Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ανοίξει η παράλληλη θεαση αθλητικών στην κόσμοτε. Βλέπω παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή από 2 συσκευες.
Λογικά αναφέρεσαι σε OTT....εμένα σε δορυφορικό συμβόλαιο που βλέπω μέσω app, δεν με αφήνει να δω και από το κινητό....

Δηλαδή άμα κρατήσω και cosmote και EON θα βλέπω από 4 συσκευές ταυτόχρονα ή και από 5 αν το κρατήσει η nova όπως είναι και δεν το μειώσει σε 2. Το μόνο που μένει να ανοίξει και αυτή θέσεις για μεγάλες οθόνες όπως η κόσμοτε.

• Like
Reactions: speed79
Παντως τωρα γνεται αδικο για τους δορυφορικους οι οποιοι εχουν 1 θεαση απο οττ δηλαδη 2 συνολικα ασχετα με το καναλι και πρεπει να πληρωσουν το εξτρα πακετο των 5 ευρω τον μηνα για παραπανω θεασεις

Ενω οι οττ εχουν το εξτρα πακετο δωρεαν και μπορουν να βλεπουν 3 προγραμματα ταυτοχρονα

Παντως τωρα γνεται αδικο για τους δορυφορικους οι οποιοι εχουν 1 θεαση απο οττ δηλαδη 2 συνολικα ασχετα με το καναλι και πρεπει να πληρωσουν το εξτρα πακετο των 5 ευρω τον μηνα για παραπανω θεασεις

Ενω οι οττ εχουν το εξτρα πακετο δωρεαν και μπορουν να βλεπουν 3 προγραμματα ταυτοχρονα
Δεν αξίζει το δορυφορικό παιδιά εδώ και χρόνια. Ειδικά με την καλύτερη ποιότητα του ott συν το on demand συν το replay TV συν το πακέτο extra συσκευών. Και είναι και πολύ πιο αργή η αλλαγή στα κανάλια στο δορυφορικό. Και εγώ στην αρχή ξινισα γιατί είχα pvr στο δορυφορικό αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πηρα τηλεφωνο την COSMOTE TV και μου ειπαν οτι για την διακοπη το πεναλτι ειναι 20 Ευρω. Ξαναρωτησα μηπως εκανα λαθος και μου επανελαβε ο υπαλληλος το ιδιο ποσο... Εχω αλλο 1 χρονο συμβολαιο

• Wow
Reactions: AntonisTz
Πηρα τηλεφωνο την COSMOTE TV και μου ειπαν οτι για την διακοπη το πεναλτι ειναι 20 Ευρω. Ξαναρωτησα μηπως εκανα λαθος και μου επανελαβε ο υπαλληλος το ιδιο ποσο... Εχω αλλο 1 χρονο συμβολαιο
Από περιέργεια ρώτησα και εγώ...

Screenshot_2024-08-02-13-46-07-689_gr.cosmote.myaccount.widget-edit.jpg

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Ναι αλλά οι ott είχαν μια θέση στα αθλητικά τόσα χρονια

Συνολικά είναι 3 οι συσκευές,για ψάξτε το.
Κατά τα άλλα είναι κακό το δορυφορικό...

Αθλητικά οι ΟΤΤ σε μια μόνο συσκευή επιτρεπόταν να βλέπουμε είτε ήταν smart tv είτε κινητό είτε υπολογιστής κλπ
Αθλητικά τα υπόλοιπα όλα τα κανάλια κανονικά σε 3 συσκευές ταυτόχρονα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Οτι θελουν λενε στο τηλεφωνο αλλα εχει να κανει με ποσους μηνες εχεις ακομα συμβολαιο. Εγω εχω ακομα 13 και μου ειπαν τωρα 83,33 Ευρω

Συνολικά είναι 3 οι συσκευές,για ψάξτε το.
Κατά τα άλλα είναι κακό το δορυφορικό...
1 ο δεκτης του δορυφορικου και 1 απο την εφαρμογη
Αν παω να δω και απο αλλη εφαρμογη εβγαζε για οριο συσκευων και αποσύνδεση απο την μια που πρεπει να γινει

Αν παω να δω και απο αλλη εφαρμογη εβγαζε για οριο συσκευων και αποσύνδεση απο την μια που πρεπει να γινει
Ακριβωϛ αυτο ισχυει στο δορυφορικο...

• Like
Reactions: antonogreg
Καλημερα παιδια. Εχω χασει την μπάλα. Ας μου πει καποιος διοτι εχω κ cosmote δορυφορικο αλλα κ ΕΟΝ μεσω ιντερνετ . Τι γινεται απο την στιγμη που θα μπουν τα EON sports στην cosmote; εννοω τι αλλαζει ή εχει αλλάξει ήδη? Συγκεκριμένα οσοι εχουν cosmote δορυφορικο ξεχωρα απο αυτο μεχρι ποσες συσκευες αλλες μπορουν να το εχουν και πιο ειδικα πόσες ταυτοχρονες κ ακομα πιο συγκεκριμενα μεχρι ποσα αθλητικα ταυτοχρονα. Ευχαριστω.

Για οσους εχουν Δορυφορικο Cosmote δεν αλλαζει τιποτα
Οτι ισχυει και τωρα ισχυει και μετα σύμφωνα με αυτα που γραφει η cosmote στο σαιτ της

• Like
Ζητώ συγνώμη, απλά μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν σε δορυφορικό και νόμιζα ακόμα ότι ήμουν έτσι. Σε ott φίλος έπαιξε σε 2 αθλητικά ταυτόχρονα

• Like
Ζητώ συγνώμη, απλά μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν σε δορυφορικό και νόμιζα ακόμα ότι ήμουν έτσι. Σε ott φίλος έπαιξε σε 2 αθλητικά ταυτόχρονα

Γράφτηκε και εδώ μέσα πριν λίγες ημέρες, ότι η Cosmote άνοιξε την 2η παράλληλη θέαση αθλητικού καναλιού.