- 19 June 2006
- 15,781
Το καλύτερο, από τον Καρατζαφέρη η κουκούλα να χαρακτηρισθεί ιδιόνυμο αδίκημα, όποιος φορά να συλλαμβάνεται![]()
Kαι τα σακκίδια ! και τα σακκίδια!...
Το καλύτερο, από τον Καρατζαφέρη η κουκούλα να χαρακτηρισθεί ιδιόνυμο αδίκημα, όποιος φορά να συλλαμβάνεται![]()
![]()
Kristallnacht Νοέμβριος 1938
Επίκαιρο?
Ίσως πιο επίκαιρή για τους παραπάνω Νερωνίσκους είναι αυτή:
![]()
BIOS;706766 Συμπεράσματα σαν το "η αστυνομία θερίζει τώρα τους σπόρους που φύτεψε με τον φόνο του μικρού" είναι τουλάχιστον επικίνδυνα και μάλλον ενθαρρυντικά προς τους αποσταθεροποιητές (αν υπάρχει δηλαδή καμμία τέτοια οργανωμένη προσπάθεια) θα τα έλεγα... [/QUOTE said:Αυτό ειπώθηκε απο τηλεοπτικό κανάλι η απο βουλευτή τύπου Ψαριανός??
Εντεταλμένη και η "Λαϊκή Δράση" που μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη και έβαλλε από το πολυβολείο;
Γι' αυτό έχουν στερέψει από χρήματα τα ταμεία του κράτους. Τόσους εντεταλμένους σε μισθοδοσία, πού να τους σηκώσουν.
Αυτό ειπώθηκε απο τηλεοπτικό κανάλι η απο βουλευτή τύπου Ψαριανός??
Ποιος ξέρει... λογικώς τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί και όλοι εσείς που μιλάμε τώρα δα να είστε αποκυήματα της φαντασίας μου... εντεταλμένοι συνομιλητές της νοσηρής μου σκέψης.
Ποιος ξέρει... λογικώς τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί και όλοι εσείς που μιλάμε τώρα δα να είστε αποκυήματα της φαντασίας μου... εντεταλμένοι συνομιλητές της νοσηρής μου σκέψης.
Μα και η 17Ν προβοκατόρικη θεωρήθηκε..Οτι δεν βολεύει τήν ´αριστερίστικη´βία γίνεται προβοκάτσια...
Γενικά οι ´Κοινωνικοί Αγωνιστές´ουδέποτε βλάπτουν...Ουτε κλέβουν πισιά,ούτε προκαλούν βανδαλισμούς.........
Ε καμιά τραπεζούλα απαλλοτριώνουν γιά πάρτη τους πού και πού,αλλά σιγά τά ωά....![]()
Δημητράκης π.χ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.