Νέα για Cosmote TV

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο.
Και 5 ευρω να ειναι η εξτρα συνδρομη ειναι πολυ καλα.

Play safe και από τις δύο εταιρείες υπό τον φόβο κεντρικής διαχείρισης. Αν η Nova έχανε Άρη και ΠΑΟΚ, θα ήταν πλήγμα, αν η Cosmote έχανε ότι έχει από SL θα ήταν πλήγμα. Το θέμα είναι ότι βάσει περιεχομένου και αύξησης συνδρομητών, κερδισμένη φαίνεται η Nova καθώς έχει πιο πλούσιο θεματικό περιεχόμενο. Κάποιος θα προτιμούσε να πάει εκεί με μόνο ενδοιασμό να χάσει Cosmote History και Cosmote Cinema 3 και να έχει τα αθλητικά της Cosmote. Θα φανεί αν υπάρχει κάτι περιοριστικό στο όλο θέμα.

• Like
Reactions: panathas1985
Η συμφωνία σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο λόγω πειρατείας σαφώς αλλά και λόγω ακριβών τηλεοπτικών δικαιωμάτων ενώ η πίτα των συνδρομητών δεν θα μπορούσε να αυξηθεί ιδιαίτερα παραπάνω.

Θυμαστε παντως που το ειχα τονισει πριν μερες οτι γτ να μην κανουν κεντρικη διαχειριση και με τα 2 καναλια μεσα και να μπορουν να δειχνουν και τα 2 καναλια αγωνες ολων των ομαδων να ναι ολοι ικανοποιημενοι???Τελικα,κανανε την σουπερ λυση.Παντως,η νοβα πρεπει να βελτιωσει την eon tv σαν εικονα.....Η κοσμοτε ειχε πολυ καλυτερη εικονα.......Αυτο λιγο με προβληματιζει

Και εγώ το ίδιο θα κάνω.
Και το αστείο είναι ότι έκλεισα 1 χρόνο χθες στη nova με το καινούριο συμβόλαιο και μόλις γίνει η ανακοίνωση κλπ , και δω φυσικά τι προσφέρει ο καθένας, θα πάρω την απόφαση και αν συμφέρει θα πληρώσω και τη ρήτρα. Το έκανα στο κινητό, θα το κάνω και στην τηλεόραση. Μου φέρθηκε σκάρτα η nova στο θέμα των λογαριασμών και τους το χρωστάω κιόλας..

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Και το αστείο είναι ότι έκλεισα 1 χρόνο χθες στη nova με το καινούριο συμβόλαιο και μόλις γίνει η ανακοίνωση κλπ , και δω φυσικά τι προσφέρει ο καθένας, θα πάρω την απόφαση και αν συμφέρει θα πληρώσω και τη ρήτρα. Το έκανα στο κινητό, θα το κάνω και στην τηλεόραση. Μου φέρθηκε σκάρτα η nova στο θέμα των λογαριασμών και τους το χρωστάω κιόλας..
Και εγώ τον Μάιο ανανέωσα τη Nova, πάντως εφόσον θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο θα πρέπει να σε αφήνουν να φύγεις αζημίως αφού τα αποκλειστικά δικαιώματα δεν θα είναι αποκλειστικά πλέον.

• Like
Και εγώ τον Μάιο ανανέωσα τη Nova, πάντως εφόσον θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο θα πρέπει να σε αφήνουν να φύγεις αζημίως αφού τα αποκλειστικά δικαιώματα δεν θα είναι αποκλειστικά πλέον.
Αζημίως δυστυχώς δεν θα το κάνουν, θα πατήσουν στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει και τις ρήτρες αποχώρησης κλπ

• Wow
Να μας αφήσει να φύγουμε αζημίως ελπίζω...
δεν νομιζω

απλα θα εχουν οι πελατες και των δυο το ιδιο αθλητικο περιεχομενο για το οποιοα θα συμφωνησουν ακριβως για να μην γινεται αυτο το πηγαινε ελα πελατων οταν μια ομαδα πχ αλλαζει παροχο....

• Wow
πολύ καλό για να ειναι αληθινό.....
οι λεπτομέρειες στην συμφωνία κανουν την διαφορά...
για να δουμε ποσο θα ειναι η εξτρα χρεώσεις και τι θα αφορούν?

Εγώ πιστεύω ότι θα είναι κάτι όπως ήταν με τις Vodafone tv και wind vision. Με έξτρα χρέωση προφανώς..

3 ευρώ δε θα είναι θα είναι λογικά 7 με 10 ευρώ το μήνα η αύξηση. Εκτός και αν έκλεισαν μια τέτοια συμφωνία που πραγματικά είναι για την πάταξη της πειρατείας. Εγώ πληρώνω 25 αν μου πει συν 3 ευρώ της nova 28 ευρώ νόμιμα όλα τότε ναι αξίζει και με το παραπάνω.

Edit: διάβασα στο cnn.gr ότι θα κινείται μεταξύ 1-3 ευρώ

Επίσημο το τηλεοπτικό deal του αιώνα: Αυτό είναι το έξτρα ποσό για να δεις COSMOTE και NOVA μαζί

• Love

Στην πλατφόρμα της COSMOTE TV προστίθενται τα κανάλια Novasports από τη νέα τηλεοπτική σεζόν​

Σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, κατέληξαν COSMOTE TV και Nova. Έτσι, από τη νέα αθλητική σεζόν, οι συνδρομητές της COSMOTE TV με την προσθήκη όλων των καναλιών Novasports θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, με μόνο 3 ευρώ επιπλέον της τιμής του σημερινού τιμοκαταλόγου των Full και Sports πακέτων COSMOTE TV και σε μία μόνο συνδρομή.

• Love
Περιμένετε μην είναι τρία ευρώ ανά αγώνα του αλλού παροχου