Για παιχνίδι όπως το χθεσινό του οσφπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανεπίτρεπτο να έχει τέτοια εικόνα.
Όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία σχέση.
Τι να πω, κρίμα.
Το ιδιο και εγω με την xr55x90lsony. Στη σονυ μου ειπανε θελει ρυθμιση απο κοσμιτε τι βι. Αφου την πηρε το σερβις 15 μερες με εγγυηση.Και σε μενα το εχει κανει στο 4Κ σε mi box s
Μπορώ ήδη να το κάνω αυτό μιας και τον τελευταίο χρόνο έβλεπα κυρίως από το Shield Pro στο Home Cinema και από το απλό shield στην παλιά μου τηλεόραση KS8000 και από το app για android tv στη νέα μου TCLΠεριμένουμε εντυπώσεις από τη σύγκριση του iptv με το δορυφορικό. Και εγώ έχω δορυφορικό Cosmote TV και σκέφτομαι να το αλλάξω σε iptv. Μετά την αφαίρεση του on demand, το δορυφορικό χρησιμοποιείται ουσιαστικά μόνο για θέαση αθλητικών. Επειδή είναι συνδεδεμένο σε μια Kuro που δεν είναι smart, αναγκαστικά στην ίδια τηλεόραση είναι συνδεδεμένο και ένα MiBox για θέαση on demand. Έχω internet μέσω οπτικής ίνας και το iptv φαίνεται πιό σωστή επιλογή αλλά επειδή κατά καιρούς διαβάζω για διάφορα προβλήματα στη θέαση δεν έχω κάνει την αλλαγή έως τώρα.
Μπορώ ήδη να το κάνω αυτό μιας και τον τελευταίο χρόνο έβλεπα κυρίως από το Shield Pro στο Home Cinema και από το απλό shield στην παλιά μου τηλεόραση KS8000 και από το app για android tv στη νέα μου TCL
Αν εξαιρέσεις 1-2 φορές που είχε θέμα traffic το OTT (και σου έριχνε αυτόματα την ανάλυση/bitrate ή δεν έπαιζε και καθόλου), η εικόνα του OTT ήταν πάντα καλύτερη στο Home Cinema. Στο OTT είναι 1080p50 στα 6 Mbit ενώ στο δορυφορικό είναι 1080i50 με το bitrate να παίζει από κανάλι σε κανάλι, κάποια είναι πιο πάνω και κάποια πιο κάτω. Θεωρώ πως σε συνδυασμό με το AI upscaling του Shield Pro η πυκνότητα του 1080p50 καταλήγει να αποδίδει ανώτερη εικόνα από το 1080i50, ακόμα κι αν το 2ο είχε κατά περίπτωση μεγαλύτερο bitrate
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.