Νέα για Cosmote TV

Είστε υπερβολικοί κάποιοι... Τελευταία αγωνιστική πόσα να έχουν ενδιαφέρον για την πρόκριση; 3; 4; 7; 8; Ε...θα δείξει αυτά και τα άλλα στο λεπτό προς λεπτό....
Δες πως μπορεί να είναι η βαθμολογία στο τέλος και θα καταλάβεις. FB_IMG_1725195406031.jpg

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι αναφορικά με την προσφορά το δορυφορικό είναι 10 ευρώ ακριβότερο από το streaming?οπότε για θέαση σε δύο συσκευές αθλητικα για το streaming χρειάζεται και το multi room?ξέρει κανείς για ποιο λόγο το δορυφορικό δεν εντάσσεται σε προσφορά όπως μου είπαν και έχει μόνο τιμή αυτόνομη?

"Όλα τα προγράμματα της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα για δωρεάν θέαση των καναλιών σε ως και 3 οθόνες ταυτόχρονα. Όπως ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote TV το πρόσθετο πακέτο για θέαση σε ως και 3 οθόνες είναι δωρεάν, απλά θα πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ότι μπορεί να δει μόλις 2 αθλητικά κανάλια ταυτόχρονα"
Αντιγράφω από το techmaniacs
Και ρωτάω: Αυτό αφορά μόνο την OTT ή και το δορυφορικό;

"Όλα τα προγράμματα της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα για δωρεάν θέαση των καναλιών σε ως και 3 οθόνες ταυτόχρονα. Όπως ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote TV το πρόσθετο πακέτο για θέαση σε ως και 3 οθόνες είναι δωρεάν, απλά θα πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ότι μπορεί να δει μόλις 2 αθλητικά κανάλια ταυτόχρονα"
Αντιγράφω από το techmaniacs
Και ρωτάω: Αυτό αφορά μόνο την OTT ή και το δορυφορικό;
OTT. Δορυφορικο μεχρι 2 και με 5 ευρω ακομα εχουμε 4 συσκευες ταυτοχρονες και 3 αθλητικα.

Γιατί στο δορυφορικό έχω μια ott διαθέσιμη (από 4 συσκευές "δηλωμένες"), αλλά η προσθήκη παραμένει χρεώσιμη...

Attachments

• Screenshot_2024-09-08-23-14-11-33_f366175fd211a9b31eaf788c453d42dc.jpg
    Screenshot_2024-09-08-23-14-11-33_f366175fd211a9b31eaf788c453d42dc.jpg
    204.3 KB · Views: 64
Γιατί στο δορυφορικό έχω μια ott διαθέσιμη (από 4 συσκευές "δηλωμένες"), αλλά η προσθήκη παραμένει χρεώσιμη...
1 δίνουν δωρεάν στο δορυφορικό με το 5ευρω δίνουν ακόμα 2 δηλαδή 3 ΟΤΤ συν δορυφόρος. Στο οττ δίνουν 3 ταυτόχρονες δωρεάν δεν υπάρχει επιλογή για 4 δηλαδή όπως στο δορυφορικό.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρομερή προσθήκη...!!!

Εντωμεταξύ οπως και με το Paramount+ δεν θα αλλαξει τιποτα προβλεπω
Απλα αρκετες σειρες που εχει ηδη και ειναι του bbc θα μπουνε σε αυτο το κομματι

Δεν ειναι μονο για αθλητικα η cosmote tv

Εντωμεταξύ οπως και με το Paramount+ δεν θα αλλαξει τιποτα προβλεπω
Απλα αρκετες σειρες που εχει ηδη και ειναι του bbc θα μπουνε σε αυτο το κομματι
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει τιποτα που να με ενδιαφερει στο Paramount+ ομωϛ οποια προσθηκη γινεται ειναι προϛ οφελοϛ των συνδρομητων και καλοδεχουμενη. Η Βρετανικη κρατικη ραδιοτηλεοραση ειναι κορυφαια.

Πολύ ενδιαφέρον, ο Ρισβας γνωστός ως "Λάζαρος" στα Μαύρα Μεσάνυχτα που έγραψε το 50-50, Μαύρα μεσάνυχτα και πολλά επεισόδια σε σειρές του Πάνου Κοκκινοπουλου

Μου αρεσει που καποιοι ελπιζατε λογω cl οτι θα εκανε νεα καναλια η κοσμοτε για να χωρεσει ολα αυτα τα ματς.Τι την περασατε bein sports την κοσμοτε?Θα πεσει γελιο με 18 ματς τελευταια αγωνιστικη να προσπαθει ο τσωχος να ενημερωσει για κατι που δε θα καταλαβαινει κανεις τι γινεται.

Μου αρεσει που καποιοι ελπιζατε λογω cl οτι θα εκανε νεα καναλια η κοσμοτε για να χωρεσει ολα αυτα τα ματς.Τι την περασατε bein sports την κοσμοτε?Θα πεσει γελιο με 18 ματς τελευταια αγωνιστικη να προσπαθει ο τσωχος να ενημερωσει για κατι που δε θα καταλαβαινει κανεις τι γινεται.
Το χειρότερο είναι ότι αν δεν τα κάνουν έστω στο ΟΤΤ θα γίνει μπέρδεμα στο λεπτό προς λεπτό να δείχνει ταυτόχρονα 18 ματς..