Μην είμαστε και υπερβολικοί... Ακρότητες του Μποζιονέλου...Δες πως μπορεί να είναι η βαθμολογία στο τέλος και θα καταλάβεις. View attachment 238097
OTT. Δορυφορικο μεχρι 2 και με 5 ευρω ακομα εχουμε 4 συσκευες ταυτοχρονες και 3 αθλητικα."Όλα τα προγράμματα της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα για δωρεάν θέαση των καναλιών σε ως και 3 οθόνες ταυτόχρονα. Όπως ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote TV το πρόσθετο πακέτο για θέαση σε ως και 3 οθόνες είναι δωρεάν, απλά θα πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ότι μπορεί να δει μόλις 2 αθλητικά κανάλια ταυτόχρονα"
Αντιγράφω από το techmaniacs
Και ρωτάω: Αυτό αφορά μόνο την OTT ή και το δορυφορικό;
1 δίνουν δωρεάν στο δορυφορικό με το 5ευρω δίνουν ακόμα 2 δηλαδή 3 ΟΤΤ συν δορυφόρος. Στο οττ δίνουν 3 ταυτόχρονες δωρεάν δεν υπάρχει επιλογή για 4 δηλαδή όπως στο δορυφορικό.Γιατί στο δορυφορικό έχω μια ott διαθέσιμη (από 4 συσκευές "δηλωμένες"), αλλά η προσθήκη παραμένει χρεώσιμη...
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει τιποτα που να με ενδιαφερει στο Paramount+ ομωϛ οποια προσθηκη γινεται ειναι προϛ οφελοϛ των συνδρομητων και καλοδεχουμενη. Η Βρετανικη κρατικη ραδιοτηλεοραση ειναι κορυφαια.Εντωμεταξύ οπως και με το Paramount+ δεν θα αλλαξει τιποτα προβλεπω
Απλα αρκετες σειρες που εχει ηδη και ειναι του bbc θα μπουνε σε αυτο το κομματι
Το χειρότερο είναι ότι αν δεν τα κάνουν έστω στο ΟΤΤ θα γίνει μπέρδεμα στο λεπτό προς λεπτό να δείχνει ταυτόχρονα 18 ματς..Μου αρεσει που καποιοι ελπιζατε λογω cl οτι θα εκανε νεα καναλια η κοσμοτε για να χωρεσει ολα αυτα τα ματς.Τι την περασατε bein sports την κοσμοτε?Θα πεσει γελιο με 18 ματς τελευταια αγωνιστικη να προσπαθει ο τσωχος να ενημερωσει για κατι που δε θα καταλαβαινει κανεις τι γινεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.