευρω τον μηνα για παραπανω θεασεις
Ενω οι οττ εχουν το εξτρα πακετο δωρεαν και μπορουν να βλεπουν 3 προγραμματα ταυτοχρονα
Ναι αλλά οι ott είχαν μια θέση στα αθλητικά τόσα χρονιαΠαντως τωρα γνεται αδικο για τους δορυφορικους οι οποιοι εχουν 1 θεαση απο οττ δηλαδη 2 συνολικα ασχετα με το καναλι και πρεπει να πληρωσουν το εξτρα πακετο των 5 ευρω τον μηνα για παραπανω θεασεις
Ενω οι οττ εχουν το εξτρα πακετο δωρεαν και μπορουν να βλεπουν 3 προγραμματα ταυτοχρονα
Συνολικά είναι 3 οι συσκευές,για ψάξτε το.Παντως τωρα γνεται αδικο για τους δορυφορικους οι οποιοι εχουν 1 θεαση απο οττ δηλαδη 2 συνολικα ασχετα με το καναλι και πρεπει να πληρωσουν το εξτρα πακετο των 5 ευρω τον μηνα για παραπανω θεασεις
Αθλητικά τα υπόλοιπα όλα τα κανάλια κανονικά σε 3 συσκευές ταυτόχρονα.Αθλητικά οι ΟΤΤ σε μια μόνο συσκευή επιτρεπόταν να βλέπουμε είτε ήταν smart tv είτε κινητό είτε υπολογιστής κλπ
1 ο δεκτης του δορυφορικου και 1 απο την εφαρμογηΣυνολικά είναι 3 οι συσκευές,για ψάξτε το.
Κατά τα άλλα είναι κακό το δορυφορικό...
Ακριβωϛ αυτο ισχυει στο δορυφορικο...1 ο δεκτης του δορυφορικου και 1 απο την εφαρμογη
Αν παω να δω και απο αλλη εφαρμογη εβγαζε για οριο συσκευων και αποσύνδεση απο την μια που πρεπει να γινει
Ζητώ συγνώμη, απλά μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν σε δορυφορικό και νόμιζα ακόμα ότι ήμουν έτσι. Σε ott φίλος έπαιξε σε 2 αθλητικά ταυτόχρονα1 ο δεκτης του δορυφορικου και 1 απο την εφαρμογη
Αν παω να δω και απο αλλη εφαρμογη εβγαζε για οριο συσκευων και αποσύνδεση απο την μια που πρεπει να γινει
Ζητώ συγνώμη, απλά μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν σε δορυφορικό και νόμιζα ακόμα ότι ήμουν έτσι. Σε ott φίλος έπαιξε σε 2 αθλητικά ταυτόχρονα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.