Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το Cosmote TV μέσω της σχετικής εφαρμογής της SMART τηλεόρασης μου (Samsung). Η έκδοση της εφαρμογής είναι η πιο πρόσφατη (έκδοση 1.34.6 , έκδοση smart TV OS 4.00, έκδοση middleware v 3.4.48). Στην εν λόγω εφαρμογή, έχω επιλέξει από το μενού ρυθμίσεων, στις ρυθμίσεις ήχου, να παίζει ήχο dolby 5.1. Τις τελευταίες ημέρες όμως διαπίστωσα το εξής: ενώ όταν παρακολουθείς το live πρόγραμμα (ή το replay) και η ταινία/σειρά έχει ήχο dolby 5.1, τότε αυτή φορτώνει κανονικά και ξεκινάει η αναπαραγωγή της (με ήχο dolby 5.1). Όταν όμως επιλέξεις να δεις μια ταινία από τις υπάρχουσες συλλογές στα μενού «Ταινίες» ή «Σειρές» (όλο το on demand περιεχόμενο της πλατφόρμας δηλαδή), αν η ταινία/σειρά έχει ήχο dolby 5.1 (οι περισσότερες δηλαδή), τότε η εφαρμογή δεν μπορεί να τις φορτώσει και να ξεκινήσει την αναπαραγωγή τους. Δείχνει μόνο τον μπλε κύκλο να γυρίζει και η ταινία δεν ξεκινάει ποτέ, όσο και να αναμένεις, και κάποια στιγμή σε ξαναπετάει στο κεντρικό μενού. Τις ταινίες που έχουν μόνο stereo ήχο τις φορτώνει κανονικά. Για να μπορέσεις να δεις αυτές που έχουν ήχο dolby 5.1, πρέπει κάθε φορά να πηγαίνεις στο μενού «ρυθμίσεις» και να υποβαθμίζεις την ρύθμιση ήχου από dolby 5.1 σε stereo. Αν το κάνεις αυτό, και ξαναπάς στην ίδια ταινία/σειρά, τότε μόνο ξεκινάει να την παίζει (αλλά με υποβαθμισμένο ήχο stereo). Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε παλαιότερα και δεν νομίζω οτι οφείλεται στην τηλεόραση, γιατί έχει παρουσιαστεί και στις δύο τηλεοράσεις Samsung που έχω. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή της Cosmote tv στις εν λόγω τηλεοράσεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πιθανολογώ ότι οφείλεται σε κάποιο “bug” της τελευταίας ενημέρωσης της εν λόγω εφαρμογής, η οποία βλέπω πως έγινε την 24/3/2026. Έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος χρήστης αντιστοιχο πρόβλημα στην εφαρμογή για την Cosmote TV της smart τηλεόρασης του;