Νέα για Cosmote TV

εχει καταλαβει κανεις ποιο πακετο netflix συμπεριλαμβανεται ?

Λοιπόν ενεργοποιήθηκε και βλέπω τώρα ταυτόχρονα που το έβαλα cosmote sport 1.
Δορυφορικό (βλέπω τωρα)
Xiaomi box (βλέπω τώρα)
Tablet (βλέπω τώρα)
Samsung tv (δεν άνοιξε τα αθλητικά, μόνο όλα τα άλλα)

Και ακόμα ένα adroind box που έχω δεν με άνοιξε τίποτα. Οπότε είναι φοβερό και μην ξεχνάμε ότι δεν χρειάζεται να δηλώνεις συσκευή όπως κάνει η eon. Όπου θες και όποτε θες σε συσκευή κανείς αποσύνδεση και βλέπεις αλλού σε οποία συσκευή θέλεις.
Για δοκίμασε μία Δορυφορικό, Xiaomi και Samsung και στα τρία το ίδιο αθλητικό κανάλι και πες μας...

• Like
Reactions: panbet
Λοιπόν ενεργοποιήθηκε και βλέπω τώρα ταυτόχρονα που το έβαλα cosmote sport 1.
Δορυφορικό (βλέπω τώρα)
Xiaomi box (βλέπω τώρα)
Tablet (βλέπω τώρα)
Samsung tv (δεν άνοιξε τα αθλητικά, μόνο όλα τα άλλα)

Και ακόμα ένα adroind box που δεν έχω με άνοιξε τίποτα. Οπότε είναι φοβερό και μην ξεχνάμε ότι δεν χρειάζεται να δηλώνει συσκευή όπως κάνει η eon. Όπου θες και όποτε θες σε συσκευή κανείς αποσύνδεση και βλέπεις σε ποια συσκευή θέλει.
Σε πόσες συσκευές μπορούμε να βάλουμε την εφαρμογή γενικά? Εννοώ και με extra συσκευές και χωρίς.Π.χ χωρίς extra συσκευές μπορούμε λέω εγω σε 5 η 6 η 7 συσκευές εκ των οποίων 1 παράλληλη με το δορυφορικό ?Και αντίστροφα με extra πόσες?

Αυτό με τις εξτρα συσκευές και τα αθλητικά το άλλαξαν τώρα; Μέχρι πρόσφατα, με το έξτρα 5ευρω μπορούσες να δεις ταυτόχρονα σε άλλη συσκευή αλλά αθλητικά μόνο στην μία. Πλέον τα αθλητικά παίζουν σε δύο;

Εκτός εάν αυτό ισχύει μόνο για το ιντερνετικό, ενώ στο δορυφορικό που είμαι εγώ σε αφήνει να βλέπεις αθλητικά μόνο σε μία μέσω ίντερνετ.

εχει καταλαβει κανεις ποιο πακετο netflix συμπεριλαμβανεται ?

To βρηκα

17,99€ το cosmote cinema, series, history με το netflix basic
22,99€ το cosmote cinema, series, history με το netflix standard
25,99€ το cosmote cinema, series, history με το netflix premium

Σε πόσες συσκευές μπορούμε να βάλουμε την εφαρμογή γενικά? Εννοώ και με extra συσκευές και χωρίς.Π.χ χωρίς extra συσκευές μπορούμε λέω εγω σε 5 η 6 η 7 συσκευές εκ των οποίων 1 παράλληλη με το δορυφορικό ?Και αντίστροφα με extra πόσες?
10 συσκευες επιτρεπει μαζι με το android box. 9+1.

Αυτό με τις εξτρα συσκευές και τα αθλητικά το άλλαξαν τώρα; Μέχρι πρόσφατα, με το έξτρα 5ευρω μπορούσες να δεις ταυτόχρονα σε άλλη συσκευή αλλά αθλητικά μόνο στην μία. Πλέον τα αθλητικά παίζουν σε δύο;

Εκτός εάν αυτό ισχύει μόνο για το ιντερνετικό, ενώ στο δορυφορικό που είμαι εγώ σε αφήνει να βλέπεις αθλητικά μόνο σε μία μέσω ίντερνετ.
Το αλλαξαν τωρα γιατι το εχει και η Νοβα ναι. Και στο ΟΤΤ σε 2 βλεπεις. Απλα στο δορυφορο ειναι 2 απο ΟΤΤ + 1 απο δορυφορο εχει υπερεχει.

Το αλλαξαν τωρα γιατι το εχει και η Νοβα ναι. Και στο ΟΤΤ σε 2 βλεπεις. Απλα στο δορυφορο ειναι 2 απο ΟΤΤ + 1 απο δορυφορο εχει υπερεχει.
Σωστός... διότι η Nova δεν είχε περιορισμό ταυτόχρονης θέασης στα αθλητικά και η Cosmote ήταν σε μειονεκτική θέση. Έπρεπε να το αλλάξει.

