Νέα για Cosmote TV

Το έχω πει και παλαιοταιρα κι απευθύνομαι κυρίως στον φίλο που ειναι μέσα στα της cosmote , για το Apple TV έχει γίνει καμια αναφορά στην εταιρία τώρα που θέλει να διευρύνει την πελατεία της; Ειναι κρίμα να αφήνει ανεκμετάλλευτη την πλατφόρμα

Το έχω πει και παλαιοταιρα κι απευθύνομαι κυρίως στον φίλο που ειναι μέσα στα της cosmote , για το Apple TV έχει γίνει καμια αναφορά στην εταιρία τώρα που θέλει να διευρύνει την πελατεία της; Ειναι κρίμα να αφήνει ανεκμετάλλευτη την πλατφόρμα

Θεωρώ ότι για το Apple TV δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί αφού ήδη υπάρχει εφαρμογή για iOS. Το θέμα είναι τι έχουν ως προτεραιότητα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από ότι διάβασα το app για την τηλεόραση θα γίνει σε συνεργασία με Samsung

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους περιφερειακούς σταθμούς από την Cosmote TV

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η COSMOTE TV, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, δίνει τη δυνατότητα σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να αναμεταδώσουν το πρόγραμμά τους μέσα από τη συνδρομητική της πλατφόρμα.

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση και προκειμένου να είναι σε θέση να εντάξει στο μπουκέτο καναλιών της τους σταθμούς που ενδιαφέρονται, η COSMOTE TV προσκαλεί τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να καταθέσουν αίτημα παραμονής ή ένταξης τους στη δορυφορική πλατφόρμα για τα επόμενα 3 έτη.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε όλους τους νομίμως λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, που εκπέμπουν νόμιμα συμπεριλαμβανομένων όσων φιλοξενούνται ήδη στην πλατφόρμα της COSMΟΤΕ TV[1].

Η δυνατότητα για κατάθεση αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία, την αίτηση και τα συνοδευτικά έγγραφα στο 210-6117032

[1] Σε περίπτωση που προκηρυχθεί διαδικασία αδειοδότησης από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τους σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας, οι σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας για να αναμεταδίδονται από την πλατφόρμα COSMOTE TV, θα πρέπει να αδειοδοτηθούν σύμφωνα με αυτή.

http://www.typologies.gr/prosklisi-...-perifereiakoys-stathmoys-apo-tin-cosmote-tv/

Έτσι όπως το πάει η cosmote την βλέπω σε λίγο καιρό να έχει εικόνα σαν του Αντ1 προ hd

Το πιάσαμε το νόημα.. στον νέο αναμεταδότη θα μπούν τα 5 επίγεια, και καμια 15αριά ακόμα τοπικά.
Αντε και οποιος έχει κάνα καναλάκι που εκπέμπει στο χωριο του.. ήρθε η ώρα να το βλέπουν και στο διπλανό χωριό

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Για τα περιφερειακά κανάλια διαβάστε αυτό το άρθρο https://digitaltvinfo.gr/news/media...te-tv-enoikazei-xoro-sta-perifereiaka-kanalia

Τέρμα η δωρεάν μετάδοση των περιφερειακών δηλαδή. Να δούμε πόσα θα δεχτούν να πληρώνουν.
Πάντως αν πληρώνουν λογικά θα έχουν την απαίτηση η λήψη τους να είναι δυνατή και χωρίς συνδρομές (τύπου freeview).
Και η Cosmote θα βγει κερδισμένη, με τα έσοδα θα μπορεί να καλύψει τα έξοδα του αναμεταδότη που θα χρησιμοποιούν και να πάει και για νέο αναμεταδότη.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους περιφερειακούς σταθμούς από την Cosmote TV

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η COSMOTE TV, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, δίνει τη δυνατότητα σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να αναμεταδώσουν το πρόγραμμά τους μέσα από τη συνδρομητική της πλατφόρμα.[/url]

Η πρόσκληση της Cosmote TV και ο σχετικός τιμοκατάλογος

https://digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/download/142_c6f6d53062375bd388395b517f01a641

Εγω βλεπω να αποχωρουν καναλια περιφεριακα μαζικα πλεον.θεωρω οτι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μπορουν να ανταπεξέλθουν αρκετα απο αυτα στην ετησια συνδρομη.μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο το τσαμπα στα 30 ως 100χιλιαρικα ειναι τερατωδης διαφορα.
Το να ζηταει αντίτιμο εκπορεύεται απο καποιο νομο απο εδω κ εξης η ειναι εμπορικη αποφαση;

Είναι πολλά τα λεφτά.Εδώ πολλά δεν μπορούν να πληρώσουν τα 3000 της digea

Εγω βλεπω να αποχωρουν καναλια περιφεριακα μαζικα πλεον.θεωρω οτι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μπορουν να ανταπεξέλθουν αρκετα απο αυτα στην ετησια συνδρομη.μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο το τσαμπα στα 30 ως 100χιλιαρικα ειναι τερατωδης διαφορα.
Το να ζηταει αντίτιμο εκπορεύεται απο καποιο νομο απο εδω κ εξης η ειναι εμπορικη αποφαση;

Εμπορικη αποφαση.
Ο δορυφορος κοστιζει.

Συμφωνώ. Νομίζω σκοπός τους είναι αυτός ακριβώς, να γίνει "σκούπα" στα περιφερειακά. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που ζητάνε.
Αν είδες στο πινακάκι που έκανε λινκ ο skorpio βάζουν και πλαφόν τηλεμάρκετινγκ.
Από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα είναι υποχρεωμένοι να έχουν το πολύ μέχρι 2 ώρες τηλεμάρκετινγκ.
Δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα βέβαια, το έχουν ξεφτιλίσει στο τηλεμάρκετινγκ, αν θέλουν δορυφόρους, ας γίνουν κανονικά κανάλια.

30.000 ίσως να μην είναι και πολλά. Εξάλλου τα περιφερειακά κανάλια πόνταραν στην πανελλαδική μετάδοση μέσω cosmote-tv ώστε να αυξήσουν τις διαφημίσεις τους. Προσωπικά δεν προβλέπω απώλειες. Εξάλλου τους εξασφαλίζει 3ετη συμφωνία αναμετάδοσης από τον δορυφόρο.