Και εγώ το ίδιο θα κάνω.Εγώ καλώς εχόντων των πραγμάτων, εάν μπούνε τα αθλητικά (όλα τα αθλητικά) της nova στην Cosmote tv θα την κόψω τη nova, λόγω της άθλιας εικόνας
Και το αστείο είναι ότι έκλεισα 1 χρόνο χθες στη nova με το καινούριο συμβόλαιο και μόλις γίνει η ανακοίνωση κλπ , και δω φυσικά τι προσφέρει ο καθένας, θα πάρω την απόφαση και αν συμφέρει θα πληρώσω και τη ρήτρα. Το έκανα στο κινητό, θα το κάνω και στην τηλεόραση. Μου φέρθηκε σκάρτα η nova στο θέμα των λογαριασμών και τους το χρωστάω κιόλας..Και εγώ το ίδιο θα κάνω.
Και εγώ τον Μάιο ανανέωσα τη Nova, πάντως εφόσον θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο θα πρέπει να σε αφήνουν να φύγεις αζημίως αφού τα αποκλειστικά δικαιώματα δεν θα είναι αποκλειστικά πλέον.Και το αστείο είναι ότι έκλεισα 1 χρόνο χθες στη nova με το καινούριο συμβόλαιο και μόλις γίνει η ανακοίνωση κλπ , και δω φυσικά τι προσφέρει ο καθένας, θα πάρω την απόφαση και αν συμφέρει θα πληρώσω και τη ρήτρα. Το έκανα στο κινητό, θα το κάνω και στην τηλεόραση. Μου φέρθηκε σκάρτα η nova στο θέμα των λογαριασμών και τους το χρωστάω κιόλας..
Αζημίως δυστυχώς δεν θα το κάνουν, θα πατήσουν στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει και τις ρήτρες αποχώρησης κλπΚαι εγώ τον Μάιο ανανέωσα τη Nova, πάντως εφόσον θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο θα πρέπει να σε αφήνουν να φύγεις αζημίως αφού τα αποκλειστικά δικαιώματα δεν θα είναι αποκλειστικά πλέον.
δεν νομιζωΝα μας αφήσει να φύγουμε αζημίως ελπίζω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.