Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στην αρχή έπαιζε κανονικά. Μετά το έκλεισα κι όταν πήγα να το βάλω ξανά, δεν έμπαινε καν ενώ ολα τα άλλα κανάλια έπαιζαν κανονικά, αυτό δεν φόρτωνε. Τώρα παίζει ξανά κανονικά. Στο διάστημα που δεν έπαιζε, το έβαλα μέσω νοβα. Στη νοβα έχει πολύ χειρότερη εικόνα. Στην κόσμοτε ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω, σαν στατική εικόνα είναι οκ αλλα δεν έχει ομαλή κίνηση. Τουλάχιστον σ εμένα.

Κατω τα χερια απο την υπαρχουσα εφαρμογη της cosmote tv μου αρεσει και με βολευει παρα παρα πολυ!!!
αν την ειχεσ σε μη android smart tv δεν θα σου αρεσε και τοσο. στη σαμσουνγκ μια ωρα να αλλαξει καναλι

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
αν την ειχεσ σε μη android smart tv δεν θα σου αρεσε και τοσο. στη σαμσουνγκ μια ωρα να αλλαξει καναλι
δεν εχω αποψη για samsung παντως απο το box τους που βλεπω και ειναι μια χαρα η εφαρμογη!

δεν εχω αποψη για samsung παντως απο το box τους που βλεπω και ειναι μια χαρα η εφαρμογη!
Και σε Lg το ιδιο χαλι. Σε TCL Android tv πολυ καλη συνολικη εμπειρια.

Εγώ μόνο σε android box έχω την εφαρμογή. Στις τηλεοράσεις δεν παλεύεται με το πόσο αργή είναι. Αυτό που λείπει παρά πολυ είναι η ειδοποίηση προγράμματος και βέβαια τα να βλέπεις μόνο τα favourites όπως στην νόβα και όχι να περνάς από 20 κανάλια για να βάλεις αυτό που θες

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μπορει να ειναι αργη σε LG... ομως η αμεση αλλαγη καναλιου, με τον αριθμο του, το... υπερκαλυπτει!!

pvs
Μπορει να ειναι αργη σε LG... ομως η αμεση αλλαγη καναλιου, με τον αριθμο του, το... υπερκαλυπτεi
ακομα και αριθμουσ να εχει το τηλεκοντρολ σου δε σου γυριζει ενασ εκνευριστικοσ μπλε κυκλοσ μεχρι να φορτωσει το καναλι?

pvs

ακομα και αριθμουσ να εχει το τηλεκοντρολ σου δε σου γυριζει ενασ εκνευριστικοσ μπλε κυκλοσ μεχρι να φορτωσει το καναλι?
Εμενα στο boxaki nokia δεν γυριζει γινεται αμεσσα η αλλαγη. με 100 αρα γραμμη voda. Η εμπειρια σε συγκριση με την εφαρμογη στην tv μου samsung 55αρα μοντελο 2024 ειναι χαοτικη, και φταιει η εφαρμογη γιαυτο. Νομιζω οτι καλυτερη εμπειρια σε καθημερινη χρηση απο ενα καλο boxaki δεν μπορεις να εχεις σε καμμια tv.

• Like
Reactions: speed79
Λογικό γιατί το νοκια προφανώς έχει android tv. Ότι είναι android tv ή google tv παίζει σωστά . Ακόμα και smart tv s με τα ποιο πάνω λειτουργικά . Το πρόβλημα είναι στις Samsung και LG που δεν έχουν κάτσει να φτιάξουν μια σωστή εφαρμογή. Όταν κάποιος αγοράζει μια smart tv την αγοράζει για να μη χρησιμοποιεί εξωτερικά box και όπως όλα τα άλλα παίζουν σωστά Netflix prime Disney κλπ απαιτεί και από την COSMOTE την eon και την Vodafone να βγάλει μια σωστή εφαρμογή, αλλα τι ζητάω τώρα…

Φυσικά και γυρίζει... Όμως, προτιμώ αυτό... από το να ψάχνω, πατώντας 10-15 φορές, για να κάνω zapping μεταξύ 2 καναλιών.

Θυμίζω σε μερικά μποξακια τα τηλεκοντρόλ έχουν αριθμούς
Το θέμα όμως είναι, ότι το επίσημο Box της Cosmote δε δίνει τη δυνατότητα αυτή... Και για 'μένα είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους.

Κάτι μου λέει ότι πάμε ολοταχώς για magneta tv επειδή είπαν ότι θα αξιοποιήσουν το magenta σε προϊόντα και υπηρεσίες

• Like
Reactions: billys13
Τα μπέρδεψαν χθες και έχασαν στο replayTV μια ώρα postgame Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ από τις 21:15 μέχρι 22:15 ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει
Τα ίδια στο Nova Prime, λείπει το pregame του Εφές - Παναθηναϊκός στις 19:15

Το έχει σε επανάληψη στο Nova Start στις 11 το πρωί βέβαια

Attachments

• progr.png
    progr.png
    316.2 KB · Views: 28
  • replay.png
    replay.png
    203.1 KB · Views: 28
  • Like
Reactions: kostthem
mega news