Εγω που εχω 3play(100ara+full cosmote tv) μου εμφανισε τα novasports κλειδωμενα!!!!!
Γιατι ετσι????

Εγω που εχω 3play(100ara+full cosmote tv) μου εμφανισε τα novasports κλειδωμενα!!!!!
Γιατι ετσι????
Γιατι ειναι παραλογοι εκει στην cosmote. Το ιδιο σε ολους οσους εχουν 3play τα εχει κλειδωμενα θελει νεο συμβολαιο λενε. Αβυσσος θα μου πεις αλλα αντε να βγαλεις ακρη.

Δηλαδη για να καταλαβω,θελουν νεο συμβολαιο (και περισσοτερα λεφτα να φανταστω)για περιεχομενο αλλης πλατφορμας???????
Αφου δεν τους μαζευει κανενας, καλα μας κανουν.

Δηλαδη για να καταλαβω,θελουν νεο συμβολαιο (και περισσοτερα λεφτα να φανταστω)για περιεχομενο αλλης πλατφορμας???????
Αφου δεν τους μαζευει κανενας, καλα μας κανουν.
Ναι αυτο ακριβως. Ακομα δεν απαντησαν καθαρα τι γινεται και γιατι δεν τα ανοιξαν σε οσους εχουν triple play. Μονο σε αυτονομα πακετα τα ανοιξαν.

• Like
Reactions: Scorpio15
Η εφαρμογή της eon αυτή τη στιγμή είναι 3 δευτερόλεπτα μπροστά και στα δικά της κανάλια και στα κανάλια του ΟΤΕ. Απίστευτο. Δοκίμασα ταυτόχρονα από κινητό την eon και την κόσμοτε από android box.

To βρηκα

17,99€ το cosmote cinema, series, history με το netflix basic
22,99€ το cosmote cinema, series, history με το netflix standard
25,99€ το cosmote cinema, series, history με το netflix premium

Όπως γράψαμε και στο άλλο νήμα αναλυτικότερα, τα έχουν κάνει μπάχαλο. Εμφανίζει στο αρχικό μενού αυτές τις τιμές για Standard και Premium όντως, αλλά αν προχωρήσεις τη διαδικασία, σου κάνει και σε αυτά -2ε όπως και στο Basic (παρότι στο αρχικό μενού, στο Basic εμφανίζεται με -2ε η τιμή σε σχέση με το Basic του Netflix).

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρε παιδια μισο γιατι με μπερδεψατε…Εγω εχω δορυφορικο…Βλεπω απο το δορυφορικο και αλλη μια απο εφαρμογη σωστα;;;Πως καποιοι βλεπετε απο δορυφορικο και σε αλλες 2 απο εφαρμογη;;;Με το εξτρα 5€ για εξτρα συσκευη;;;

• Like
Reactions: Joker19
Ρε παιδια μισο γιατι με μπερδεψατε…Εγω εχω δορυφορικο…Βλεπω απο το δορυφορικο και αλλη μια απο εφαρμογη σωστα;;;Πως καποιοι βλεπετε απο δορυφορικο και σε αλλες 2 απο εφαρμογη;;;Με το εξτρα 5€ για εξτρα συσκευη;;;
Ναι.......

• Like
Reactions: Totti10
Με το 5ευρο βλεπεις σε ακομα 2 συσκευες περα απο τις 2 που βλεπεις τωρα δηλαδη 4 συσκευες. Δηλαδη συμφερει φουλ. Βλεπεις πχ εσυ και ενα ακομα μελος της οικογενειας με 28 ευρω ολα μεσα το μηνα. Βαζεις +5 ευρω ακομα 2 συσκευες πας στις 4 και τις δινεις σε συγγενη φιλο και μοιραζεστε τη συνδρομη οποτε παει στα 16.5 απο εκει που εδινες 28 μονος. Συμφερει πολυ αρκει να υπαρχει συννενοηση.

• Like
Reactions: panbet and Totti10
Αν είναι triple play, δηλαδή πήρες πακέτος έως 200Mbps ή 300 και άνω, αλλά αρκετά πρόσφατα, ΟΧΙ.

Αν έχεις πάρει 300αρα και πάνω, πριν τουλάχιστον 3 μήνες, που δεν υπήρχαν συνδυαστικά πακέτα, όπως εγω π.χ., τα έχεις τα κανάλια.
Θέλει νέο συμβόλαιο δηλαδή για να τα δούμε; τι περίεργο είναι αυτό το πράγμα