VaSiLiS-T
Supreme Member
ο Κουγιας πηγε τζαμπα να μη σου πω οτι πληρωσε κι ολας .....
ναι η δόξα κατά πως λέει το θυμικό .. μεγάλο πράγμα
Τουλάχιστον ατυχής οι δηλώσεις του ''μεγαλοδικηγόρου-φτωχόπαιδου της Πετρούπολης''.
Όσο για τους δράστες,ένα συγνώμη στο πάτερα την μάνα καθώς και όλη την Ελλάδα δεν κοστίζει, αλλά ξέρουν τι πάει να πει αυτή η λέξη?
Στην απολογία του ο αστυνόμος λέει ότι ο μικρός είχε αποβληθεί από την σχολή Μωραίτη που πήγαινε, ότι άλλαζε συχνά σχολεία, ότι σύχναζε στα γήπεδα κ ότι έβγαινε για διασκέδαση στα Εξάρχεια.
Κ λέω εγώ : Ε ΚΑΙ ;;;;;;;;;
Συνεχίζει κ δεν λέει πουθενά για συγνώμη, ενώ προτρέπει όχι μόνο να τον αφήσουν ελεύθερο, χωρίς περιοριστικούς όρους, αλλά να απαλλαγεί πλήρως από τις κατηγορίες , με βουλευτικό βούλευμα !
Έχουμε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται....
Πες βρε άνθρωπε κ μια συγνώμη, δεν το ήθελα, κατά λάθος....κάτι για τα μάτια του κόσμου έστω, κάτι στην οικογένεια...τι να πω...
Στην απολογία του ο αστυνόμος λέει ότι ο μικρός είχε αποβληθεί από την σχολή Μωραίτη που πήγαινε, ότι άλλαζε συχνά σχολεία, ότι σύχναζε στα γήπεδα κ ότι έβγαινε για διασκέδαση στα Εξάρχεια.
,.
Δεν είναι δυνατόν...![]()
Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις γύρισα απο την πρωινή πορεία και δεν παρακουλούθησα όλη την συζήτηση οπότε αν κάτι απο αυτά που θα πς έχει υποθεί με συγχωρείτε.
Για αρχή να πώ οτι η σημερινή πορεία για μένα δεν είχε τον κόσμο που θα έπρεπε να είχε. Το κλίμα που καλιεργούσαν τα κανάλια τις προηγούμενες μέρες είχε αποτέλεσμα να φοβηθεί ο κόσμος να κατέβει στην πιό ειρηνική πορεία που έχω συμμετάσχει. Αφού η κοπέλα μου, μη συνηθισμένη σε πορείες, αστυνομίες και λοιπά, έμεινε εκπληκτη πρώτον γιατί περίμενε να δεί το κέντρο σαν να βγήκε απο ταινία καταστροφής και δεύτερον γιατί ούτε εκατομύρια κουκουλοφόρους με μολότωφ και πέτρες είδε.
Αφήσαμε το γκρούπ με τους συμφοιτητές μας και ακολουθήσαμε ένα γκρούπ με μαθητές. Ομολογώ οτι όταν μπροστα απο το Υπουργείο σταμάτησαν και ήρεμα άρχισαν να τραγουδαν το "Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον" συγκινήθηκα. Παιδία στην ηλικία του Αλέξη που δεν τον γνώριζαν, με βουρκωμένα μάτια.
Αυτά για την πορεία.
Για το πλιάτσικο, μία σημείωση μόνο απο όσα είδα με τα μάτια μου στον δρόμο αυτες τις μέρες και όσα μου μεταφέραν άτομα εμπιστοσύνης. Οι "αναρχικοί" αν και σπάσαν τα μαγαζιά οι ίδοι δεν προέβηκαν σε κανένα πλιάτσικο. Αφού έσπαγαν την πρόσοψη, προχωρούσαν στο επόμενο. Μάλιστα σε περιπτώσεις που αμέσως μετά την καταστροφή, άτομα που συνόδευαν την πορεία (μετανάστες η μή μικρή σημασία έχει) κινήθηκαν με σκοπό το πλιάτσικο, ομάδα "αναρχικών" κινηθηκε εναντίων τους προπηλακίζοντάς τους και εκδιώχνοντάς συχνά με έντονο τρόπο. Δεν ελαφρύνει στο ελάχιστον την καταστροφή αλλά να αποδίδουμε στον καθένα αυτά που του αξίζουν.
Παντως πριν απο λιγο ακουσα στις ειδησεις οτι οντως η σφαιρα εξοστρακιθηκε και χτυπησε το παιδι
δεν τον δικαιολογω αλλα απλα λεω τι συναιβει
Δεν υπαρχει περιπτωση να ειχε χτυπησει στην ψυχρα τον πιτσιρικα οσο μ...ας και να ειναι
δηλαδη ποσο μυαλο θελει να το καταλαβουν μερικοι?
εκτος αν βλεπετε πολλα εργα
Η μοναδικη περιπτωση να τον εχει χτυπησει στην ψυχρα ειναι να ηταν η μεθυσμενος η να ειχε παρει κοκα
ολα τα αλλα που ακουω 4 μερες τωρα ειναι παραμυθια για μικρα παιδια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.