Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV
Άλλο να αυξηθούν όλες οι συνδρομές κατά 3 ευρώ(ή 5 για 12μηνο συμβόλαιο) και άλλο να πάνε όλοι σε τιμή τιμοκαταλόγου.
Αν έχεις πάρει μία προσφορά για 24 μήνες, πρέπει να εξακολουθήσεις να πληρώνεις λιγότερα από την τιμή τιμοκαταλόγου.
Προσωπικά είμαι στα 17,90 και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω 3 ευρώ παραπάνω για το έξτρα περιεχόμενο.
Αλλά θα είναι απαράδεκτο όσους έχουμε τέτοια προσφορά να μας πάνε στα 24,90.
Προφανώς και είναι λίγα τα 3 ευρώ, αλλά δεν περίμενα μεγαλύτερη αύξηση επειδή ο ΟΤΕ κυρίως να προσθέσει συνδρομητές σε τηλεφωνία-internet θέλει, χρησιμοποιώντας το OTE TV για να τους τραβήξει.
Και το BT στην Αγγλία το ίδιο κάνει, δίνοντας σε εξευτελιστικές τιμές το αθλητικό περιεχόμενο που έχει στους συνδρομητές ιντερνετ.
Αν ο ΟΤΕ σας έδινε τη δυνατότητα να μείνετε στην ίδια τιμή, αλλά ότι προσθήκη μπαίνει μετά τη συμφωνία σας για κλειστή τιμή να μη το βλέπετε, θα ήσασταν ικανοποιημένοι; Ποιον κοροϊδεύετε επιτέλους; Αφού αν ίσχυε αυτό, το 95% (για να μη πω 99%) θα πήγαιναν να πληρώσουν το έξτρα τρίευρω. Κουτοπονηριές, θα κλείσω τώρα κλειστό συμβόλαιο που ξέρω ότι σε 6 μήνες θα έχει νέο περιεχόμενο για να κλειδώσω τη χαμηλή τιμή. Όποιος πίστευε πως στα ίδια χρήματα θα έβλεπε και το ακριβότερο απ' όλα αθλητικό περιεχόμενο, ήταν το λιγότερο αφελής.
3 ευρώ για champions league και europa είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. Τα δικαιώματα κόστισαν 40 εκατομμύρια το χρόνο. Ποιος νομίζατε θα τα πληρώσει;
Άλλο να αυξηθούν όλες οι συνδρομές κατά 3 ευρώ(ή 5 για 12μηνο συμβόλαιο) και άλλο να πάνε όλοι σε τιμή τιμοκαταλόγου.
Αν έχεις πάρει μία προσφορά για 24 μήνες, πρέπει να εξακολουθήσεις να πληρώνεις λιγότερα από την τιμή τιμοκαταλόγου.
Προσωπικά είμαι στα 17,90 και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω 3 ευρώ παραπάνω για το έξτρα περιεχόμενο.
Αλλά θα είναι απαράδεκτο όσους έχουμε τέτοια προσφορά να μας πάνε στα 24,90.
Προφανώς και είναι λίγα τα 3 ευρώ, αλλά δεν περίμενα μεγαλύτερη αύξηση επειδή ο ΟΤΕ κυρίως να προσθέσει συνδρομητές σε τηλεφωνία-internet θέλει, χρησιμοποιώντας το OTE TV για να τους τραβήξει.
Και το BT στην Αγγλία το ίδιο κάνει, δίνοντας σε εξευτελιστικές τιμές το αθλητικό περιεχόμενο που έχει στους συνδρομητές ιντερνετ.