papaki_papaki
AVClub Enthusiast
- 20 February 2015
- 1,039
Το έχω πει και παλαιοταιρα κι απευθύνομαι κυρίως στον φίλο που ειναι μέσα στα της cosmote , για το Apple TV έχει γίνει καμια αναφορά στην εταιρία τώρα που θέλει να διευρύνει την πελατεία της; Ειναι κρίμα να αφήνει ανεκμετάλλευτη την πλατφόρμα
Όχι, όλα θα γίνουν σε συνεργασία με την Samsung.Με την lg και το webos ακούστηκε τίποτα;
Για τα περιφερειακά κανάλια διαβάστε αυτό το άρθρο https://digitaltvinfo.gr/news/media...te-tv-enoikazei-xoro-sta-perifereiaka-kanalia
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους περιφερειακούς σταθμούς από την Cosmote TV
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Η COSMOTE TV, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, δίνει τη δυνατότητα σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να αναμεταδώσουν το πρόγραμμά τους μέσα από τη συνδρομητική της πλατφόρμα.[/url]
Εγω βλεπω να αποχωρουν καναλια περιφεριακα μαζικα πλεον.θεωρω οτι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μπορουν να ανταπεξέλθουν αρκετα απο αυτα στην ετησια συνδρομη.μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο το τσαμπα στα 30 ως 100χιλιαρικα ειναι τερατωδης διαφορα.
Το να ζηταει αντίτιμο εκπορεύεται απο καποιο νομο απο εδω κ εξης η ειναι εμπορικη αποφαση;
Εγω βλεπω να αποχωρουν καναλια περιφεριακα μαζικα πλεον.θεωρω οτι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μπορουν να ανταπεξέλθουν αρκετα απο αυτα στην ετησια συνδρομη.μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο το τσαμπα στα 30 ως 100χιλιαρικα ειναι τερατωδης διαφορα.
Το να ζηταει αντίτιμο εκπορεύεται απο καποιο νομο απο εδω κ εξης η ειναι εμπορικη αποφαση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.